testul Papanicolau
Subiectul anterior · Subiectul urmator
amalia
Scris: Saturday, March 26, 2011 1:19 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 5/24/2009
Mulumesc mult,dar cred ca e o alta incercare la care sunt supusa.Oricum va multumesc ca sunteti alaturi de mine in clipe grele, cu ajutorul vostru am sa depasesc mai usor momentul greupupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici
denisa_rachid
Scris: Saturday, March 26, 2011 5:49 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/13/2010
Mela mult succes! Vom fi alaturi de tine si atunci si acumpupici pupici pupici computerlove iloveyou

Fetele multa sanatate tuturor! Ar trebui sa merg si eu la o investigatie...alcool hainoroc

Amalia, multa sanatate!
ingerash
Scris: Saturday, March 26, 2011 6:03 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Mela,Amalia,sunt cu gandul la voicomputerlove pupici

misha
Scris: Saturday, March 26, 2011 8:13 PM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2006
Amalia, eu cred ca ar fi bine sa mai consulti un medic totusi. Nu cred ca nu se poate fara anestezie, nu vad de ce ai suferi inutil. Oricum, eu sper ca dupa colonoscopie si eventual biopsie sa iasa toate normale.computerlove

Mela, nu ti-am spus pana acum, dar esti o curajoasa pentru decizia luata. Eu sincer nu stiu ce as fi facut. Dar mai sper totusi intr-o minune pana in iunie. Mai repeti analizele inainte de histerectomie?pupici
amalia
Scris: Friday, April 1, 2011 4:29 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 5/24/2009
Fetelor mi-am schimbat medicul si sa stiti ca nu am rana cum stiam, ci un polip vaginal ,stiti ceva despre asta?Ma puteti ajuta,va rog?Extirparea lui e dureroasa ce stiti?
delfinasa
Scris: Friday, April 1, 2011 4:42 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Chiar am o prietena care s-a operat din cauza unui polip pentru ca nu ramanea insarcinata. Imi povestea ca operatia a fost una usoara, cu anestezie locala si in aceeasi zi a fost acasa. A doua luna dupa operatie a si ramas insarcinata.
Sanatate multa, Amalia, si sa scapi cu bine de problema asta!
Mela
Scris: Friday, April 1, 2011 5:17 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Misha,as putea sa le repet dar din cate am inteles testul Pap poate sa nu dea rezultate corecte timp de cateva saptamani bune dupa o conizatie...

Amalia,nu stiu de polip,nu cunosc pe nimeni care sa fi avut asa ceva...sanatate multa si fii tare,daca se trateaza fa tot ce trebuie,e bine ca nu-i ceva mai rau angel
Ana
Scris: Sunday, April 3, 2011 7:36 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Amalia multa sanatate iti doresc,sa auzim numai de bine!!hearts hearts
marivic
Scris: Tuesday, April 19, 2011 5:02 PM
Nivel

Inregistrat: 8/10/2007
Mi-a iesit si mie TESTUL PAPANICOLAU,astazi.
La diagnostic scrie:,,Modificari reactive asociate inflamatiei.Negativ pentru leziune intraepiteliala sau maligna.''
Doctora mea,mi-a spus ca este normal o asemenea inflamatie la o femeie normala care a avut si atatea sarcini,si ca trebuie sa fac un control pe an si Testul PNic.peste 2 ani.Mi-a dat niste ovule (nu stiu cum se numesc,caci am dat reteta fetei mele sa mi-o ia)sa le pun cam 3 luni de zile.
Mi-a mai cazut o piatra de pe inima,....angel angel angel
Ana
Scris: Tuesday, April 19, 2011 6:47 PM
Nivel

Marivic ma bucur ca esti bine!hearts
marivic
Scris: Tuesday, April 19, 2011 6:50 PM
Nivel

Inregistrat: 8/10/2007
Anabella wrote:
Marivic ma bucur ca esti bine!hearts

pupici computerlove hearts
monique
Scris: Thursday, April 21, 2011 8:03 AM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Ieri am facut si eu testul papa nicolau, rezultatele peste 3 saptamani. Nu stiam (inainte de asta) ca trebuie sa nu te speli inauntru si sa nu ai relatii intime 24-48 ore inainte de recoltare.
Speram sa avem parte pe aici doar de rezultate bune!
Ana
Scris: Friday, April 22, 2011 6:36 AM
Nivel

Monique,Doamne ajuta sa iasa bine!
asteptam rezultatul!computerlove pupici
fizicuta
Scris: Friday, April 22, 2011 8:23 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/7/2010
Mela vreau sa-ti spun ca am trecut prin ce treci tu si stiu cat este de stresant ,dar nu trebuie sa-ti pierzi speranta.
Am avut in martie 2009 un terst Papanicolau prost ( C3+ ) urmat de o biopsie care a stabilit CIS (carcinom in situ ).Am facut in iunie rezectie (conizatie) a zonei cu probleme iar biopsia zonei extirpate a stabili CIN II....m-am mai linistit si urma sa monitorizez prin test Papanicolau....in feb 2010 testul bun :C2....iar in august C3+...deci plans ...asa ca la sfarsitul lui oct 2010 am facut histerectomie totala si cu anexe bilaterale (ptr ca la varsta mea nu se punea problema sa mai fac copii , am 48 de ani )
iar biopsia facuta dupa operatie a confirmat ca TOT aparatul genital avea modificari precanceroase , adica CIN II si CIN III ....
Desi este o interventie care duce la unele modificari biologice(lipsa mestrei,modificari hormonale etc )elimina TOTAL riscul apartitie cancerului de col uterin ,boala de care sufera foarte multe femei...este perfid,nu doare nu da niciun semn...cad se vede este prea tarziu din pacate.
Este foarte importanta starea ta psihica:trebuie sa fi optimista si sa ai incredere!!!Acest gen de operatii s-au facut si acum 40 de ani cand medicina nu era asa de evoluata si femeile au trait bine,mersi...asa ca putem si noi sa traim ..exista ceaiuri care te pota ajuta sa depasesti etapa initiala,de dupa oeratie.....eu nu prea sunt adepta medicamentelor de sinteza(fac bine undeva dar sigur fac rau in alta parte )
In ce priveste viata intima sa nu-ti faci probleme ptr ca nu este afectata de aceasta interventie ....
CU mult curaj si cu multa incredere mergi mai departe in ce trebuie sa faci ,sunt alaturi de tine .
Mela
Scris: Friday, April 22, 2011 3:55 PM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2006
Fizicuta,multumesc frumos pentru detalii,pentru mesaj...computerlove

eu sunt lamurita de situatia mea,as putea amana operatia,daca as vrea,as putea sa tot fac pe conizatii,sa mi se mai indeparteze din celulele bolnave,care nu sunt multe dar depasesc marginile tesutului extras de-acolo,deci e ceva care nu s-a instalat bine de tot pe col,insa,dupa cum stiu eu,celulele se divid,se inmultesc,pot sa ajung pana la urma tot la histerectomie...si nu mai vreau eu,pur si simplu,sa traiesc depinzand de cele 4-5-6 luni dintre analize,tot intrebandu-ma "daca...?"
sunt optimista,probleme hormonale nu cred ca voi avea,ovarele raman la locul lor,sper doar sa fie cum zici tu si sa nu-mi fie afectata viata intima ras sic

Marivic,ai scapat de-o grija yes

Monique,asteptam rezultate bune,da? computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.