Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/9/2011 Mesaje: 523
| Mela imi pare rau ca treci prin toate astea dar va fi bine sunt absolut sigura de asta si nu ai de ce sa te temi! Nu stiu daca este cel mai bun exemplu dar matusa mea a fost diagnosticata acum 2 ani cu tumoare pe creier si a facut tratament si este chiar bine, fara operatie fara nimic, un stil de viata mai sanatos si o gandire cat se poate de pozitiva si acum este bine tumora a stagnat , n a mai crescut. Exemplul ti l-am dat ca sa iti dai seama ca fiind in stare incipienta totul se poate repara si esti foarte departe de cancer nici sa nu te mai gandesti la asta ca s ar putea sa (sper ca nu te supara glumitza mea ) Iti urez sanatate si sa gandesti numai pozitiv caci va fi totul nu bine ci foarte bine! |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Imi imaginez ca esti daramata, Mela, oricine ar fi la auzul unor asemenea vesti. Mi se ridica parul pe mine numai cand citesc ce traiesti tu acum . Incearca sa vezi partea plina a paharului si anume ca e foarte bine ca doctorul tau are o echipa cu care lucreaza, ca a descoperit in faza precanceroasa si ca asta aproape ca-ti garanteaza ca interventia va fi reusita. Conteaza enorm si ca esti intr-o tara unde sistemul medical e avansat. Sa-ti dea bunul Dumnezeu multa-multa sanatate sa invingi ! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Draga Mela, nu pot decat sa te imbratisez si sa iti doresc tot binele din partea Lui Dumnezeu. Cu siguranta ca El le va da intelepciune medicilor sa faca ce e mai bine pentru tine,iar tie iti va da liniste in suflet. Te rog sa nu citesti toate prostiile care le gasesti pe internet. Esti in mana medicilor, care vor face tot ce e mai bine pentru tine. |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Mela, sunt alaturi de tine si iti trimit numai ganduri bune, multi pupici si mii de imbratisari! Capul sus, iubita! Totul va fi bine! Ai incredere si cu mult optimism inainte! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Mela, multa multa sanatate iti doresc! |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| va multumesc fiecareia in parte pentru mesaje,stiu ca toate randurile trimise de voi contin si un pic de suflet sunteti speciale,fetele chiar daramata nu mai sunt si nici nu mai mi-e frica,n-as vrea sa ma imbolnavesc si de nervi sau de prea mult stres asa ca incerc sa fiu calma,se rezolva,pana la urma |
|

Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Mi-am luat si eu aseara rezultatul de la PAP: tip II , ca si pana acum.
De data asta am scapat cu bine si de acum incolo voi fi muuuuult mai atenta!! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Mela wrote:va multumesc fiecareia in parte pentru mesaje,stiu ca toate randurile trimise de voi contin si un pic de suflet  sunteti speciale,fetele chiar daramata nu mai sunt  si nici nu mai mi-e frica,n-as vrea sa ma imbolnavesc si de nervi sau de prea mult stres asa ca incerc sa fiu calma,se rezolva,pana la urma Mela,cu Dumnezeu inainte!Gandeste pozitiv si nu uita ca ai cele mai frumoase motive din lume pentru care vei lupta si vei invinge.Ai 3 copilasi reusiti si un sot care iti este alaturi si care te iubesc.Sunt alaturi de tine si ma gandesc ca nu te lasi.Esti puternica si vei trece si peste asta. |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Bulinutzo ma bucur sa aud ca ai scapat de stres! |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Mirela,multumesc pentru mesajul atat de optimist
fetele,nici nu stiu daca nu va plictisesc eu deja cu problemele mele...incerc sa scriu cat mai pe scurt:am vorbit iar cu dr,de data asta mi-a explicat mai in detaliu ce si cum,ce am eu se numeste displazie severa,aproape de cancer invaziv, iar ca tratament el imi recomanda indepartarea uterului...sau varianta 2,inca o conizatie,sa intre mai in profunzime la celulele alea anormale dar atunci trebuie urmarita evolutia des,o data la 3-4 luni. eu l-am intrebat daca n-o sa imbatranesc prea devreme daca imi scoate uterul,el cica nu se atinge de ovare,deci corpul o sa produca in continuare estrogen,atata doar ca n-o sa mai am menstruatie si clar,n-o sa mai pot face copii. nici nu stiu ce sa aleg,nu-mi place deloc ca sunt in situatia asta... nu va intreb "voi ce ati face?" ca nu vreau sa stiu pe nimeni cu asemenea probleme,va rog doar,daca stiti,sa-mi spuneti care ar fi cea mai buna varianta,ce efecte ar avea indepartarea uterului (altele decat cele 2 mentionate de dr)...el mai zicea ca si daca fac inca o conizatie tot as putea ajunge la un moment dat la scoaterea uterului... |
|

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Mela ,hei speram eu sa nu fii pusa in postura asta de a alege !Eu pot doar sa-ti spun ce as face eu in locul tau daca doamne feresti dar hotararea normal ca tu o vei lua.Fiindca este vorba de displazie severa deci CIN 3 cea mai sigura solutie este scoaterea uterului deoarece asta iti va da sigurantza ca esti curata si mai ales ca ai si 3 copii ma gandesc ca nu mai vroiai parca asa spuneai nu? deci scoaterea uterului este solutia cea mai sigura pentru mine .Cea de-a doua solutie m-ar tine mereu in tensiune la fiecare control la fiecare 3-4 luni as intra mereu in panica daca a aparut din nou ,daca nu sunt vindecata deci ma intelegi tu. Eu ma rog la D-zeu ca sa-ti dea intelepciunea si puterea de a alege solutia perfecta .
Apropo cunosc persoane care si-au scos uterul si au ramas la fel de frumoase si tinere ca si inainte si stii ceva poate chiar sunt si mai frumoase acuma asa ca in privintza asta sa nu ai nici o indoiala. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Mama mea a ramas fara uter la 42 de ani, o verisoara la 33 de ani si nu au imbatranit mai devreme.Mela sanatate si sa hotarasti cum crezi ca e mai bine |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Garantat decizia iti apartine exclusiv ! Tu tine cont ca ai 3 minuni ! Si ai spus ca alt bebe oricum nu va mai doriti ! Daca au aparut celule modificate consider ca extirparea organului afectat este solutia cea mai potrivita pentru protejarea intregului organism ! Ovulele raman ..... deci chestia cu hormonii este asigurata ..... oricum, nu exclude si varianta medicamentoasa . ( sunt femei care oricum dupa 40 de ani iau pastilutzele inlocuitoare ) Si scapi de menstra ..... yes !
Iti doresc multa sanatate , liniste si sa iei cu inima implinita decizia cea mai buna ! |
|

Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Si mama mea si-a scos uterul la 42 ani si a ramas fara ciclu,....si era cea mai frumoasa mama,....era obsesiva ideea,caci se gandea ca nu-l mai are,dar in rest,era ok.Deci asa cum au spus si fetele,iti doresc din suflet sa ieie hotararea cea mai buna pt.tine,dar si eu as opta pt.scoaterea uterului ca sa stai extrem de linistita apoi. |
|

Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Oana, a spus exact ce ti-as fi scris si eu...
E o hotarare grea, stiu...Sunt sigura ca vei lua cea mai buna hoatare pt tine si familia ta!!
Sunt alaturi de tine cu tot sufletul!
|
|
|