testul Papanicolau
Subiectul anterior · Subiectul urmator
marivic
Scris: Friday, August 10, 2012 9:19 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Cred ca de mine ai vrut sa zici cu asteptarearas ras
Controlul a fost destul de amanuntit,dar tare m-as programa si la o transvaginala,....ca sa ma linistesc.....
bereea
Scris: Friday, August 10, 2012 9:33 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Da, mioara, de tine...sunt treaza de la 2 dimineata , oboseala isi spune cuvantul
marivic
Scris: Friday, August 10, 2012 10:22 PM
Nivel

Stai linistita,.....pupici computerlove Somnic usor,...maine va asteapta aventura in Viena!Pupicei
sorry off-topicsorry
bulibuli
Scris: Friday, August 10, 2012 10:50 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Mela, iti tin pumnii! Doamne ajuta sa fie totul bine!!! pupici pupici

Marivic, te cred ca stai ca pe ace.. incearca sa nu te mai gandesti.. acus e 19 ;)
marivic
Scris: Friday, August 10, 2012 10:56 PM
Nivel

Da,....ai dreptate,...cat am fost plecata nu m-a mai durut nici rinichiul,nici coloana,nu m-am mai gandit la nimic,....acum acasa,iar ma apuca toate celebanghead banghead banghead
mikaela
Scris: Saturday, August 11, 2012 12:06 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/11/2010
Mela, sanatate muuuulttaa computerlove

EU n-am mai facut un Pap de la nastere uff
sweet angel
Scris: Sunday, August 12, 2012 12:20 AM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2010
mela , cuscra draga nici nu stiam prin ce treci tu, am aflat acum, imi pare rau ca ai probleme , dumnezeu sa te ajute sa treci cu bine peste operatie si pe urma sa fie intotdeauna bine.
sa sti ca si matusei mele i-a scos uterul cateva luni in urma si e bine , nu mai are nici o problema ( are 42 de ani )

eu nu stiam ca tu nu ai facut testul abia dupa ce ai nascut.
eu l-am facut si in sarcina de vreo 2 ori, odata la 16 sapt cand am fost internata si prin sapt 34 cred ca inca odata, si anul asta l-am facut odata aici si o luna in urma in tara (aveam dr privat bran daniel din timisoara,la care mergeam , am mers si de data asta la un control si lama ca de obicei, mi-a facut control , a scos cu degetul din vagin si a pus pe o lama sa tr la laborator , apoi mi-a spus sa nu ma imbrac sa imi faca si eco, i-am spus ca nu vreau sa fac eco facusem vreo 2 luni in urma. mi-a zis sa semnez pe raspunderea mea ca refuz eco, si cand am iesit afara mi-a cerut 100 de lei pt control si papa nicolau. care a iesit bine c2 ca spunea ca am o rana pe col care interesant dupa control am sangerat. cred ca sunt deja off topic dar am vrut sa va povestesc ca e criza si ce nu face un dr sa scoata bani , deci controlul costa 50 de lei , lama 25 , eu i-am zis ca am facut papa nicolau de putin timp si vreau o simpla lama. daca nici la privat nu mai tine cont de ce vrei tu , si face tot cum vor ei.......in plus aici pt papa nicolau au niste pensule-periute speciale cu care rade un pic pe col , acolo se ia doar din secretie, apoi cu rana nu stiu ce sa spun, deci cand ma iubesc cu sotul nu sangerez dar dupa ce baga el un deget in vagin sangerez, acolo am avut rana , aici la dr nu mi-a spus ca as avea asa ceva.)
in concluzie e bine sa faci pap testul, uneori salveaza vieti , dar e bine sa cautam medici de treaba, nu unul care nu stie cum sa te jumuleasca de bani si iti face si o rana pe care te cheama din nou sa vi sa o cauterizezi.
bulibuli
Scris: Sunday, August 12, 2012 9:18 AM

Pap nu se ia cu degetul, se face prin raclaj/periaj la nivelul mucoasei colului. Tot cu periuta se face si la noi. Poate nu ti-ai dat tu seama, daca lua doar secretii pe deget nu aveai cum sa sangerezi. Dar dupa recoltare pt pap e normal sa ai o mica sangerare. Probabil ti-a luat si lama simpla si papanicolau... zic si eu..
sweet angel
Scris: Sunday, August 12, 2012 9:39 AM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2010
buli doar daca a tinut periuta ascunsa pe undeva ras , ca eu m-am uitat ce a facut. de asta am fost dezamagita ca asa se face papul la noi, si cand am iesit a zis 50 de lei consultatia si 50 de lei papa nicolau.
Mami_de_gemeni
Scris: Sunday, August 12, 2012 11:06 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Offf fetelor, imi pare rau sa aflu ca la noi se cer bani si pentru un banal consult si analiza.
alexandrabogdan
Scris: Sunday, August 12, 2012 11:36 AM
Nivel

Inregistrat: 4/17/2008
Mami_de_gemeni wrote:
Offf fetelor, imi pare rau sa aflu ca la noi se cer bani si pentru un banal consult si analiza.

si inca ce bani ..... pe mine m-a costat o consultatie + pap 130 lei in iarna. plus pt lama m-a trimis la dermato unde alti bani alta distractie. la noi sanatatea costa. si costa mult
bulibuli
Scris: Sunday, August 12, 2012 5:35 PM

Mami_de_gemeni wrote:

E vorba de privat. In spital pap-ul este gratis, peste tot..
bulibuli
Scris: Sunday, August 12, 2012 5:38 PM

sweet angel wrote:
buli doar daca a tinut periuta ascunsa pe undeva ras , ca eu m-am uitat ce a facut. de asta am fost dezamagita ca asa se face papul la noi, si cand am iesit a zis 50 de lei consultatia si 50 de lei papa nicolau.

scratch
Maria & Mario
Scris: Sunday, August 12, 2012 6:18 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Multa sanatate , Mela ! E super bine ca te simti in siguranta cu medicul tau ! Conteaza foarte mult !
Marivic, sigur rezultatele vor fi bune .... nu mai e mult ....
Mela
Scris: Monday, August 13, 2012 12:46 PM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2006
eu platesc in jur de 50 de euro pentru Pap,asigurarea nu deconteaza decat unul la 2 ani...celulele se recolteaza cu periuta,normal.
Lia,dar in Italia ti-ai facut testul,dupa ce ai nascut? CIN 2 nu e un rezultat chiar de trecut cu vederea...

iar cu uterul...dr zice ca nu e nevoie sa-l scot,se pot face maxim 2 conizatii,eu sunt la a doua,daca in timp va mai aparea problema asta nu voi avea nici eu alta alternativa.deocamdata il mai duc cu mine ras

pup fetele pupici computerlove sanatate maxima angel
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.