Nivel: Membru
Inregistrat: 9/16/2016 Mesaje: 1
| Te-ai intrebat adesea daca cel mic are ureche muzicala, de la ce vârsta poate începe studiul ?i catre ce instrument sa-l îndrumi? Scoala de muzica ArioDante îsi propune sa sprijine si sa încurajeze spiritele artistice printr-un program inedit si accesibil tuturor celor care iubesc muzica. Testarea aptutidinilor este gratuita[/b]?i, în plus, ai parte de sfaturi utile, precum ?i pachete avantajoase.
Pentru cei care vor sa investeasca pe termen lung în educa?ia muzicala a prichindelului ?i, în acela?i timp, sa economiseasca am conceput un „abonament de an”- Ario, în care veti studia la instrumentul favorit si veti beneficia de cursuri de teorie muzicala care vin sa sprijine si sa înlesneasca întelegerea si aprofundarea informatiilor obtinute la cursul de instrument. Puteti alege dintre sapte sectii distincte: pian, vioara, flaut, chitara, canto (clasic si muzica – usoara), improvizatie – jazz si workshop-uri (teoria si istoria muzicii).
Asadar, cei care doresc sa opteze pentru aceasta varianta de abonament, vor avea saptamânal doua cursuri: unul de instrument (individual) si unul de teorie muzicala (grupe de 4-5 cursanti).
Înscrierile se fac pâna pe data de 3 octombrie 2016. Plata abonamentului se poate face în 3 transe egale în lunile: octombrie, ianuarie si martie.
Pe toata perioada desfa?urarii cursurilor Ario, abonamentele STANDARD ramân valabile: Abonament 4 ?edin?e / luna Abonament 8 ?edin?e / luna Abonament 8 ?edin?e / 2 luni
Pentru mai multe detalii despre abonamentul anual sau cele standard intrati pe www.ariodante.ro sau ne puteti contacta la 0765.164.402, contact@ariodante.ro sau pe facebook.com/ArioDante.ro/. |
 Nivel: Membru
Inregistrat: 10/7/2016 Mesaje: 2
| in primavara o sa-mi inscriu si eu fetita la un instrument muzical. Momentan merge la dansuri la scoala stop&dance (http://stop-and-dance.ro/ ) si sunt multumita de rezultatele pe care le are, dar are destul timp sa mai faca si alte activitati, asa ca m-am gandit sa faca si un instrument, dar nu stiu exact spre ce s-o indrum :( |