Testul urinei cu sfecla rosie
Subiectul anterior · Subiectul urmator
CasandraE
Scris: Thursday, February 23, 2012 11:58 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/17/2012
Ieri am tras o sperietura zdavana. Am obeservat ca urina avea o culoare puternic sangerie. Chiar daca nu ma simteam de loc rau, am intrat imediat pe net sa caut cauze ale culoarei rosii (ma gandeam ca am o sangerare interna). Dupa primul articol, m-am linistit, in sensul ca spunea ca una din cauzele colorarii urinei in rosu este consumul de sfela rosie sau mure si alte fructe de padure, iar eu mancasem cu o seara inainte sfecla rosie.

Problema este ca am gasit ulterior o serie de alte articole care spun despre un asa zis test al urinei folosind sfecla rosie.

Pe scurt, se spune ca :
Urmariti urina. Daca nu-si schimba culoarea, e bine, nu aveti probleme cu sanatatea. Daca insa, urina se pigmenteaza si capata culoarea sucului pe care l-ati baut, aveti probleme de sanatate si este alegerea dumneavoastra daca sa mergeti la medic si sa aflati mai multe, ori sa actionati pe cont propriu.

Stie cineva la ce fel de probleme de sanatate se refera autorul articolului ? Ati mai patit si voi asa ceva ?
ingerash
Scris: Thursday, February 23, 2012 12:07 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Eu mananc des sfecla rosie si nu am observat vreo schimbare in urina.Mergi la doctor si fa o analiza a urinii spre linistea ta.Sa auzim numai de binepupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.