Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Giulia ce veste buna! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Giulia,super veste! Sa iasa bine si pap-ul! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Giulia, multa sanatate in continoare si sa fie bine si pap-ul. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3457
| Giulia,ma bucur sa aud ca esti bine! Sa fie si PAP-ul bine si ai mai pus o grija deoparte.
Vreau sa va spun ca a inceput programul national de efectuare gratuita a testului Pap., la femeile cu varsta cuprinsa intre 25 si 65 ani,indiferent daca au sau nu asigurare medicala. Programul se deruleaza pe o perioada de 5 ani.Bineanteles testul gratuit prin program facandu-se o singura data. Trebuie sa va adresati medicului de familie care va va completa un formular cu care veti merge la un centru de recoltare aflat in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate(va va spune medicul care sunt centrele).Rezultatele le veti afla tot de la medicul de famile.
|
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Giulia ma bucur pentru tine !Ce mult imi doresc sa te vad graviduta! Katrina multumim d einformatie! Eu sunt la zi cu testul -e totul ok,l-am facut acum 2luni. |
|
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| oanamaria wrote:Giulia ma bucur pentru tine !Ce mult imi doresc sa te vad graviduta!
Subscriu! Sa te vad rapid la gravidute! |
|
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Multumesc ca va bucurati alaturi de mine,fetelor !Joi avem si confirmarea,sper! |
|
Inregistrat: 3/13/2010 Mesaje: 1340
| giulia multa sanatate si din partea mea. sa auzim numai vesti bune de la tine ,dar si de la toate fetele.
eu nu am mai facut un test pap. de vreo 2 ani . mi-am propus si eu sa imi fac luna asta. stiti cumva in care zile dintre 2 cicluri menstruale se face acest test? |
|
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Ligia,ideal ar fi in ziua a 10 a a unui ciclu .Cel putin asa mi a zis doctorita mea Si daca vrei il poti face gratis daca mergi la medicul de familie si iti da trimitere in acest scop.Apoi te interesezi ce cabinete sau clinici fac acest test gratuit si te programezi acolo.Succes! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 12/13/2012 Mesaje: 8
| daca va intereseaza sa mai mergeti in perioada asta la control ginecologic, am vazut ca au reduceri de 10% la Donna Medical Center. eu o sa profit si o sa ma duc zilele astea, pana nu se termina luna februarie :) am mai fost aici anul trecut si am fost multumita, asa ca de data asta tot acolo o sa merg. |
|
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Medicul meu nu are formulare de trimitere pentru test de 2 luni !!!!!! la particular cat costa testul ?
|
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| 50, parca. |
|
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Kali , multumesc ! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| endy wrote:Kali , multumesc !
|
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Mie mi-a venit o invitatie de la spital daca vreau ss fac gratis testul PAP si testul HIV.Pap testul l-am facut acum un an.Oare sa-l repet asa repede? |
|
|