Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Moni, cam asa e la orice vizita la gineco care presupune luare de probe, control vaginal...nu se fac spalaturi vaginale si nici contact sexual nu e recomandat sa ai inainte.
Fizicuta, sanatate multa in continuare! Si tie, Mela, multa speranta ca va fi bine la si dupa operatie! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/9/2011 Mesaje: 523
| Mela si eu iti tin pumnii si sunt convinsa ca totul va fi bine pana una alta imi fac si eu griji pt soacra mea care se va opera saptamana viitoare de fibrom uterin se pare ca este atat de mare incat ii scoate uterul dar suntem optimiste! Multa sanatate tuturor! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 5/5/2011 Mesaje: 20
| monica irimia wrote:Mela, cu Dumnezeu inainte! Decizia luata e una foarte buna si vei reusi sa iesi in curand din tot acest calvar. Mult succes si Domnul sa fie cu tine.
mela, sunt noua pe acest forum am intrat aici ca mi-ai atras atentia am si eu un pap 3 cu atipii asc-h fac tratament cu cervugid iar in iulie repet papul imi spui si mie te rog ce atipii ai avut inainte de conizatii?
|
|
Inregistrat: 5/5/2011 Mesaje: 20
| scuzati-ma, dar nu stiu sa postez in forum sunt f speriata am un bebelus de 1 an si 5 luni |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Latifa, Mela e mai putin activa pentru cateva zile, asa ca e posibil sa intarzie sa-ti raspunda. Dar de indata ce va vedea mesajul tau o va face cu siguranta. Nu fi speriata, sigur si problema ta are rezolvare! Intre timp, bine ai venit pe forum! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Latifa,mie mi-au explicat ginecologul si dr de familie in ce situatie sunt,rezultatul testului era cin3,ei mi-au spus ca sunt celule precanceroase care la un moment dat se vor transforma in cancer invaziv daca nu actionez cumva... din cate stiu,in tara testul pap se interpretaza altfel,pe grade,dr meu zicea ca in Belgia nu se foloseste aceeasi clasificare.de-aia ma gandesc ca daca ti-a dat un astfel de tratament,cervugid,nu e ceva grav...totusi,cel mai bine e sa intrebi,sa fii lamurita si linistita...eu am vrut sa stiu de la dr meu inclusiv daca e posibil sa mor sau nu pana la operatie pare o intrebare prosteasca,stiam raspunsul inainte sa mi-l dea medicul dar eu intreb orice imi trece prin cap cand merg la un control. sanatate multa sa ne mai spui cum esti |
|
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Of,mai Mela daca eram in locul doctorului te luam la bataie sa stii! asta-i intrebare ce crezi ca se moare asa usor! Cand ai programare la operatie?
|
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| pe 8 iunie...asa groaza mi-eeeee... |
|
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Mela wrote:pe 8 iunie...asa groaza mi-eeeee...
Crede-ma ca o nastere este mult mai grea decat aceasta operatie.Cat am stat in spital cu maica mea am intalnim multe femei care au facut o asemenea operatie ,toate a doua zi au coborat din pat singure fara probleme,poate au avut putina temperatura nu ai de ce sa fii ingrijorata crede-ma totul va fi bine la tine ! Eu cand ma gandesc ce clipe ma asteapta sa traiesc cu maica mea chiar ca ma apuca groaza dar asta este! |
|
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Mela wrote:pe 8 iunie...asa groaza mi-eeeee...
Mela, din suflet iti doresc sa iti fie bine si sa iesi triumfatoare in aceasta lupta. Domnul sa fie cu tine! |
|
Inregistrat: 2/7/2010 Mesaje: 97
| Mela nicio intrebare nu este prosteasca in acele momente,este normal sa-ti fie frica ptr viata ta,este normal sa nu stii si sa intrebi....cu mult curaj si cu incredere mergi mai departe si vei vedea ca totul o sa fie ok! |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Mela, cu siguranta data de 8 iunie va fi pentru tine ziua in care toate grijile vor lua sfarsit! Totul va fi bine, ai sa vezi! Maicuta Domnului sa te vegheze si interventia sa fie usoara si cu rezultate bune! Te pup, draga mea! |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Mela wrote:pe 8 iunie...asa groaza mi-eeeee... sunt cu gandul la tine |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Mela o sa fie totul bine ! Ma gandesc la tine si-ti transmit gandurile mele bune! |
|
Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Mela, va fi foarte bine, ai sa vezi! |
|
|