Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Giulia iti doresc sanatate si odata cu vindecarea sa vina si bebe mult asteptat Maine am si eu programare la ginecolog pt test. |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Nu stiu pe nimeni sa fi folosit ovulele astea Super ovulin,insa compozitia mi se pare chiar ok,si aici vad ca merg pe partea naturista,deci de stricat nu au ce sa strice!Ca si compozitie sunt asemanatoare cu Colonsan,insa difera pretul! |
|
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| raly wrote:Nu stiu pe nimeni sa fi folosit ovulele astea Super ovulin,insa compozitia mi se pare chiar ok,si aici vad ca merg pe partea naturista,deci de stricat nu au ce sa strice!Ca si compozitie sunt asemanatoare cu Colonsan,insa difera pretul!
Daaaa!Sunt mult mai scumpe!De 6 ori mai scumpe ....
Miriam,multumesc! |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Cred ca o sa-mi iau bataitza pe aici... Nu am facut PAP de 7 ani, dar mi-am promis sa-l fac cat de curand. |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Pai ,nu mai astepta! |
|
| Eu am fost sa mi-l fac, dar nu am fost in zilele potrivite, asa ca luna asta neaparat ma programez din nou. In rest totul era bine, slava Domnului! |
|
| Mirela, ! Miriam, in a cata zi e cel mai bine de facut? Luna asta nu cred ca mai apuc, dar sper in iulie... |
|
| Chiar ieri am fost si l-am facut, dupa 10 zile am rezultatul, Doamne ajuta sa fie bine! Anelise, medicul meu spune ca intre zilele 9-13 din prima zi de ciclu. |
|
| Miriam, tin pumnii sa fie totul bine, desi sunt sigura ca asa va fi! La mine s-a dereglat menstruatia si ma tine in jur de 10 zile... |
|
| Atunci mai bine intrebi medicul tau sa vezi ce-ti spune
|
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Doamne ajuta sa fie bine la toata lumea! |
|
| Miriam, ai aluat rezultatul? Cum e? In sfarsit am reusit si eu sa-l fac. Daca nu era medicul mai categoric, parca vad ca-l mai amanam. Acum bineinteles ca stau ca pe ace... Am mai si citit toate prostiile aseara pe net ca nu ma lua somnul... |
|
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Anelise, ai motive sa-ti faci atatea griji ? O sa fie totul bine, ai sa vezi La cat timp se repeta testul? Eu l-am facut in 2013 ultima data. |
|
| Eileen, mie mi s-a spus ca trebuie facut o data pe an, iar eu nu-l facusem - spre rusinea mea - de foarte mult timp. Nu pot spune ca am neaparat motive de ingrijorare, dar nu se stie niciodata... Am o problema cu menstruatia si dureri frecvente de burta si spate (nu mari, dar sunt). |
|
| Anelise wrote:Miriam, ai aluat rezultatul? Cum e? In sfarsit am reusit si eu sa-l fac. Daca nu era medicul mai categoric, parca vad ca-l mai amanam. Acum bineinteles ca stau ca pe ace... Am mai si citit toate prostiile aseara pe net ca nu ma lua somnul... Da, trebuie sa ma duc la medic cu el. Din cat ma pricep, rezultatul este negativ, slava D-nului! Bravo doctorului Iti doresc sa fie totul bine
|
|
|