Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| daca am 23 ani pot face testul papanicolau? deokmdata mi s-a descoperit o infectie-candida.am cerut sa mi se faca si un test la secretie dar medicul a considerat ca nu e nevoie .am urmat un tratament dar nu am scapat..am schimbat medicul ginecolog care mi-a prescris un alt tratament, mai putin costisitor decat cel prescris de primul medic...acum astept rezultatele ca urmare la tratamentul urmat... |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| miriam wrote:fetelor la voi de ce dureaza atat sa va dea rezultatul? mie in 15 minute mi l-a dat... Ieri mi-am facut si eu pt prima data.
Sanatate multa tuturor!!!
asa putin a durat ? mie la medlife bucuresti mi-a zis ca in 10 zile lucratoare se da rezultatul, poate si mai devreme ....
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/12/2008 Mesaje: 1309
| mihavesa wrote:
asa putin a durat ? mie la medlife bucuresti mi-a zis ca in 10 zile lucratoare se da rezultatul, poate si mai devreme ....
Eu l-amk facut pe 2 decembrie, initial mi-a zis ca 7 zile lucratoare dar azi a fost gata deci 3 zile lucratoare la CMU. |
|
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Mela wrote: Miriam,parca tu esti din Oradea,nu? daca da,la ce laborator l-ai facut?
Mela, am fost programata la medic apoi m-a trimis sa duc probele la Euclid.Cand am auzit ca tre sa astept 15 min , am ramas fara cuvinte. si intradevar in 15-20 min am primit o hartie cu rezultatul. Stiam si eu de la cumnata mea (Cluj)ca a asteptat vreo 2 saptamani rezultatul, si acum de la voi. Sper sa fie bine....
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| CELINE wrote: daca am 23 ani pot face testul papanicolau? deokmdata mi s-a descoperit o infectie-candida.am cerut sa mi se faca si un test la secretie dar medicul a considerat ca nu e nevoie .am urmat un tratament dar nu am scapat..am schimbat medicul ginecolog care mi-a prescris un alt tratament, mai putin costisitor decat cel prescris de primul medic...acum astept rezultatele ca urmare la tratamentul urmat...
celine, sigur ca poti face testul si chiar e indicat. Pentru candida se dau tratamente, dar conteaza mult si alimentatia. Poti consuma mai des iaurturi, sa revina ph-ul la normal, bai cu bicarbonat, ceai de galbenele.
|
|
Inregistrat: 1/12/2008 Mesaje: 1309
| Am fost la interpretarea de rezultate si la cel de papanicolau nu mi-a gasit nimik grav decit o candidoza pt care mi-a dat Canesten (si ovule si crema) iar la cele de singe mi-a zis sa fac o urocultura pt ca s-ar putea sa fie o infectie urinara. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/24/2009 Mesaje: 531
| buna daca ma poate ajuta cineva ,va rog ,mi-am facut testu papanicolau si mi-a iesit o infectie, iar ca si grad sau cum sa-i spun mi-a fost incercuit pe biletul acela II-III sunt foarte speriata .A mai trecut cineva prin asta si s-a rezolvat sau nu?MULTUMESC MULT PENTRU AJUTOR!Marturisesc ca am o rana pe col depistata de anul trecut si necauterizata.... de frica..... |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| amalia wrote:buna daca ma poate ajuta cineva ,va rog ,mi-am facut testu papanicolau si mi-a iesit o infectie, iar ca si grad sau cum sa-i spun mi-a fost incercuit pe biletul acela II-III sunt foarte speriata .A mai trecut cineva prin asta si s-a rezolvat sau nu?MULTUMESC MULT PENTRU AJUTOR!Marturisesc ca am o rana pe col depistata de anul trecut si necauterizata.... de frica.....
Este poate CIN 2-3? |
|
| Shirel nu pe biletelul meu sunt PAPII/III,poate inseamna acelasi lucru ,eu nu ma prea pricep. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Amalia,papanicolau are 5 trepte de 'rezultat' in functie de starea de sanatate a celulelor 1 si 2 sunt bune (chiar foarte bune) tinand cont ca 2 apare mai ales cand ai ceva- vreo infectie, o rana micuta (deci chestii minore) care afecteaza putin starea de sanatate a celulelor 3- nu e chiar bun (in general se repeta) 4, 5- probleme mari (5 daca nu ma insel e simptom clar de cancer)
|
|
| Multumesc mult pentru ajutor ,dar as vrea sa stiu daca am sanse sa ma vindec cu medicamente sau sa ma astept la ceva rau .Sa consider un inceput de boala grea? |
|
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| amalia wrote:Marturisesc ca am o rana pe col depistata de anul trecut si necauterizata.... de frica..... Cauterizarea dureaza maxim 7 minute (daca trage de timp doctorul) si nu doare, pentru ca ti se face anestezie locala. Chiar nu ai pentru ce sa-ti fie frica. Imi pare rau ca nu pot sa vin cu tine. Iti doresc sanatate. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Amalia, curaj mami!!! Si eu a avut un polip pe col acum vreo 8 ani. Nu trebuie sa-ti fie frica, mai bine rezo;vi problemele la timp decat sa se agraveze. Mergi la nenea doctor si iti interpreteaza el rezultatul si iti da sa repeti daca e cazul. Sanatate maxima! |
|
| Multumesc mult pentru incurajari ,fetelor!Sunt foarte speriata,nu imi arde de nimic ,ma gindesc numai la ce va urma.Oricum va pupicesc si eu pe toate si sunt convinsa ca Dumnezeu va avea grija sa rezolv aceasta problema. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/11/2010 Mesaje: 279
| Amalia , nu te necaji . Du-te la un medic de incredere si sigur te va lamuri si-ti va calma frica . |
|
|