testul Papanicolau
Subiectul anterior · Subiectul urmator
misha
Scris: Friday, March 4, 2011 10:36 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/12/2006
Mela, Dumnezeu ti-a trimis o incercare enorma, dar sunt sigura ca tot El te va si ajuta sa treci peste toate! Din fericire lucrurile au fost descoperite la timp si asta iti ofera mai multe sanse de a te vindeca. Iti sunt alaturi cu toata inima si sper sa gasesti intelepciunea si puterea de a merge mai departe cu incredere ca totul va fi bine! Te imbratisez cu drag!
Mela
Scris: Friday, March 4, 2011 10:43 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Shirel,pai am avut o convorbire telefonica cu dr,el ii spunea ca in urma conizatiei s-au gasit celule care prezinta anomalii si sunt siguri ca anomaliile astea s-au extins si dincolo de zona din care s-a recoltat tesut,deci trebuie intervenit iar.eu il intrebam ce fel de anomalii,el imi raspundea cu "mi-e foarte greu de explicat,de spus la telefon",eu daca am vazut ca evita l-am intrebat direct "e cancer sau precancer?" si atunci mi-a raspuns ca sunt celule precanceroase care trebuiesc tratate...eu inteleg ca nu-i usor sa spui unui om ca are o boala de-asta,el nu vroia sa ma sperie mai ales ca ma stie f bine cat sunt de panicoasa sic ,da prefer sa stiu ce ma asteapta...n-am mai intrebat de grade,oricum o sa-mi faca iar analize peste analize,asa ca merg pe mana lor,e cel mai bun lucru pe care il pot face,deocamdata.
acum imi imaginez scenarii,iar alcool nu pot sa-mi dau seama de ce-i trebuie lui o echipa cu care sa hotarasca ce e de facut mai departe,chiar asa grav o fi?
of,am noroc cu copiii,imi tin mintea,timpul,corpul ocupate ca altfel...as citi pe net tot felul de tampenii.
multumesc tuturor pentru sustinere iloveyou
giulia_mamik
Scris: Friday, March 4, 2011 11:00 PM
Nivel

Inregistrat: 3/22/2010
Mela,apar si eu pe forum dupa atata timp si ce vesti proaste citescplans .Dar am credinta ca te vei vindeca,fiindca Dumnezeu ti-a oferit cei trei copii ca sa ii cresti mariras .Iti tin pumnii...

Fetelor,poate sunt off topic dar si eu am o problema.Am niste noduli la sani(am sanii enormii-95D)si cred ca asta e problema.Marimea lorplans .Chestia e ca vor sa imi ia punctie sa vedem daca sunt maligni sau benigni.Acum un an jumate am fost depistata cu noduli tiroidieni care au ramas la fel ca marime in timp.Nu stiu ce sa fac.Am auzi pareri pro si contra punctiilor.Si mai am o intrebare:exista o varsta anume dupa care exista riscul cancerului la san?
miriam
Scris: Saturday, March 5, 2011 12:18 AM
Nivel

Inregistrat: 5/17/2009
Mela, sa-ti dea D-zeu putere sa treci si peste asta !!!hearts
alexandrabogdan
Scris: Saturday, March 5, 2011 10:06 AM
Nivel

Inregistrat: 4/17/2008

Mela multa putere sa treci peste aceasta incercare. ai noroc ca ai descoperit din timp si ca traiesti intr-o tara civilizata.
bereea
Scris: Saturday, March 5, 2011 12:43 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Mela, doctorului ii trebuie o echipa cu care sa se sfatuiasca ce tratament este cel mai bun pentru tine.La fel a fost si la mine si au luat o hotarare foarte inteleapta.Desi tu esti foarte, foarte la inceput, nu ca la maine ca era deja gradul 4, deci sansele tale de vindecare sunt 1005 cred eu.Orice ar fi, orice hotarare ar lua tu trebuie sa-i asculti si sa faci intocmai.Te pup si iti doresc numai binecomputerlove
marivic
Scris: Saturday, March 5, 2011 2:21 PM
Nivel

Inregistrat: 8/10/2007
MELA,sanatate si multa putere iti doresc.Asa cum a spus si Alexandra,ai mare noroc ca traiesti intr-o tara mai buna ca a nostra si vei avea parte de o foarte buna ingrijire si tratament.
IULIA,trebuie sa faci punctia neaparat,nu mai amana,numai asa vei sti ce este anormal la ei.Sanatate si putere va doresccomputerlove computerlove
ANI78
Scris: Sunday, March 6, 2011 8:56 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/10/2010
Mela, multa sanatate iti doresc, si sa fii increzatoare in medici, sa urmezi tratamentul si totul va fi bine, gandestet-te la copii si asta o sa-ti dea mai multa puterepupici
roxinthya
Scris: Monday, March 7, 2011 8:52 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
Doamne Mela ce citesc eu aici!!uff uff
Iti tin pumnii si ma rog pentru tine sa fie bine! angel angel
Eu cred ca se ve rezolva avand in vedere ca ai depistat intr-o faza incipienta!computerlove computerlove
Dumnezeu nu te va lasa la greu ! Ai incredere! computerlove computerlove iloveyou iloveyou
bulinutza
Scris: Monday, March 7, 2011 9:51 AM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2007
Mela, stiu ca esti speriata, dar situatia nu e asa grava dupa cate spui tu.

Te rog sa te linistesti, daca e necesar se va interveni chirurgical, dar sunt convinsa ca totul va fi bine. Echipa de medici, dupa cum spune si Brandusa, se alcatuieste pt mai multe pareri, o mai buna colaborare si pt cea mai buna decizie in ceea ce te priveste. Ai incredere in doctorul tau, si multumeste lui Dumnezeu ca esti intr-o tara civilizata si ai toate sansele la cea mai buna ingrijire dpdv medical!!!

Hai fii tare!!! E un hop in viatza pe care ai sa-l treci cu bine si ai sa traiesti pana la adanci batraneti sa-ti cresti copii frumosi si sa fii cea mai mandra bunica si strabunica!!!

Sunt cu gandul la tine, si la fel ca si celeleate fete care si-au facut programare la testul PAP in urma postarilor tale, iti multumim si suntem alaturi de tine pas cu pas!!!

iloveyou iloveyou iloveyou iloveyou iloveyou iloveyou iloveyou iloveyou iloveyou iloveyou iloveyou iloveyou iloveyou [

danab
Scris: Monday, March 7, 2011 9:58 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/13/2006
grup Mela, toate gandurile bune si imbratisarile calde sunt pentru tine. Cu incredere in viitor si in medicii care te vor consulta si trata, vei ajunge sa ne povestesti ce usor a fost sa treci peste momentul acesta. Noi suntem aici, alaturi de tine, sa te sprijinim si sa te incurajam.
Te iubim mult coeur grup
alexandrabogdan
Scris: Monday, March 7, 2011 10:01 AM
Nivel

Inregistrat: 4/17/2008

nici eu nu am facut testul PAP cam de multisor. poate ar fi timpul....
bulibuli
Scris: Monday, March 7, 2011 10:09 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
giulia, am exact aceeasi problema... am facut punctie-biopsie si a fost totul ok. nu ai de ce sa te temi pupici daca ai intrebari, discutam pe pm.

Mela, sanatate multa, o sa fie bine nu-ti face griji.. mai tine-ne la curent cu decizia dr. pupici
raly
Scris: Monday, March 7, 2011 3:25 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Mela uite acum aflu si eu prin ce ai trecut draguta de tine!plans plans Off,doamne!Capul sus si mergem inainte sunt sigura ca Dumnezeu te va ajuta!Stiu ca in aceste situatii cuvintele sunt de prisos dar gandeste-te ca ai trei copilasi pentru care merita sa lupti,sa nu te mai stresezi.Te pup si astept vesti bune!pupici pupici
shirel
Scris: Monday, March 7, 2011 4:25 PM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
Iubita mea nu cumva sa aud ca iti este frica ca nu te vei vindeca ,nici nu trebuie sa te gandesti la asa ceva iin primul rand nu este cancer sunt numai celule care pot ajunge candva sa fie canceroase dar nimeni nu poate sa spuna asta cu sigurantza.La tine nu este nici o problema mare ai sa vezi doctotul te va intreba daca vrei sa mai ai copii si daca da sic ras iti va face o operatie cu laser si-ti va inlatura aceste celule ,daca nu atunci vor face iarasi o comisie intre doctori(ei se sfatuiesc fiind vorba de o persoana foarte tanara si de aceea trebuie sa ieie cea mai buna decizie asa ca nu te speria asa se face si la noi)si poate vor ajunge la concluzia sa-ti scoata uterul prin operatie si atunci poti sa fii linistita ca totul va fi bine .
Sa nu te ingrijorezi totul va fi bine ,este greu fiindca esti singura si copii au nevoie de tine dar ai sa vezi ca operatia nu este asa de complicata indiferent care va fi si tu vei trai pana la 100 de ani si iti vei vedea si stranepoti.
Ai incredere in doctori si in primul rand in tine . iloveyou iloveyou

Maica mea cum este ea si chiar bolnava cred ca va mai trai mult numai fiindca este o persoana puternica ,nici o boala nu o poate dobora si cu toate ca nu merge la operatie sunt sigura ca ea nu va fi bolnava de cancer niciodata si ca va trai asa inca multi ani .
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.