testul Papanicolau
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bulibuli
Scris: Thursday, February 24, 2011 2:05 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Mela wrote:
,Buli (cred ca ti-ai luat un bolovan de pe umeri cand ai descoperit ca n-ai probleme)

Da... iti imaginezi...
Larisa chiar e un copil deosebit, cat e de sincera si cat suflet pune coeur inimioara mica coeur
delfinasa
Scris: Thursday, February 24, 2011 4:17 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Nici nu ne imaginam noi cat se gandesc piticii nostri la sanatatea noastra...Larisa, esti o dulceata de fetita grijulie cu mamica ei computerlove...mami o sa fie bine...stie Doamne-Doamne ca voi aveti nevoie de ea si, daca si tu L-ai rugat, sigur o sa te asculte angel.
Mela, sanatate multa si tie si sotului!

Buli, slava Domnului c-a iesit bine...numai in pielea unui om care-si face biopsie nu ai vrea sa fii uff...sanatate multa in continuare si ai grija de tine!pupici
mirela74chris
Scris: Friday, February 25, 2011 7:35 AM

Inregistrat: 10/17/2009
Mela,acum citesc si eu prin ce treci.Sunt sigura ca iti este tare greu,dar nu te gandi la ce e mai rau.Totul va fi bine,ai sa vazi.Iti tin pumnii pentru miercuri.Gandeste-te ca totul va fi bine,ai 3 copilasi pentru care trebuie sa fi acolo si un sot care sigur te sprijina.Astept vesti bune.computerlove pupici
geanyna32
Scris: Friday, February 25, 2011 10:30 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/16/2010
uffff.....MELA,sanatate multa iti doresc!!!!iloveyou
nici eu nu am facut testul asta niciodata (desi am avut 2 nasteri) si am aproape 33 de ani.....dar o sa-mi fac o programare pentru binele si linistea mea.
monica irimia
Scris: Friday, February 25, 2011 12:55 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/3/2010
Mela, sa-ti dea Dumnezeu sanatate. Cred ca e o incercare a vietii; ia-ti gandul ca ar putea fi ceva grav. Ai o fetita scumpa si prevazatoare. angel Sa-ti traiasca, sa te bucuri de stranepotii de la ea. coeur
shirel
Scris: Friday, February 25, 2011 9:55 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Eu una dupa intamplarea lui maica mea mi-am pierdut complet increderea si in testul asta plans cry pale ...si mai este inca unul si mai bun care se face aici cu toata medicina avansata nu au descoprit boala la maica mea .Cea mai sigura ramane cred ca bioptia.

Mela,linisteste-te iubita totul ce este depistat la timp are vindecare si la tine inca nu este cazul sa te ingrijorezi si nici nu merita asteapta rezultatele ,urmeaza tratamentul si bucuratate de viatza si de cei dragi.Fiecare clipa impreuna cu ei pretuieste o viatza ,fiecare dintre noi nu stim la urma urmei cate zile avem, asa ca trabuie sa ne traim fiecare minut ca si cum ar fi ultimul.pupici pupici iloveyou
ingerash
Scris: Friday, February 25, 2011 10:21 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Mela,esti pe maini bune,daca e ceva iti vor da tratamentcomputerlove sunt cu gandul la tine,ma rog pentru tine sa stihearts

Mario si Maria,asa este si aici,obligatoriu.Eu chiar m-am stresat ,dupa perderile de sarcina,ma tot consultau,recoltau din 2 in 2 saptamani sa fie totul bine,plus ecografii si toate astea gratuit,adica pe baza cardului NHS.
monique
Scris: Friday, February 25, 2011 11:00 PM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Offf, Doamne, offf... am citit si aseara dar m-a busit plansul... Incerc acum sa ma adun si sa scriu doua cuvinte. Amalia, Mela, din tot sufletul va rog sa ganditi pozitiv, conteaza enorm in astfel de cazuri. Si cu siguranta rezultatele vor fi din categoria bune si foarte bune. Simt eu asta! Din pacate doar in astfel de cazuri ne dam seama ce vulnerabili suntem. Dar mai stim si ca Doamne Doamne are grija de fiecare sufletel care-si ridica ochii spre El. Asa incat nu pot sa spun decat ca ma rog pentru voi, pentru sanatatea voastra, pentru liniste in suflet si in sanul familiei, si ca astept sa citesc aici cele mai bune vesti!
Sunteti doua fete frumoase, puternice si cu un suflet mare! Va pup si va imbratisez! Si pe Larisuchi!computerlove computerlove computerlove
bulibuli
Scris: Wednesday, March 2, 2011 5:00 PM

Inregistrat: 3/17/2008
Mela, cum esti?? ai facut biopsia? asteptam vesti.... chiar m-am gandit azi la tine, ma rog sa iasa bine pupici
Anelise
Scris: Wednesday, March 2, 2011 5:03 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Da, si eu m-am gandit astazi la tine! Asteptam vestile cele bune! coeur Pup cu drag! pupici
Ana
Scris: Wednesday, March 2, 2011 5:49 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Mela nici pe mess nu te vad!
sper ca esti bine scumpo!hearts
madanuta
Scris: Wednesday, March 2, 2011 6:43 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/26/2007
Mela, asteptam vesti bune!computerlove
bereea
Scris: Thursday, March 3, 2011 8:16 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Mela, gandul meu e la tine.Sanatatepupici
bulinutza
Scris: Thursday, March 3, 2011 8:52 AM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2007
Mela, hai, da-ne un semn....
Multumesc ca datorita tie m-am trezit si eu la realitate...Sunt sigura ca si la tine va fi totul ok, asteptam vesti...computerlove

Am fost si eu la ginecologul meu ieri...Am facut si PAP-ul si astept rezultatul saptamana viitoare. Mi-a zis dr sa nu-mi fac niciun fel de probleme ca totul arata bine...:018: Sper sa aiba dreptate...

Pupici si sanatate tuturor!!!
Mela
Scris: Thursday, March 3, 2011 9:09 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
fetele,Buli,Bereea,Anabella,Madanutza,Liz,Bulinutza,multumesc pentru ca va ganditi la mine computerlove

am fost ieri la spital,la 8 dimineata am ajuns,la 9 jumate mi s-a facut o anestezie generala (vai frica mi-a fost de ea,ma gandeam ca poate nu ma mai trezesc sau...alcool ),ginecologul mi-a facut o operatie care se numeste conizatie,a taiat o bucata din col si apoi l-a cusut la loc,nici nu mai stiu cate copci a zis el ca am,asa eram de ametita,la 11 jumate eram din nou in salon,am stat la perfuzii si am dormit pana la 3 cand m-am ridicat si am venit acasa.nu mi-a fost rau decat cand m-am trezit,m-a durut si inca ma doare inauntru,dr s-a mirat pe mine "cum se poate sa te doara?",inca mai sangerez,el ma si sperie,cica sa ma duc inapoi daca e mult ca el m-a lasat uscata la operatie...asistentele mi-au zis ca pot sa sangerez si o saptamana,ca la ciclu,daca dureaza mai mult e problema.na,ce sa zic,avand in vedere ca e taietura pe carne vie,nu pot sa n-am chiar nici o problema,nu?

vineri o sa am rezultatul...

Bulinutza,si la mine colul arata bine,roz,fara rana,fara anomalii,dar testul Pap a iesit rau de 2 ori si de-aia am ajuns aici.sper sa nu fie cazul la tine.

Liz,inainte de anestezie plangeam si am facut ce m-ai sfatuit tu,am repetat "Tatal nostru",m-am linistit ca prin farmec angel

Monique,Shirel,Ingeras,Monica Irimia,Geanyna,Mirela,Delfinasa,multumesc pentru incurajari coeur
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.