Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| Nu am facut nici eu pana acum siam 30 de ani. Rusinica! Trebuie sa merg. Mai am si ciclul neregulat si ma deranjeaza niste ganglioni pe la subratul stang de-o vreme, nu mereu, dar din cand in cand. Mi-am facut programare si la un endocrinolog, dar e abia in august Sa astept dupa endocrinologie? Sau nu are chiar nicio legatura? Ar trebui sa ma controlez si pe la ficat... Fetelor, mi-e si frica, zau. Daca ma duc pentru una poate-mi gasesc o suta altele.
Mihaela, sanatate multa. Si multi pupici de la Valcea! |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Multumesc Zaza, fetelor, eu sunt bine mersi , tre sa repet testul ca asa are chef dr. meu dar laboratorul se declara multumit de rezultat .Am tras o frica ,..si am un sfat daca va iese ceva in neregula la test asteptati pana vorbiti cu dr . Nu va apucati de rasfoit internetul mai ales la sectiunea cancer .De una am scapat, acum astept rezultatele a plamani si gata sunt fresh si mai traiesc inca o suta de ani...doamene fereste |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| OFFF,MIHAELA,bine ca nu ai nimic!Slava-Domnului! |
|

Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Zaza, nu are niic o legatura cu endocrinologia... Mihaela Las ca daca mai traim mai mult o sa impartim o camera intr-un retirement home pe aici... Doamne-fereste!!! Daca ies la pensie merg acasa si stau in curte :018: Te pup si ma bucur!!! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Si mie sa-mi fie rusinica ca nu l-am facut!Si ne tot indeamna profu nostru sa mergem! |
|

Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| Bravo Miha! |
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| miha ma bucur ca e totul bine. |
|
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Mihaela, ma bucur ca totul este bine.
Cand mi-am facut prima data acest test, mi s-a parut prea simplu, iar ca sa fiu sigura ca e totul in regula, mai mi-am facut si o colposcopie. Ala da control, mai ales excitant. De vreo trei ani, nu mai mi-am facut niciun test, in primul rand pt ca m-am saturat sa dau atatia bani, iar in al doilea rand, m-am saturat de mers la doctor. Organismul da semnale, intotdeauna, cand ceva nu e in regula. |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Teo, nu te lasa pe semnalele organismului, plamaii mei sunt albi si pe organismul meu il doare-n cot .Azi am primit trimitere la oncolog, doamne iarta-ma ce val de canceruri peste mine :018: Cred ca dr. astia acum pe criza trag de pacienti ca de altceva doar doar te-oi imbolnavi de ceva |
|

Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Mihaela |
|

Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Mihaela, asteptam numai vesti bune!Si cu plamanii sa fie la fel ca si cu "pasa" |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Mihaela multa sanatate,sa auzim numai de bine! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Miha |
|

Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Miha,multa sanatate!!! |
|

Inregistrat: 10/19/2007 Mesaje: 1404
| Mihaela, sanatate multa! Eu am facut anul trecut testul papanicolau, gandindu-ma ca am peste 35 ani, si mi-a iesit bine. Eu l-am facut la cabinetul medicului si rezultatul tot acolo l-am primit, mai intai la interpretat el si apoi a intrat in posesia mea. Mi-am promis ca merg sa-l repet in fiecare an de acum. |
|
|