Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Of Mela prin ce treci tu,dar nu dispera.Ai sa vezi ca totul v-a fi bine.E greu cand ai de ales,dar gandeste-te si la ce ar fi mai bine pt sanatatea ta pe viitor.Te imbratisez
Am facut si eu testul si e totul ok. |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Fa cum simti.. eu de exemplu as face histerectomie, daca as avea macar un copil. Daca nu... m-as mai gandi, probabil as mai incerca sa raman insarcinata si dupa nastere l-as scoate... |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Mela... Doamne Doamne le aseaza pe toate si sunt sigura ca nu degeaba ai acum trei minuni de copii. Probabil ca in situatia in care ai opta pentru scoaterea uterului sa nu ai nici un regret. In masura in care poti. Stii ca te iubesc si ca ma gandesc la tine, nu?!? |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Mela, si eu sunt alaturi de tine cu gandul, cu inima, cu sufletul! Stiu ca vei lua decizia cea mai buna pentru tine si pentru familia ta draga! Fruntea sus, iubita! |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Mela nu stiu ce raspuns sa-ti dau,nu ma simt eu in stare sa-ti spun ce sa alegi,tu cred ca vei face alegerea cea mai buna pentru tine si nu uita ca exista un Dumnezeu care v-a veghea asupra ta si iti va da El intelepciune sa mergi pe calea cea buna!!!
sti.....ma rog pentru tine |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Mela mai devreme sau mai tarziu e posibil sa fi pusa in situatia de a nu mai putea alege .Asa ca mai bine mai devreme,decat prea tarziu.Si asa ai sansa de a-ti creste copii si de a fi alaturi de ei.Eu,daca as fi in locul tau nici nu as mai sta pe ganduri.Stai de vorba cu sotul si atunci iti va fi mai limpede ceea ce aveti de facut.Multa sanatate si sa iei decizia potrivita pentru tine si familia ta! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Greu ,foarte greu sa fi in aceasta situatie si sa mai iei si decizii.Mela eu ti-as sugera sa intrebi medicul ce solutie ar alege daca ar fi in locul tau.Sunt de acord si cu ce a scris Shirel sa stai stresata apoi la fiecare 3-4 luni iar este destul de greu,destul de nesanatos.Imi pare tare rau prin ce treci ,dar sigur va fi bine tu esti o mamica puternica .Ai grija de tine si fi tare. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 65
| Mela imi pare rau sa aud prin ce treci dar o sa vezi ca , cu ajutorul lui Dumnezeu totul o sa fie bine
Eu am aproape 22 de ani dar inca nu mi-am facut testul...si eu o sa mi`l fac cat mai curand sa fiu sigura ca nu am nimic....spunea Teo ca organismul da semnale cand ceva e in neregula....nu e tot timpul asa...stiu din proprie experienta...asa ca e bine sa mai faci cate un control din cand in cand. Mela iti doresc multa sanatate ...vb aia..ca`i mai buna decat toate |
|
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Offf,Mela,vad ca boala nu tine cont de varsta,de persoana.Esti tinerica foc.Daca nu ma insel 30 ani ?Dar astea sunt incercari ale vietii.Dumnezeu te va ajuta sa infrunti raul...si vei iesi cu brio din aceasta incercare.Mai stiu ca tot El iti va da intelepciunea sa alegi cea mai buna varianta pt sanatatea ta.Mie nu imi ramane decat sa ma rog pt tine...sa te insanatosezi repede-repejor.
Sapatamana viitoare,dupa ce imi trece menstruatia merg la ginecolog si voi cere si eu sa fac un test.Eu eram bine bazata ca asta se face dupa 30 ani... |
|
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 3801
| Mela,draga mea,imi pare rau ca treci prin toate astea .....nici nu am stiut,noroc de Lizu (ca mai vorbesc cu ea la telefon si-mi mai spune ce se intampla cu voi,fetele dragi de pe forum).,......e greu sa ma dau cu parerea,sa-ti spun ce ar fi bine sau ce nu ar fi bine,tot ce pot sa spun este ca sunt sigura ca D-zeu te va lumina si ca vei face alegerea cea mai buna pentru tine si pentru familia ta! Te pup si te imbratisez si sa stii ca sunt alaturi de tine ! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/9/2011 Mesaje: 523
| draga mela fetele au spus aici tot ce era de spus daca as fi in locul tau as opta pentru indepartarea uterului...pentru ce atata stres cand stiu ca pot rezolva totul acum, ceva ce mai tarziu imi va afecta intreg organismul.Si cel mai important nu te gandi la nimic altceva decat la faptul ca ti vei putea creste copii in liniste! Eu sunt alaturi de tine si sunt sigura ca vei lua cea mai buna decizie! |
|
Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Mela , avand in vedere ca deja ai familia pe care ti-o doresti, precum si natura bolii, eu una cred ca as opta pentru indepartarea definitiva. Ma rog la Dumnezeu sa te ajute sa iei decizia cea mai buna pentru tine si implicit pentru familia ta! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| multumesc tuturor pentru mesaje si opinii sa stiti ca m-ati ajutat,gandul meu initial fusese sa aman,sa fac controale periodice desi dr imi recomandase scoaterea uterului,ca cea mai buna solutie.deci,m-am hotarat,asta o sa si fac,interventia va fi cel mai probabil dupa Paste,dr imi zicea ca trebuie sa treaca minim 8 saptamani de la operatia anterioara... pup fetele care n-ati fost inca la dr faceti-va programare cat de curand,da? |
|
Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Mela, mult succes, sunt sigura ca interventia va reusi. Ma rog pentru voi |
|
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Fetelor,maine merg sa imi fac programare la gineco.Voi cere si un test PapaN.SPer sa fie totul bine.Cam in cat timp se dau rezultatele la noi in Ro?Am mai intalnit un caz recent... .O tipa care are 25 de ani,a nascut de curand o fetita.Dupa nastere la control a facut un test Papanicolau.A aflat de curand dupa o biopsie,ca are cancer in primul stadiu .M-a pus rau pe ganduri.Revin sa va zic cum au decurs lucrurile la test |
|
|