testul Papanicolau
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bulinutza
Scris: Monday, March 21, 2011 6:35 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/14/2007
Mela, te felicit pt decizia luata! Cel mai probabil si eu as fi optat pt asta in cazul tau!!newclap newclap newclap newclap newclap newclap

Totul va fi bine, ai sa vezi!!!! Ai trei copii minunati si TREBUIE sa faci ce e mai bine pt ei. In momentul de fata cel mai bine este sa te aiba alaturi, sanatoasa si voioasa cum esti tu!!! iloveyou iloveyou iloveyou iloveyou iloveyou iloveyou iloveyou

Giulia, eu am luat rezultatul de la test intr-o saptamana. Mult succes!

...Si cum spunea Mela, fetelor, mergeti si programati-va la un ginecolog. Un simplu test va poate salva viatza!!!!majoreta majoreta majoreta
Maria & Mario
Scris: Monday, March 21, 2011 7:45 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
MELA, o decizie foarte inteleapta ! computerlove Multa , multa sanatate !!!!!!! pupici
Ana
Scris: Monday, March 21, 2011 7:59 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Mela felicitari pentru decizie,multa putere si sanatate iti doresc!!computerlove pupici angel
danab
Scris: Monday, March 21, 2011 8:44 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/13/2006
Mela, foarte bine ca ai avut incredere in doctor, la cata suferinta intalnesc ei zilnic, doar ei te pot sfatui cum e mai bine pentru tine si familia ta. AI trei minuni de copilasi, trebuie sa-ti vezi si nepoteii hearts
Eu am fost la control chiar vineri, maine trebuie sa iau rezultatele. Am facut si ecografie mamara, sanii sunt curati, la controlul gineco totul a fost bine. Acum doar sa imi confirme ca e bine si lama, desi sunt sigura ca am iar o candida. box2
Mela
Scris: Monday, March 21, 2011 9:18 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Amalia,daca mai citesti la subiect te rog sa ne dai vesti,cum esti,ai mai fost la analize...? computerlove

Dana,sigur ca trebuie sa-mi vad nepoteii angel chiar in dimineata asta,in drum spre gradi,Lara ma ruga sa fiu langa ea cand o sa fie mare si o sa nasca,sa o ajut si sa o invat ce sa faca hearts

Fetele,Oana,Bulinutza,Anabella,Denisa,computerlove iloveyou

Giulia,bafta angel
monica irimia
Scris: Monday, March 21, 2011 9:52 AM
Nivel

Inregistrat: 7/3/2010
Mela, cu Dumnezeu inainte! pupici Decizia luata e una foarte buna si vei reusi sa iesi in curand din tot acest calvar. Mult succes si Domnul sa fie cu tine. floare2
Anelise
Scris: Monday, March 21, 2011 10:10 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Mela, va fi totul bine, bine! iloveyou Sa ne mai tii la curent ce si cum, sa fim si noi alaturi de tine, macar atat cat putem! angel pupici
Giulia, sper ca totul va fi ok la tine! pupici
Dana, te pup! coeur pupici
oanamaria
Scris: Monday, March 21, 2011 6:40 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Mela ma gandesc la tine !computerlove
Eu mi-am facut testul si e ok,dar am avut ceva emotii.
giulia_mamik
Scris: Monday, March 21, 2011 10:00 PM
Nivel

Inregistrat: 3/22/2010
Fetelorpupici
Miercuri la ora 15 am programare.Si nu costa mult testul:70 lei.In 10 zile am rezultatul.Eu cred ca totul e ok...nu prea imi fac problemetopai
mommy
Scris: Monday, March 21, 2011 10:25 PM
Nivel

Inregistrat: 11/18/2006
Draga Mela, m-am albit cand am citit! pale Cred ca ai luat decizia cea mai sigura si mai buna! Sunt sigura ca vei fi bine, pentru ca ai descoperit in stadiu precoce. Ca sa te incurajez: mama a descoperit ca are cancer de uter (grad 2 spre 3, deci avansat) acum 7 ani. S-a operat imediat, i-au scos tot, iar pana acum e foarte bine. Tu esti in stadiu incipient si sigur nu vei mai avea probleme!
Iti transmit un milion de ganduri bune sa te faci bine! pupici computerlove hearts
amalia
Scris: Thursday, March 24, 2011 7:53 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 5/24/2009
Draga Mela ,eu sunt bine ,mi-am repetat testul si mi-a iesit PAP II dar tot nu m-am linistit deoarece am rana aceea care trebuie cauterizata si doctorita mea spune ca nu face anestezie pentru asa ceva ,acum nu stiu ce sa cred....sunt pregatita sa incerc si asta desi imi este foarte frica,dar cu sigeranta ca Dumnezeu ma va ajuta si de data asta. Sa stii ca imi pare rau ca trebuie sa treci prin asa ceva dar fii optimista si ai incredere ca Dumnezeu te va ajuta.Sanatate multa si Doamne ajuta!
Anelise
Scris: Thursday, March 24, 2011 9:07 PM
Nivel

Aseara intrasem iar sa citesc pe aici. Mi-am gasit si eu Pap-ul din sarcina. Era PN I-II. Eu m-am apucat de investigatii serioase, asa ca fac si testul in 2 saptamani maxim. angel
Amalia, multa, multa sanatate si tie! pupici
Mela
Scris: Thursday, March 24, 2011 9:11 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Amalia,incearca si la alt dr sau la o clinica privata,acolo se cam respecta dorintele pacientului,macar o anestezie locala sa-ti faca.
sanatate multa angel

Miru,draga Miru,multumesc pentru incurajari coeur mi-e dor de voi,cand mai intrii si pe la alte topicuri,sa ne spui ce mai faceti? angel

Oana,Liz,Monica computerlove computerlove computerlove

fetele,mi-am facut programarea pentru histerectomie,operatia va fi pe 8 iunie,miercurea.ma voi interna martea,pe 7 iunie si,cu ajutor de la Dumnezeu sambata sau duminica voi fi din nou acasa langa familia mea pretioasa angel
ps:sa-mi tineti pumnii angel
serarg
Scris: Thursday, March 24, 2011 9:23 PM
Nivel

Inregistrat: 9/10/2010
melapupici draga de tine,abia acum am citit prin ce treci....sufleteste iti sunt alaturi,mami drag!
sa treci cu bine prin incercarea asta si sa ai parte numai de bucurii alaturi de comorile tale!hearts
Anelise
Scris: Thursday, March 24, 2011 10:04 PM
Nivel

Mela, vom fi alaturi de tine, doar stii! iloveyou Eu iti tin pumnii de pe acum! Va fi totul bine! pupici pupici pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.