|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Ma infior cand citesc de conizatii, celule pre-canceroae, histerectomie ...Mela, sa te ajute Dumnezeu sa treci cu bine prin operatia asta! Daca doctorii zic ca asta e solutia salvatoare, bine ca exista, ca ai deja 3 copii, sunt sanatosi, ca sotul e alaturi de tine si trebuie sa te intaresti singura ca e ceea ce trebuie sa faci gandindu-te ca esti mama lor si tu ii cresti mari, tu trebuie sa le fii alaturi tot timpul ca au nevoie de tine si trebuie sa fii sanatoasa. O sa fie bine, ai sa vezi! |
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Mela,mult curaj si incredere ca totul va fi bine.Dumnezeu sa te aiba in grija |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| dr zicea ca daca rezultatele conizatiei sunt asa cum le-a trecut primul dr la dosar deja vorbim de un "mic cancer" care se poate rezolva daca n-o mai lalaim prea mult. in general sunt tare,m-am obisnuit cu gandul,sau macar incerc.nu vreau sa va spun ce ganduri am uneori,chiar nu vreau sa va intristez.o sa fac ce trebuie,daca trebuie si trebuie sa fie bine,nu-i asa? ii multumesc Lui Dumnezeu ca mi-a trimis-o pe Alexandra,ea a fost sa fie salvarea mea,daca nu era ea nu mergeam la dr cine stie pana cand,eu gandeam: "nu mi se poate intampla mie"... |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Mela, cu Dumnezeu inainte, totul va fi bine! Ma gandesc si ma rog pntru tine. Stii, in psihoterapie se zice ca atunci cand poti pronunta cu voce tare boala e care suferi (asa cum ai facut acum, scriind ca este un "mic cancer"), faci deja rimul pas catre o vindecare, catre o rezolvare a problemei . Multa multa sanatate iti doresc din tot sufletul! Totul va fi bine, pana la urma, sunt ferm convinsa de asta! |
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Mela, fruntea sus, sus, mami drag! |
Inregistrat: 2/6/2009 Mesaje: 2162
| Mela sunt alaturi de tine |
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Mela, te rog, fii puternica! Si cum spuneai tu, Doamne Doamne are grija de tine! Venirea Alexandrei pe lume chiar este o minune! |
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Mela,Dumnezeu sa te intareasca.Suntem alaturi de tine |
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Mela |
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| Mela, eu zic sa nu te ingrijorezi de nimic. Cineva acolo sus te iubeste mult mai mult decat crezi tu. Mie mi s-a facut conizatie in urma cu ceva vreme si sunt ok. La histerectomie nu am ajuns, dar am in familie pe cineva cu o astfel de interventie facuta in urma cu 18 ani si e super ok. Ajunge zilei necazul ei. Lasa totul in grija Lui si vei vedea ca toate se rezolva. |
Nivel: Membru
Inregistrat: 5/5/2011 Mesaje: 20
| Salut fetelor.Am facut conizatia pe 3 august. Inca sangerez si in ziua de azi. Rezultatele in 15 sept . E ok sa tot sangerez?Dr a plecat in concediu. |
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Iatifa, sanatate multa! Mela, scumpo, ma gandesc mereu la tine, esti o femeie foarte puternica, Domnul ti-a dat puterea asta si pe Alexandra si iti va mai da tot ce stie El ca ai nevoie. |
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Latifa,nu stiu sa iti raspund la intrebarea asta dar iti urez sanatate multa.Sa ne spui in septembrie ce rezultat ai primit.Speram la unul bun Eu ma pregatesc de un nou Pap.Au trecut 3 luni.Rana e tot acolo.Tratamentul l-am repetat luna de luna,lipsa totala de contact sexual si totusi rezultate 0.Ma tem ca se va ajunge la cauterizare |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Sanatate multa tuturor!
Mela sunt cu gandul la tine! |
|
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Draga Mela, ma gandesc mereu la tine si ma rog pentru sanatatea ta! Miru |
|
|