Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Cute, acum ca citesc despre tema asta peste tot de-mi sar ochii din cap,e bine de facuttestul la macar 10 zile dupa menstruatie .Mari, nu stiu nici eu ce e ,nu stiu diferenta dintre canceros si precanceros dar o aflu eu. |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Eu l-am facut acum mai bine de 1 an la insistentele obsesive ale unei bune prietene careia ii murise de cancer de col o prietena de 24de ani. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Mihaela, tu ai facut testul intamplator sau aveai si alte simptome???? Ca maine ma duc sa ma intep in vena, pentru ca am ceva timp de cand mi-e rau si deja incep sa ma ingrijorez. Boala nu iarta pe nimeni! Am si eu o prietena care a facut electocauterizare pentru ca iesise ciudat testul Papanicolau. Of! Sper sa fii bine! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| cute_babies_of_mine wrote:Mihaela, tu ai facut testul intamplator sau aveai si alte simptome???? Ca maine ma duc sa ma intep in vena, pentru ca am ceva timp de cand mi-e rau si deja incep sa ma ingrijorez. Boala nu iarta pe nimeni! Am si eu o prietena care a facut electocauterizare pentru ca iesise ciudat testul Papanicolau. Of! Sper sa fii bine! Sa dea Domnul sa fii bine,MIHA,...ai grija de tine! |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Cute, nu ai simptome, eu m-am dus la un test ginecologic normal ,banuiam o ciuperca sau ceva de genul asta.insa testul de lama a iesit normal.DR m-a intrebat de cand n-am mai facut testul Pap si daca vreau sa-l fac ,zic, bine de ce nu ca tot sunt cu roatele-n sus .Si uite surpriza,ce nu ma asteptat aia a iesit rau . |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Eu mi l-am facut anul trecut, dar cum am aproape 40 de ani, trebuie sa-l fac din an in an , nu-i asa? am sa vorbesc cu doctorita de familie sa vad ce spune, mai ales ca mama mea a avut un astfel de cancer. mihaela, multa sanatate si vesti bune asteptam. |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Mihaela, multa sanatate! Si multumim ca ai deschis acest subiect! Saptamana viitoare oricum merg la medic, asa ca il voi face si eu! |
|
Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Eu mi-am facut acest test acum vreo 4 ani, unica data cand l-am facut.A iesit ok. Dar trebuie sa merg si eu sa-l fac in fiecare an, ca doar am 32. Am avut si acum vreo 6 ani, un polip pe col. Mihaela, asteptam cu nerabdare sa ne spui ca totul e ok! |
|
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Mihaela multa sanatate iti doresc. Aicise face din 3 in 3 ani, cred ca pana `la 40 de ani parca am vazut eu un afis pe un perete . Eu am peste 30 si nu mi-a zis. |
|
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Si eu am un an de cind mi l-am facut si totul ok.Noroc de dr de aici ,ca m-am dus pt o raceala si m-a intrebat daca am facut vreun test din asta.Cind i-am zis ca nu,mi-a facut imediat trimitere cu toate minunile:test,ecografie si control cu ecografie mamara.
Mihaela,sa auzim de bine . |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| Eu mi l-am facut in iarna, totul e ok.
Mihaela, multa sanatate |
|
Inregistrat: 1/12/2008 Mesaje: 1309
| Fetele eu am 25 ani dar sincer nu l-am facut niciodata. Trebuie??? Trebuie nu ca am nascut. |
|
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| eu l-am facut de 2 ori pana acuma, la 27 de ani si jumatate,si a iesit bine, dar nu l-am facut dupa nastere. si dr meu nu mai vine la arad nu stiu la cine sa merg. |
|
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Testul se face din moment ce ai inceput viata sexuala,nu conteaza varsta,in principiu se face in fiecare an . |
|
Inregistrat: 1/12/2008 Mesaje: 1309
| Am inteles sa traiti. O sa ma mobilizz sa vad cind si unde ma duc sa il fac.Si tre sa mai am si bani ca sa ma duc |
|
|