|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Mela , suntem alaturi de tine!!!!!!!
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Mela, ma gandesc la tine si iti tin pumnii stransi, stransi!! |
 Nivel: Membru
Inregistrat: 5/5/2011 Mesaje: 20
| Mi-a sosit vineri testul pap. este mai bun, in sensul ca displazia este de data asta usoara, inainte era moderata . Maine merg la colposcopie si daca gaseste ceva fac si biopsie. M atem foarte tare si v-as ruga daca a mai facut cineva asa ceva sa imi spuna cum este. Dr zice ca nu e nevoie de anestezie.. |

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Mela,scumpa mea,Dumnezeu nu te lasa,ai 3 copilasi in urma ta! increde-te in El si vei vedea cum v-a lucra! |

Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| latifa wrote:M Maine merg la colposcopie si daca gaseste ceva fac si biopsie. M atem foarte tare si v-as ruga daca a mai facut cineva asa ceva sa imi spuna cum este. Dr zice ca nu e nevoie de anestezie.. Am facut eu si nu simti nimic! |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Mela,cred ca ai luat cea mai buna decizie.Dumnezeu sa te ajute sa teci cu bine peste hopul asta.Noi suntem aici si te sustinem.Ma gandesc la tine si ma rog sa fie totul bine. Latifa,multa sanatate.Sa ne tii la curent. La mine a reaparut rana .Am dus tot tratamentul pana la capat si azi cand am "probat" colul am simtit rana ca e acolo si inca ustura .In septembrie repet Papul fiindca daca rana nu isi revine dupa tratamentul asta,va trebui prin alta metoda inlaturata. Sanatate fetelor si inca o data sustin ca un Pap facut la timp salveaza vieti |
| Am facut colpo si biopsie. Martea viitoare am rezultatul. Daca va iesi cin 1 ca si in papanicolau, ramanem doar la controale la 6 luni de papuri, daca iese cin 2, 3 facem conizatie. Astept sa scap de gandurile astea!
|

Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Fetele, va doresc multa sanatate tuturor! |

Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Latifa, te asteptam cu rezultate buuuune! |

Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Latifa,sa auzim de bine.Suntem alaturi de tine .Sper din suflet sa nu fie cazul de conizatie |
| Am scurgeri maronii deschis. Oare e normal?Ca luata de val, nu am intrebat urmarile biopsiei. Cine a mai facut biopsie, a avut scurgeri? |
|

Inregistrat: 2/7/2010 Mesaje: 97
| Eu am facut biopsie dar nu am avut scurgeri,doar imediat dupa recoltare ceva modest cantitativ,a doua zi nu mai aveam nimic.....de cate zile se petrece? |
|
| Gata mi-a trecut. Am avut in ziua biopsiei. A doua zi, adica ieri f putin. Azi nu mai am nimic. Astept rezultatul. Acum dezleg si eu carul de la caruta.Era si cazul. Astept sa imi vina ciclul.Poate dupa ciclu va urma conizatia, daca este cazul. Sper sa nu fie cazul. |
|
| Biopsia arata asa:cin 1 lsil si cin 2 hsil.Fara imagini de invazie in stroma. Cam atat. Inca nu am vorbit cu dr. Va urma conizatia. Doar ca ciclul imi tot intarzie. Am facut test si nu sunt gravida.
Fizicuta, nu inteleg cum e posibil ca la biopsie sa iasa cis si dupa conizatie cin 2. Eu ma tem ca dupa conizatie sa nu fie invers, sa fie ceva mai rau ca la biopsie. |
|
| Am vb cu dr.In 2 august ma interneaza si in 3 august (miercuri)facem conizatia.Joi, cel tarziu vineri voi fi acasa langa puiutul meu scump si sotul meu iubit.Sper ca apoi sa se astearna linistea si pe strada mea ca mi-a fost destul! |
|
|