testul Papanicolau
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bereea
Scris: Tuesday, February 22, 2011 8:18 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Amalia, sanatate si sa ne dai vesti bunepupici
Mela
Scris: Tuesday, February 22, 2011 10:13 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Amalia,cum esti? ai fost la control sau la alte analize?

acum 2 saptamani m-a sunat si pe mine dr ginecolog,sa ma anunte ca n-a iesit bine testul asta,mi-a povestit el ca sunt niste celule cu aspect anormal,nu mi-a zis de grade,eu nici n-am intrebat,m-a chemat la colposcopie.cat am suferit in zilele alea...ma imaginam cu cancer care nu se mai poate trata si...faze de-astea alcool la colposcopie totul arata ok,dr mi-a sugerat si biopsia,eu am refuzat-o pentru ca el vroia sa mi-o faca pe viu maseluta asa ca mi-a mai facut un test Pap dupa care trebuie sa astept 2 saptamani...stesul meu s-a mai redus,ma gandesc ca daca era ceva grav se vedea la microscop,nu? daca nici de data asta nu iese bine ma asteapta biopsia dar...ma rog si sper la sanatate angel
in fine,vreau sa zic sa nu te sperii in avans,incearca,atat cat poti,sa ramai calma pupici te astept cu vesti bune computerlove

ps:testul asta nu se face dupa 30 de ani,se face si la 18,daca femeia si-a inceput viata sexuala.
miriam
Scris: Tuesday, February 22, 2011 10:17 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/17/2009
miriam wrote:

Mela, am fost programata la medic apoi m-a trimis sa duc probele la Euclid.Cand am auzit ca tre sa astept 15 min , am ramas fara cuvinte. si intradevar in 15-20 min am primit o hartie cu rezultatul.
Stiam si eu de la cumnata mea (Cluj)ca a asteptat vreo 2 saptamani rezultatul, si acum de la voi.
Sper sa fie bine....

referitor la testul acesta rapid, mi-am intrebat medicul de familie ce parere are, si mi-a spus ca sant si asemenea teste, doar ca nu stie cat sant de sigure.

Amalia, Mela multa sanatate , si aveti grija de ea!!!
Mela
Scris: Tuesday, February 22, 2011 10:46 AM
Nivel

fetelor,sunt cu lacrimi in ochi...
tocmai m-a sunat dr,testul n-a iesit in regula,aceleasi probleme ca data trecuta,deci trebuie facuta o biopsie,de data asta a zis el ca-mi trebuie anestezie,pentru ca o sa-mi ia o bucatica de pielita de pe col si...nici nu stiu ce sa mai zic...m-a programat pentru 2 martie,trebuie sa ma duc dimineata si la 3 dupa-masa pot sa plec acasa,zice el.vinerea viitoare o sa avem rezultatul.incepe o alta saptamana gri de tot pentru mine uff
mi-e frica si de anestezie,poate tineti minte ce am patit la nastere si acum ma doare locul unde m-au intepat,ceafa imi mai intepeneste uneori...
bereea
Scris: Tuesday, February 22, 2011 10:53 AM
Nivel

Inregistrat: 3/29/2007
Mela, imi pare rau ca trebuie sa treci prin toate astea, te inteleg mai bine decat crezi.Fii tare si nu-ti pierde speranta si asteapta sa vezi rezultatele finale.Orice ar fi se poate vindeca.te imbratisez si ma rog pentru sanatatea tacomputerlove
michi
Scris: Tuesday, February 22, 2011 11:31 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/17/2009
Mela -sanatate multa iubita.Ai incredere ca totul va fi bine computerlove computerlove computerlove
Mela
Scris: Tuesday, February 22, 2011 4:29 PM
Nivel

Bereea computerlove ,Michi computerlove ,multumesc pentru incurajari,incerc si eu sa fiu optimista dar nu pot sa nu ma gandesc ca sunt 2 teste facute la intervale diferite,in laboratoare diferite,cu acelasi rezultat negativ.
fetele,insist,faceti testul asta anual ca sa va scutiti pe voi si familiile voastre de necaz si griji...
Anelise
Scris: Tuesday, February 22, 2011 4:37 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Mela, of, of, of! pale Imi pare tare rau! Iti tin pumnii si ma gandesc la tine! computerlove Fii curajoasa, optimista si totul se va rezolva! Sunt mai mult ca sigura de lucrul asta! angel ... Nici eu nu fac testul foarte des. Nu l-am mai facut de cand eram insarcinata. M-ai pus pe ganduri! oare Trebuie neaparat sa-i fac si eu o vizita medicului.
delfinasa
Scris: Tuesday, February 22, 2011 5:14 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Mela, mi s-au impaienjenit si mie ochii cry....uff...imi pare atat de rau ca si al doilea test a iesit anormal...dar trebuie sa te inarmezi cu tarie, cum numai o mama poate lupta (uita-te la Bericica ca a invins cancerul dupa nastere!) si sa faci investigatiile si tratamentele necesare. Banuiesc ca in sarcina ai mai facut un pap test si a iesit normal, acum a iesit diferit zic eu in necunostinta de cauza ca ar fi din cauza dereglarilor suferite de organism in urma sarcinii si nasterii, dar fiind depistata anormalia la timp, se poate interveni si rezolva cu bine.
Sa-ti dea Dumnezeu multa-multa sanatate si putere ca ai nevoie sa ii cresti pe-astia mici maripupici! Sa nu te vada trista sau plangand!computerlove

Amalia, asteptam vesti! Multa sanatate!computerlove

Eu am devenit religioasa cu privire la sanatatea mea si a familiei mele...mergem anual la controale preventive...dupa nastere am devenit mai constienta ca trebuie sa fiu sanatoasa sa-mi cresc copiii si sa fiu langa familia mea cat mai mult timp...inainte nu treceam pe la doctor cu anii si atunci decat in situatiile critice sau inevitabile (rupt mana, analize cerute la serviciu sau cine stie ce infectie netratabila acasa cu medicamente fara reteta). Bine ca mi-a dat Dumnezeu minte acum cand suntem sanatosi! Daca as putea sa am putere de convingere sa-i urnesc si pe ai mei sa faca macar analizele si controlul anual fizic, as fi foarte fericita! Din pacate ei au mentalitatea "nu ma doare, nu ma caut" si "dac-o fi scris sa mor, oricum mor" uff banghead si trebuie sa imi bat capul si gura ceva de speriat cu ei sa faca ceva pt sanatatea lor.
Maria & Mario
Scris: Tuesday, February 22, 2011 6:12 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Mela, multa sanatate , rabdare si putere sa treceti cu bine , cat mai repede si mai usor peste incercarea asta ! Sunt cu gandul la tine si iti doresc din suflet tot binele din lume ! computerlove
oanamaria
Scris: Tuesday, February 22, 2011 6:20 PM
Nivel

Inregistrat: 4/22/2009
Mela toate gandurile bune pentru tine ,multa sanatate si optimism.
Eu l-am facut sambatat testul si peste 2 saptamani astept rezultatul.
madanuta
Scris: Tuesday, February 22, 2011 6:22 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/26/2007
Mela, sanatate multa!!! Capul sus, cu Dumnezeu inainte!!! Miercuri dimineata si nu numai, o sa ma rog pentru tine!computerlove
Mela
Scris: Tuesday, February 22, 2011 7:27 PM
Nivel

Delfinasa,in timpul sarcinii nu am facut testul.prima data in viata mea l-am facut la 6 sapt de la nastere si al doilea martea trecuta,deci la mai bine de 4 luni de la nastere,nu cred ca mai pot baga motivul sarcinii legat de modificarile la nivelul colului.iar dr zice ca n-are a face nici faptul ca luam antibiotice in momentul in care mi-a efectuat testul.
deci habar n-am daca aveam problema asta si inainte sa raman insarcinata sau nu.
sora-mea tocmai mi-a spus ca o colega de-a ei,la 26 de ani, a avut celule canceroase,descoperite cu ajutorul testului pap,s-a operat anul trecut si acum e bine.
insa nu pot sa nu ma intreb in ce stadiu or fi la mine,dr nu vrea sa-mi zica decat "celulele prezinta anomalii care trebuiesc neaparat investigate".
multumesc de incurajari iloveyou esti fata isteata,bine faci ca ai grija de sanatatea voastra angel

Oanamaria,Doamne ajuta sa iasa bine testul tau angel

Liz,Oana,Madanuta,multumesc din suflet pentru incurajari computerlove

ma distruge timpul asta,care trece asa incet,as vrea sa stiu AZI ce e cu mine...
ANI78
Scris: Tuesday, February 22, 2011 8:15 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/10/2010
Mela, iti doresc multa sanatate si sa fii puternica si increzatoare ca totul va fi bine.M-ai pus pe ganduri, eu nu am facut inca niciodata testul desi dupa a doua sarcina mi-a zis medicul ca ar trebui sa-l fac deoarece am avut 2 sarcini cu probleme( prima ,,fat mort antepartum"adica la mine in burta), iar a doua ,,placenta praevia" plus hipertensiune pe baza de sarcina, deci ar cam trebui sa-mi fac curaj si sa ma duc si eu sa mi-l fac.multumesc si multa sanatatepupici
amalia
Scris: Tuesday, February 22, 2011 8:15 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 5/24/2009
Mela,multa sanatate ! Sa dea Dumnezeu sa auzim de bine ,caci si eu sunt foarte speriata ,peste 2 saptamini merg la control si repet papanicolaul ,dar pina atunci ma rog si am sa-l rog si pe sotul meu sa te treaca la pomelnic ,sa se roage pentru tine.Am fost si la manastire si parintele m-a mai incurajat....putin.Hai ,ca are Dumnezeu grija si de noi,ai sa vezi....pupici multi din partea mea pupici pupici pupici pupici pupici pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.