testul Papanicolau
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Anelise
Scris: Thursday, July 9, 2015 11:46 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Miriam, ma bucur ca e ok la tine! computerlove Eu mi-am jurat ca nu-l mai aman in viata mea decat sa stau in asa stres pana la aflarea rezultatelor... pale
Dar ma tot gandesc si eu - daca ar fi ceva grav, nu ar fi ceva semne la nivelul colului sau sa se vada ceva pe la ecografie...? Stie cineva? Si scuze ca va stresez...
kali
Scris: Thursday, July 9, 2015 12:48 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Nu, nu se vede nici la eco iar uneori nu sunt nici alte semne, din pacate.
Cat despre stress... ce sa-ti spun? Eu il am in fiecare an, deci...
Eileen
Scris: Thursday, July 9, 2015 1:08 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/16/2013
Anelise, este normal sa avem emotii la orice analiza! Gandeste pozitiv DistanceKiss DistanceKiss
Nu cred nici eu ca se vede la eco in caz ca ar fi ceva. Pe mine ma enerva ca dura foarte mult asteptarea , cam 10-14 zile parca.
Deci cred ca ar trebui sa merg si eu ?? uff
oanamaria
Scris: Thursday, July 9, 2015 1:35 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Si eu sunt stresata pana la primirea rezultatului de fiecare data .Mi-am facut obiceiul sa-l fac an de an .
Va doresc rezulatate bune si nu mai amanati sa-l faceti!
marivic
Scris: Thursday, July 9, 2015 10:54 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Si eu l.Am facut acumen trei saptamani pe cel prin intepare.a iesit super bine.Dr.mi.a transmis sa desfac o sampanie caci la varsta mea sunt asa ,,curata,,ras
Anelise
Scris: Friday, July 10, 2015 8:42 AM
Nivel

Mari, ma bucur mult pentru tine! DistanceKiss
Oana, pupici!
Eileen, da, asa e - e normal sa avem emotii! pupici Cele la sange mi-au iesit deja si sunt ok. La mine dureaza 3 zile, adica maine ar trebui sa am rezultatul. frown
Kali, ma gandesc ca daca de-acum inainte o sa-l fac anual, poate totusi stresul nu va mai fi chiar atat de mare... pupici
Anelise
Scris: Friday, July 10, 2015 7:38 PM
Nivel

Iubitele, daca a iesit o inflamatie, se face tratament sau ce anume? Mai dureaza pana imi explica medicul si sunt curioasa... Va pup!
marivic
Scris: Saturday, July 11, 2015 7:57 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Daca a iesit o inflamatie,se va institui tratament,nu.i nici o problema.Stai linistita SimplyLove
Multumesc,Lizcomputerlove ...m.am linistithearts computerlove
Anelise
Scris: Monday, July 13, 2015 8:25 AM
Nivel

Da, Mari, multumesc! pupici Eram curioasa daca mai e nevoie de vreo investigatie in plus...
bereea
Scris: Monday, July 13, 2015 9:42 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Sa fiti sanatoase, dragelor!Cheek Kiss
manuroxi
Scris: Monday, July 13, 2015 8:56 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 7/13/2015
Va rog sa ma ajutati cu un sfat din experienta voastra> in aprilie 2014 am facut o conizatie in urma unui PAP cu LSIL si HPV 18.Rezultat biopsie > cervicita cronica, margini curate; am mers la controale periodice unde mi s.a spus ca rana se vindeca frumos. La opt luni, in decembrie, rez PAP> ASC-h, dar doctorul spune ca probabil virusul HPV este inca acolo. imi recomanda control la 6 luni. Saptamana trecuta nu era la cabinet si am facut recoltarea pt PAP cu alt medic care mi-a spus ca ASC-H dupa operatie nu era bine si trebuie o noua interventie sau chiar histerectomie. Acum trebuie sa astept rez PAP , dar nu mai am rabdare, tot caut disperata situatii asemanatoare pe internet. Va rog sa/mi spuneti parerea voastra. Atat de grav sa fie intr-un timp asa scurt? Oare primul doctor, care m-a operat si este destul de renumit sa ma fi tratat asa superficial ignorand rez ASC-H dupa interventie?
Anelise
Scris: Tuesday, July 14, 2015 7:49 AM
Nivel

Manuroxi, nu stiu sa te ajut cu un sfat (poate pot alte fete...), dar iti doresc sanatate multa! pupici
carmenalina
Scris: Tuesday, July 14, 2015 8:37 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/3/2008
Anelise wrote:
Iubitele, daca a iesit o inflamatie, se face tratament sau ce anume? Mai dureaza pana imi explica medicul si sunt curioasa... Va pup!

Se da tratament, si mie mi-a iesit ceva inflamatie cu celule epiteliale, si mi-a dat ovule, acum dupa experienta cu nodulii stiu si de ce aveam secretii vaginale abunente in timpul CM, de la ei......Si tot imi dadea fostul medic ovule, antibiotice si degeaba.....Ce era evident nu a vazut..Dar stai linistita ca trece si vei fi ca noua!!!computerlove computerlove
Anelise
Scris: Wednesday, July 15, 2015 8:20 PM
Nivel

Carmenalina, multumesc! pupici Inca nu am ajuns la medic... maseluta
vanina
Scris: Tuesday, August 4, 2015 11:02 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/19/2008
Mi-am facut si eu testul saptamana trecuta, si abia astazi am primit rezultatul, dar totul e ok ras . Nu-l mai facusem nici eu din timpul sarcinii, adica de aproape 8 ani... asa ca am avut cam multe emotii. Il voi face anual de acum inainte!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.