testul Papanicolau
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Anelise
Scris: Monday, September 21, 2015 10:53 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Vanina, ma bucur ca si la tine a iesit totul ok! pupici Si eu mi-am propus sa-l fac anual de acum inainte, deci ne luam de manutza, da? Blushing
Apropo, eu nu am primit nimic pentru inflamatie.
TatyKS
Scris: Thursday, September 24, 2015 8:38 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Liz, ai primit rezultatul ?
Mi-a iesit si mie prost acum 6 ani , aveam o rana pe col ... dupa rezolvarea problemei mi-a iesit bine. Sanatate multa draga mea Cheek Kiss .
Anelise
Scris: Thursday, September 24, 2015 10:06 AM
Nivel

TatyKS wrote:
Liz, ai primit rezultatul ?

Da, Taty. pupici Iesise o inflamatie. Ieri, din cauza altei neplaceri, mi s-a facut o cultura de col si o lama. Acum astept rezultatul ca e posibil sa fie vreo infectie... Sper din suflet ca nu si sa fie doar ceva minor ce se poate rezolva cu vreun tratament local.
TatyKS
Scris: Tuesday, September 29, 2015 7:52 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Anelise wrote:

Da, Taty. pupici Iesise o inflamatie. Ieri, din cauza altei neplaceri, mi s-a facut o cultura de col si o lama. Acum astept rezultatul ca e posibil sa fie vreo infectie... Sper din suflet ca nu si sa fie doar ceva minor ce se poate rezolva cu vreun tratament local.

Doamne ajuta sa fie bine Hands . Te pup Cheek Kiss
monica irimia
Scris: Monday, October 12, 2015 8:37 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/3/2010
Anelise, ce-ai mai rezolvat? Ai primit tratament? Multa sanatate!
Si mie mi-a iesit la ultimul pap o mica inflamatie, scria ca trebuie tratament si repetat testul. Doctorita nu mi-a dat tratament pentru ca nu a iesit nimic la lama si nici la control nu a simtit nimic. Pentru linistea mea, voi repeta testul.
Anelise
Scris: Monday, October 12, 2015 9:45 PM
Nivel

Monica, mi s-a prescris tratament cu ovule pentru dezechilibrul florei. thumright Altceva nu a iesit, slava Domnului! La mine mai e o problema cu tot soiul de dureri frecvente si la asta inca nu i-am dat de cap...
Tin pumnii sa iasa ok la tine! Clap Sunt convinsa ca asa va fi! pupici
roxinthya
Scris: Tuesday, October 13, 2015 2:46 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
Anelise wrote:
Monica, mi s-a prescris tratament cu ovule pentru dezechilibrul florei. thumright Altceva nu a iesit, slava Domnului! La mine mai e o problema cu tot soiul de dureri frecvente si la asta inca nu i-am dat de cap...
Tin pumnii sa iasa ok la tine! Clap Sunt convinsa ca asa va fi! pupici

Dureri pot fi si de la chlamidya. Ai facut test pentru asta?
laisha
Scris: Wednesday, October 14, 2015 2:01 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 10/12/2015
Buna fetele,

Am si eu o intrebare referitoare la o problema care imi reapare frecvent si anume, Gardenella Vaginilis.
De vreo 3 ani am depistat-o dar aceasta problema revine macar o data pe an. Am facut tratament si eu si partenerul meu, si nu inteleg de ce naibii reapare.
Se exclud relatiile sexuale cu alti parteneri(la mine cel putin, partenerul sustine ca nici el nu a avut relatii in afara relatiei).
Chiar acu recent a revenit porcaria asta. Mentionez ca timp de o luna nici macar relatii sexuale nu am avut(partener plecat), nu tu piscina sau alte zone unde sa fiu expusa pt a lua aceasta boala.

Poate stiti voi mai multe
Multumesc
Anelise
Scris: Thursday, January 7, 2016 10:52 PM
Nivel

florentina2015 wrote:
Fetelor voi ati avut vreodata bifat la papanicolau Asc-us?Este grav?Poate fi vorba despre cancer? Cray plans uff
Bia Bianca
Scris: Friday, April 7, 2017 8:29 PM
Nivel

Inregistrat: 4/6/2017
Buna fetelor. Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Mela, Fizicuta sunt in aceeasi situatie cum ati fost voi cu cativa ani in urma. In urma unui ERAD mi-a iesit cin 3. Urmatoarea operatie va fi peste cateva zile. Decizia imi apartine histerectomie sau conizatie. Mela sper ca esti bine si daca vezi mesajul te rog sa-mi raspunzi. Stiu ca trebuia sa faci histerectomie, dar ai renuntat. Ce ai facut pana la urma conizatie? Va rog fetelor ajutati-ma! Va multumesc si va doresc multa sanatate!
Bia Bianca
Scris: Tuesday, April 11, 2017 9:42 AM
Nivel

Help!!!!!
roxinthya
Scris: Tuesday, April 11, 2017 12:29 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
Buna,in pacate fetele nu mai sunt active pe forum de mult timp.
Parca imi aduc aminte ca una dintre ele s-a vindecat de la sine.
Bia Bianca
Scris: Tuesday, April 11, 2017 2:52 PM
Nivel

Multumesc frumos pentru raspuns! Mela e cea care s-a vindecat? Poate mai este cineva care a trecut prin asa ceva si vrea sa-si spuna povestea aici. Va doresc multa sanatate!SimplyLove
Bia Bianca
Scris: Thursday, April 27, 2017 4:20 PM
Nivel

Revin cu vesti bune. Am primit rezultatul la biopsie care e ok. Pana la urma am optat pt histerectomie cu pastrarea anexelor. Asta pt linistea mea pt ca in ultimele doua luni totul a fost un cosmar. Am facut un control de rutina cum faceam anual. Rezultatul testului anul acesta a fost ASCH tip 3, cu toate ca cele din urma au fost gr 1sau 2 (NILM). Am facut acel ERAD si rezultatul a fost un soc displazie severa (CIN3). Asa ca a urmat urmatoarea operatie amputatie de col sau histerectomie. De frica am optat pt cea de.a doua deoarece dna dr mi-,a explicat ca in urma amputatiei de col posibil ca marginile tesutului sa fie tot cu displazie. Fetelor va spun sincer daca mai statea cateva luni ajungeam la cancer. Uitati ca intr-un an de zile de la papanicolau ok am ajuns la CIN3. Multumesc bunului Dumnezeu ca s-a terminat totul cu bine. Si apropo operatia de histerectomie nu e cum cititi pe net. M-am recuperat foarte repede si sunt ca inainte. Nu am facut depresie, nu am avut insomnii cum am citit pe net. Singura mea problema era acel rezultat care a iesit bine. Deci cosmarul a luat sfarsit. Va doresc mula sanatate si mergeti la control.anual. Acel papanicolau salveaza vieti cum a fost si la mine!SimplyLove
bereea
Scris: Thursday, April 27, 2017 7:03 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Ma bucur ca acum esti bine. Sanatate!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.