Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Maica Domnului sa te ocroteasca;sa ai incredere si ai sa vezi ca totul va fi bine! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Mela sunt sigura ca o sa iasa totul bine! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Mela,draga noastra,eu nu ma indoiesc nicio secunda de faptul ca operatia va reusi.Suntem cu gandul aproape de tine.Dumnezeu va veghea asupra ta.Ai acasa niste comori si un sot minunat care te asteapta sanatoasa.Capul sus.Fii neinfricata |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Mela, iubita, iti inteleg spaima, insa asta e solutia potrivita pentru tine... sa te bucuri ani multi si fericiti de familia ta draga! E imposibil sa nu fie bine! Va trece usor si rapid, cu cei iubiti alaturi! Curaj si incredere! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/9/2011 Mesaje: 523
| Mela vin si eu sa te incurajez saptamana trecuta soacra mea s a operat i a facut histerectomie si este in regula nu are probleme , merge, se plimba , mananca si mi a spus ca se astepta sa i fie mult mai greu mai ales ca este si mai in varsta si se recupereaza mai greu asa ca fii optimista si nu-ti fa nici un fel de probleme si gandeste te numai ca scapi de o grija! Multa sanatate! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 5/5/2011 Mesaje: 20
| Multumesc mela de raspuns eu sunt bine in sensul ca astept iulie sa repet papul ma ingrijoreaza ca de cateva zile am dureri la coccis , mai ales cand il ridic pe yanis ca are aproape 12 kg continui tratamentul si Doamne ajuta! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Mela, un gand bun de incurajare si de la mine! |
|
| Mela, citind din urma, vad ca ai facut acum 4 luni un pap test si a fost ok, si dupa 4 luni este asa de rau incat trebuie scos totul? asta ma ingrijoreaza ! pai in aprilie cand am facut ultimul papa, dr m-a amanat pana in iulie...Doamne fereste! e posibil ca in 4 luni sa se ajunga la asa ceva? |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| fetele,va multumesc foarte mult pentru incurajari,nu ma asteptam la atatea mesaje de sustinere dragele de voi
Latifa,cred ca ai inteles gresit...primul test l-am facut cand avea cea mica 6 saptamani,deci acum 5 luni si un pic,am aflat rezultatul dupa ceva vreme:displazie severa.am facut apoi colposcopia,colul parea ok acolo,am repetat testul pap,apoi conizatia...in 4 luni nu s-ar ajunge la un astfel de rezultat,celulelor le trebuie ani ca sa ajunga in stadiul in care sunt la mine. |
|
| Multa sanatate mela draga! In iulie repet testul si eu, desi eu cred ca amana dr meu inevitabilul. Nu cred ca cu cervugid ma fac bine.Mai am 1 tura luna viitoare si apoi sa vedem in iulie. T e pup si te imbratisez. |
|
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| M-ati pus pe ganduri cu cele citite aici. Eu n-am mai facut un pap-test de vreo 10 ani! Am vrut sa fac unul anul trecut , dar m-a amanat medicul din cauza unei infectii urinare suspecte. Bine ca am intrat aici, subiectul mi-a revenit astfel in atentie! |
|
| Sa ti-l faci neaparat! Eu in ianuarie 2008 l-am facut si a fost ok. Si in ianuarie 2011 m-am socat. Vina este a mea, trebuia sa il fac in sarcina! |
|
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Il fac negresit! Ma duc chiar saptamana viitoare! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| L-am facut si eu acum cateva saptamani in urma si e ok. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Fetelor am ajuns si eu la doctor pt PapaN.Sunt speriata.Am o super rana pe col si chisturi .M-a marcat cum s-a mirat doctorita:"Vai parca ai fi fost taiata acolo!" .Si chisturi si microchisturi si de asta nu pot ramane insarcinata.O fi din mai mutle cauze.Clar e ca mi s-a zis ca singura varianta este CAUTERIZAREA.Analizele vor fi gata peste o saptamana cam asa.Am hotarat sa merg la alt doctor sa mai aud o parere.Am facut deja o programare pe 6 iunie dupa menstruatie.Mi-a zis ca la cum arata colul meu sa speram ca nu iese ceva nasol la test.Plus ca am si semne de anexita cica.Vom vedea si rezultatul lamei.Cu rezultatele astea voi merge la un doctor mai experimentat,mai renumit la noi aici.Am inteles ca doare rau cauterizarea asta.Plus ca are urmari !?Chestia e ca eu si simt rana acolo.Deci nu e inventata de doctor. Va tin la curent.Sunt pe fuga.Va pup |
|
|