|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Latifa, multa sanatate! |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Latifa multa sanatate si sa iasa totul bine sa te linistesti. |
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Latifa, sa te-ajute Dumnezeu sa treci cu bine peste hopul asta si sa te bucuri de o viata fara umbre peste sanatate! |
Inregistrat: 2/6/2009 Mesaje: 2162
| Latifa multa sanatate! |

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Latifa multa sanatate! |

Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Latifa, sanatate iti doresc. Ai grija de tine |

Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Latifa,sa te aibe Dumnezeu in paza Lui.Sa fie totul bine
Mela,tu cum mai esti,draga mea?Ma gandesc la tine |
|
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Mela, Doamne ajuta!!! Sa fie operatia usoara, scoti raul si gata! Ma gandesc si ma rog pentru tine! |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Latifa,ai ajuns acasa? cum a fost operatia de conizatie,cum te simti? cand primesti rezultatele? asteptam vesti
eu...am reinceput cu analizele,ieri test Pap si colposcopie fara biopsie,biopsie care ma asteapta pentru cand revin din vacanta.am dat peste un dr care mi-a facut schite si desene ca sa ma faca sa inteleg exact cum sta treaba,zice ca daca nu ma tratez si daca celulele o iau razna pot sa-mi iau adio de la lume in 5 ani...marti o sa sun pentru rezultat,eu o sa vorbesc cu el,sa sar peste etapa biopsiei,daca tot cinIII imi apare la test nu-i vad rostul,si bucata de tesut o sa spuna acelasi lucru,tot la conizatie ajung.daca tot nu scap,daca raman celule nebune o sa fac operatia aia de care mi-e ataaaat de frica:histerectomia... |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Of, mai, Mela! Cate ai si tu pe suflet! Hai, fruntea sus! Va fi totul bine, bine! |
|

Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Mela,daca asta e singura cale,atunci trebuie urmata.Gandeste-te ca e viata ta in joc si ca ai niste comori acasa care depind in totalitate de tine.Sunt sigura ca Dumnezeu te va ajuta si vei scapa de necazul asta.Sunt cu gandul la tine si te admir cat de puternica esti |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Mela, cata tarie ai! Va fi bine, sunt convinsa! Ai luat-o din timp si e imposibil sa nu gasiti calea potrivita sa scapi de nebunele astea. Off... cate complicatii... Multa putere iti doresc! |
|

Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Mela, cu ajutorul lui Doamne Doamne va fi bine. Increde-te in puterile Lui. Succes pana la final! |
|

Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Mela multa sanatate si credinta in Dumnezeu! |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 2/7/2010 Mesaje: 97
| "Fizicuta, nu inteleg cum e posibil ca la biopsie sa iasa cis si dupa conizatie cin 2. Eu ma tem ca dupa conizatie sa nu fie invers, sa fie ceva mai rau ca la biopsie.[/quote]" [b]CIS a fost prima biopsie,din zona cu probleme iar CIN II a iesit la biopsia marginilor partii extirpate prin conizatie(rezectie)....a insemnat ca medicul a decupat suficient din col cat sa nu fi ramas acolo celule modificate [/b] |
|
|