Teste de sarcina
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Sunday, January 14, 2007 5:17 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Poate totusi e sarcina si nu a vazut-o. Tu ce simti?

Mie la Andrei imi spunea ca nu sunt insarcinata, dar eu simteam ca sunt si asa a fost, numai ca sarcina era prea mica pentru a putea fi vazuta.
Gaby_D
Scris: Sunday, January 14, 2007 11:06 AM
Nivel: Guest

Salut! Si eu sunt tot noua pe aici. As avea si eu o problema la care sper din tot sufletul sa primesc un raspuns concludent. Mi-am facut acum doua zile un test care a iesit pozitiv (a doua liniuta era mai decolorata decat prima), ca sa nu imi fac sperante aiurea mi-am mai facut unul ieri, care de asemenea a iesit pozitiv. Insa azi dimineatabanghead mi-a venit. Ce sa fac, simt ca innebunesc, ne chinuim de un an de zile sa avem si noi un bebe al nostru.....si nu mai vine. Va multumesc pentru intelegere si sper sa primesc un raspuns de la voi. Pup. pupici
AdrianaC
Scris: Sunday, January 14, 2007 11:44 AM

Mami, in primul rand bine ai venit !

In al 2-lea rand, sfatul meu este sa mergi sa vezi un medic ginecolog cat mai repede.

Daca sangerarea nu e pronuntata, se poate doar sa se fi fixat sarcina mai bine si de aceea sa fi sangerat.

Daca insa e mai pronuntata, fie ai ciclu peste sarcina, s-au mai vazut si cazuri din acestea, fie corpul incearca sa respinga sarcina.

Daca nu e prea tarziu, se poate administra parca UTROGESTAN si inca ceva, daca nu ma insel GRAVIBINON, si NO-SPA pentru pastrarea sarcinii, dar asta numai medicul ginecolog iti poate spune exact.

Iti tin pumnii sa fie cum vrei tu si tine-ne si pe noi la curent !
Gaby_D
Scris: Sunday, January 14, 2007 12:59 PM

Multumesc mult pentru raspuns! Cu siguranta am sa urmez sfatul pe care mi l-ati dat, eu chiar aveam de gand sa ma duc maine la ginecolog. As mai avea o intrebare! Daca exista si dureri menstruale e posibil sa fie ciclu peste sarcina sau chiar corpul respinge sarcina? Am citit si mesajele anteriore de pe acest topic si am vazut ca sunt si cazuri de ciclu peste sarcina insa nimeni nu a specificat daca avea si dureri menstruale.

Va multumesc mult pentu sprijinul acordat!

PS: am sa va spun maine ce am facut la ginecolog
kali
Scris: Sunday, January 14, 2007 1:54 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Gaby, daca sangerarea e abundenta te sfatuiesc sa mergi la urgente; poate fi ciclu peste sarcina, dar si... avort spontancry
Iti doresc multa sanatate si sa dea Domnul sa fie bine.
Alina
Scris: Sunday, January 14, 2007 2:19 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
Sunt de acord cu kali, Gaby, mergi la urgente. Sa dea Dumnezeu sa fie cum iti doresti. Si, bine ai venit.
Kiki
Scris: Sunday, January 14, 2007 2:47 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Gaby, bine ai venit! Cum ti-au zis si fetele, mergi la doctor! Neaparat, cat poti de repede! pupici
AdrianaC
Scris: Sunday, January 14, 2007 4:01 PM

Gaby_D wrote:
... As mai avea o intrebare! Daca exista si dureri menstruale e posibil sa fie ciclu peste sarcina sau chiar corpul respinge sarcina? Am citit si mesajele anteriore de pe acest topic si am vazut ca sunt si cazuri de ciclu peste sarcina insa nimeni nu a specificat daca avea si dureri menstruale.

Va multumesc mult pentu sprijinul acordat!

PS: am sa va spun maine ce am facut la ginecolog

Din cate stiu eu este posibil sa ai si dureri ca de menstruatie.
amelia
Scris: Sunday, January 14, 2007 8:04 PM

Dragute fete, si eu sunt noua pe aici. Sper sa ma primiti si pe mine printre voi flowers flowers

Incerc de mai bine de 1 an sa se intample minunea dar fara succes cry

Am ciclu regulat, de 27 zile, insa luna aceasta mi-a intarziat menstruatia. Ultima menstruatie am avut-o pe data de 16 septembrie, deci astazi sunt in ziua 30. Am facut o multime de teste de sarcina - toate negative.
Vroiam sa va intreb daca s-a intamplat cumva vreuneia dintre voi sa-i iasa testele negative si totusi sa fie insarcinata? Am vreo sansa ca totusi sa fie bebe? maine dimineata mai fac un sure check.

multumesc
pupici
AdrianaC
Scris: Sunday, January 14, 2007 10:08 PM

Amelia, bine ai venit in familia 7 PiTiCi si sper sa te simti bine alaturi de noi.

Si la mine la Alice mi-au iesit primele teste negative, si cred ca am facut ceva teste. Nici acum nu sunt foarte convinsa daca nu cumva am ramas cu 1 luna inainte de data estimata de doctor ca fiind data la care am ramas insarcinata.

E posibil sa fie bebe si inca sa nu fie concludente testele.
Daca menstruatia intarzie in continuare, poti repeta testul si cam la 2 saptamani de la data la care ar fi trebuit sa ai menstruatie. De asemenea, mai poti face si niste analize de sange, betaHCG, care arata daca e sarcina sau nu.

Succes si sa fie cum iti doresti !

Sa ne tii la curent si pe noi !pupici
Kiki
Scris: Sunday, January 14, 2007 10:26 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
amelia wrote:
Dragute fete, si eu sunt noua pe aici. Sper sa ma primiti si pe mine printre voi flowers flowers
...

Bine ai venit, Amelia! dance dance
amelia
Scris: Monday, January 15, 2007 10:25 AM

kiki, adriana: imi place foarte mult lumea celor 7 pitici. Sunteti foarte dragute!
Multumesc ca m-ati primit dance

N-au venit nici azi uratii. Sunt deja Z31. Si nu dau nici un semn. Dar nici semne de sarcina nu am.
Eu mi-am tinut calendarul cu perioadele de ciclu pe tot anul trecut. Cea mai lunga perioada a fost de 30 zile, de obicei era in jur de 27 zile.
Testul de azi tot negativ plans
mai astept vreo doua zile si fac iar test. Imi dati speranta daca spuneti ca e posibil sa fie bebe si totusi testele sa nu detecteze.pupici pupici
Alina
Scris: Monday, January 15, 2007 10:53 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
Amelia, bine ai venit. Nu-ti pierde speranta. Sper sa fie asa cum vrei tu. pupici pupici
amelia
Scris: Monday, January 15, 2007 3:06 PM

Alina: multumesc pupici
Gaby_D
Scris: Monday, January 15, 2007 4:21 PM

Fetelor, va rog sa ma scuzati pentru faptul ca nu v-am mai raspuns la mesaje, dar sunt pur si simplu daramata de rezultatele pe care le-am primit in urma vizitei mele la ginecolog. Doctorul mi-a spus ca a fost o sarcina extra-uterina si din cauza aceasta am si pierdut sarcina.cry Va multumesc mult pentru sprijinul acordat si sunt foarte recunoscatoare pentru sfaturile pe care le-am primit de la voi. Pup
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.