|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Mela m-a cutremurat ceea ce ai scris ,m-a emotionat si ma bucur nespus ca totul e bine . |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 2/7/2010 Mesaje: 97
| Sf Nectarie se mai numeste "Doctor fara arginti"........el a facut aceasta minune! Ma bucur ptr tine! NIMIC NU ESTE INTAMPLATOR!!!!! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Cat ma bucur pentru tine Mela! Sanatate multa in continuare! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3457
| Mela,ce veste minunata!Multa sanatate in continuare!
Si eu am programare saptamana viitoare pentru Pap,pana acum nu mi-a iesit nicioadata nimic rau si ma rog lui Dumnezeu sa ma tina in continuare sanatoasa. Sanatate multa ,va doresc ,fiecareia dintre voi! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| mela,din greseala am ajuns pe aici,si abea acum citesc prin ce ai trecut si treci.imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat,dar ma bucur enorm ca totul se termina cu bine.credinta ta te-a vindecat.ai grija de tine si Dumnezeu sa te intareasca in continuare |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Mela iti doresc multa sanatate in continuare.Nu iti pot spune decat ca ma bucur enorm pentru tine.M-am cutremurat citind cele scrise de tine.Minunile exista. |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Mela, si eu cred in minuni, asa ca ma alatur fetelor si ma bucur extraordinar de tare pentru tine! Ce veste buna! Multa sanatate, scumpa si numai vesti bune de la tine! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Mela, ma bucur enorm pentru voi toti! Mi-au dat lacrimile de bucurie azi! sa dea Domnul sa nu mai ai necazuri din astea! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Eu evitam topicul de frica si cand colo... Mela... ce minune!! Ma bucur enorm pentru voi!! Sanatate maxima, iubita si numai - numai bine pe viitor. Sa va fereasca DD de asemenea experiente. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Eu stiu ca minuni se intampla.Mela si ma bucur si mai tare ca o asemenea minune s-a intamplat si la tine.Cineva acolo sus te iubeste,continua sa te rogi si pentru tine cat si pentru noi toti,credintza si rugaciunea ta a facut aceasta minune!
Si eu ma rog zilnic pentru mama mea ,ca sa nu aiba durere si suferintza ci numai pace si liniste sufleteasca,stiu ca D-zeu ma asculta si-mi da putere pe zi ce trece de aceea ma bucur groaznic cand aud asemenea intamplari si minuni! |
|

Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Mela MA bucur din suflet pentru tine!!!! |
|

Inregistrat: 11/5/2009 Mesaje: 1537
| am ajuns si aici, am citit tot topicul, anul trecut am mai citit dar printre randuri. Melama bucur enorm ca s-a intamplat o asemenea minune.
am facut si eu testul Papanicolau si nu a iesit prea bine. infectie HPV si CIN 1. in septembrie 2010 a iesit bine testul.
fetele mergeti anual la testul papanicolau |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Am facut si eu testul si mi-a iesit bine dar ce folos ca docturul a spus ca aproape ca nu-l mai intereseaza testul dupa ce mi-a descoperit fibromul si mi-a spus ca alta sanasa nu prea am decat histerectomia............. |
|

Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| eu nu am facut testul PAP de 3 ani ar trebui sa imi fac curaj |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Eu iti recomand sa-l faci anual. Recunosc ca nici eu nu-l mai facusem de doi ani (nici macar nu sunt sigura ca acum doi ani a fost real, nu prea am incredere in clinica aceea)si mai rau acum doi ani a fost prima data in conditiile in care la mine in familie au fost cazuri de cancer.... |
|
|