Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Anelise wrote:Kali, e frumusel, dar nu cred ca sunt obiectiva pentru ca fara sa vreau, fac comparatie cu Twilight!  Oricum, nu renunt definitiv! Cand am timp mai urmaresc poate pana la urma ma prinde!  ... Nici prima parte din Twilight nu-mi placuse initial  ...
Atunci ma linistesc si astept ultima parte din Twilight ( desi si asta e cu cantec... ca vedem sfarsitul abia in 2012 ). Aseara am incercat sa ma uit la Queen of Damned, care imi placuse in trecut, insa acum... am adormit. Chiar plictisitor, inafara de coloana sonora. Asadar nu mai fac experimente. Cred ca cu Twilight au revolutionat stilul asta si nu ma pot intreba ce va mai urma. Au ridicat shtacheta. |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Da, din ce stiu si eu in noiembrie 2011 apare Breaking Dawn - part 1 si probabil prin 2012 (cum ai spus si tu) ultima parte. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/23/2008 Mesaje: 869
| Anelise eu l-am vazut online.. toate episoadele si mi-a placut foarte mult. |
|

| Alinus, stii cumva pana la urma cate serii sunt? Pe net sunt doar 2. ... Sincer, imi place Damon! Nu de frumos, imi plac replicile lui acide uneori si cat se poate de directe! |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 8/26/2010 Mesaje: 75
| Doar 2 serii sunt. Acum sunt in vacanta dar din 15 septembrie revin. Uite aici site-ul televiziunii din America, cea care transmite serialul http://www.cwtv.com/shows/the-vampire-diaries |
|

| Multumesc, Anca! |
|

| Ingerash, am constatat ca link-ul pus de tine merge mult mai bine decat cele postate de mine! Incarca mult mai repede! Saru'mana! |
|

| Tot eu pe aici! Am terminat de vizionat cele 2 serii si bineinteles ca pana la urma m-a prins si acest serial. Acum abia astept a-3a serie din toamna! |
|

| Aici http://www.tvpug.com/watch-the-vampire-diaries-online/ urmaresc eu seria 3, fara subtitrare, pentru cine este interesat. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Eu sunt innebunita dupa serialul asta .In fiecare vineri iese un nou episod din seria 3,pe filelist ,dar e cu subtitrare Liz,aicihttp://www.seriale-filme.info/vampire-diaries Pe desktop la loc de cinste,ii am pe ei . |
|

| Mariana, multumesc mult! Diseara mi-am programat sa ma uit si eu la ep.3 din seria 3. Si cand ma gandesc ca la inceput nu am fost prea incantata! ... Mai, la mine la loc de cinste pe desktop, tot Prison Break sta! Nu ma pot desparti ... |
|

| E din ce in ce mai misto .Nici nu stii la ce te poti astepta |
|

| Tot nu l-am vazut! Poate totusi reusesc in seara asta dupa ce adoarme pitica. Parca vad ca iar apare si dra Katherine ... |
|

| E e .Eu am vazut si ep 4. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Daca tot ruleaza pe Diva am inceput sa ma uit si eu la serial. E foarte diferit de carte, dar e ok.(si cu siguranata nu pentru varsta mea dar ce conteaza) |
|
|