|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Mela si eu sunt cu sufletelul alaturi de tine si familia ta!! |
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Sa treci cu bine peste operatie, Mela! Mult optimism sa te insoteasca pentru ca ai o familie frumoasa pentru care sa lupti cu orice stavila ce ti s-ar pune-n cale! Multa sanatate si sa auzim numai si numai de bine!
Amalia, rezultatul II la Pap ce semnifica? La noi rezultatul vine cu normal sau anormal...probabil cand semnaleaza anormalitatea, specifica si ce anume, dar mie cum mi-a iesit numai normal, nu stiu alte detalii tehnice. Intreaba si alt doctor daca asa se procedeaza in situatia ta cu cauterizarea ranii pe viu. In orice caz, daca trebuie facuta, nu mai amana. Sanatate multa!
Liz, rezultate normale iti doresc! Tu ma cam ingrijorezi ...ziceai ca te-ai simtit foarte rau in ultimul timp, ca vrei sa te duci la cardiologie, acum scotocesti testele vechi si te programezi la altele noi...ce s-a intamplat? ce simptome ai? Sper sa nu fie decat oboseala acumulata care refuleza astfel temporar si sa-ti revii . |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Mela ! |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/9/2011 Mesaje: 523
| Mela iti tin pumnii, sunt alaturi de tine si sunt sigura ca va fi totul nu bine ci foarte bine.Curaj |

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Eu am primit rezultatela la test si e Pap 1. Am gasit un articol cu interpretarea rezultatelor, dar trebuie citit de pe buletinul de analize exact formularea pentru ca sunt doua tipuri de clasificari. http://www.contraboli.ro/interpretarea-rezultatelor-unui-test-babes-papanicolau/
Mela, vom fi alaturi de tine si pana atunci, si dupa
Liz, pap 1 - 2 e normal, dar nu ar strica sa il refaci in perioada urmatoare, sa te linistesti. Medicul la care am facut ultimul control m-a sfatuit sa fac testul o data la 6 luni. |
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Dana,e bun articolul,de ajutor pentru cele care nu stiu sa interpreteze testul Pap si nu au rabdare pana la intalnirea cu medicul.
multumesc de sustinere,fetele abia astept sa scap si ma simt eliberata ca am ales varianta asta,marti,cand am vorbit cu dr,mi-a explicat pentru a treia oara ca mai am o posibilitate,inceperea tratamentului cu citostatice si "razuirea" colului din cand in cand pentru a mai indeparta din celulele bolnave.am zis nu,multumesc,de ce sa trec periodic prin anestezii,operatii,sangerari,de ce sa traiesc intr-un stres continuu? ma operez o data si gata stiu apoi ca-s sanatoasa. |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/9/2011 Mesaje: 1590
| Am primit si eu astazi rezultatul la PAP si e bine. Mela suntem alaturi de tine! |
| multumesc,Andrushka uite,chiar ma bucur pentru ca am mobilizat atatea fete dragi si ma bucur mai mult pentru ca testele voastre ies ok |

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Mela wrote:multumesc,Andrushka uite,chiar ma bucur pentru ca am mobilizat atatea fete dragi  si ma bucur mai mult pentru ca testele voastre ies ok
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/9/2011 Mesaje: 1590
| Mela, |
|

Inregistrat: 5/24/2009 Mesaje: 531
| Mela ,azi am fost la ginecolog si iar m-a dat peste cap....nu stiu ce sa cred ,m-a trimis sa fac colposcopie desi ultimul rezultat la PAP a iesit bun(II).Te rog sa-mi spui si mie in ce consta colposcopia ,daca e dureroasa ,daca trebuie anestezie si cam cit costa.....sunt iara foarte speriata.Urmatorul pas dupa colposcopie e biopsia nu? |
|

Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Si eu m-am programat pt.test luni de dimineata.Nu l-am mai facut de 3 ani,..... Sper,sa dea Dumnezeu sa iasa bine. Sanatate multa va doresc,tuturor |
|
| Amalia,chiar nu ai de ce sa fii speriata sau stresata. colposcopia nu e dureroasa,iti pune niste solutii acolo,se uita cu microscopul,dureaza 10 minute,aproape ca nu simti...s-ar putea sa-si faca biopsie,pe loc,sa ciupeasca o bucata mica de tesut cu o penseta,eu n-am acceptat ca-s fricoasa rau dar dr zice ca la toate femeile asta se face fara anestezie,e neplacut pe moment dar trece.si rezultatul ti-l spune chiar atunci.habar nu am cat costa in tara,eu l-am facut aici la o clinica,inca nu mi-a venit factura... rezultatul tau mi se pare aproape normal...o sa vezi tu in continuare ce zice dr. succes |
|

Inregistrat: 5/24/2009 Mesaje: 531
| Multumesc mult pentru ajutor si incurajari sper sa fie totul in regula,dar sunt foarte speriata deoarece daca era totul bine cred ca nu-mi mai dadea sa trec prin asta ,dar asta ramine de vazut ,oricum prin ce mi-e dat sa trec tot trec de asta sunt convinsa......SANATATE MULTA SI TIE SI TE TIN LA CURENT....PROMIT |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Amalia, curaj si multa, multa sanatate! |
|
|