Nivel: Senior
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| ANUL ASTA IMPLINESC 27 DE ANI IN SEPT SI RECUNOSC CA NU DE MULTA VREME INCERC SA AM UN BEBE, DE CATEVA LUNI MAI EXACT,DAR ORICUM..... |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2006 Mesaje: 1445
|
Pai atunci, cum te putem ajuta?
oanalaurisa wrote:
ANUL ASTA IMPLINESC 27 DE ANI IN SEPT SI RECUNOSC CA NU DE MULTA VREME INCERC SA AM UN BEBE, DE CATEVA LUNI MAI EXACT,DAR ORICUM.....
Multi inainte! Oricum, multa bafta in continuare! |
|
| MERSI MULT! |
|
| oanalaurisa wrote:MERSI MULT!
|
|
| VA PUP , PLEC LA FARMACIE, ADICA LA SERVICI. |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| oanalaurisa wrote:VA PUP , PLEC LA FARMACIE, ADICA LA SERVICI.
Serviciu usor! |
|
| oanalaurisa wrote:VA PUP , PLEC LA FARMACIE, ADICA LA SERVICI. Serviciu usor, si zambetul pe buze! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Oana multi ani inainte , lasa ca esti tinerica si ai tot timpul din lume eu am aproape 30 ani asa ca....curaj. Servici usor . Cris ajutor este destul din partea voastra si asta doar prin faptul ca-mi faceti galerie adica imi sunteti aproape cu o vorba buna , si este suficient. Eu de sprijin moral aveam nevoie nu de altceva. |
|
| Buna fetelor!
Ma simt tare rau, sa stiti, sunt atat de balonata si am niste dureri de stomac de simt ca explodez. Eu nu mai inteleg nimic, ciclul nu mi-a venit. Mi-am luat de la serviciu niste medicamente ca nu mai pot de durere. Ce o fi cu mine oare?
|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Buna tuturor. Eu sunt noua pe aici si vreau sa va intreb ceva. Daca la testul de sarcina apare o liniuata, iar cea de a doua este foarte slaba inseamna ca sunt probleme cu sarcina? Cele doua liniute trebuie sa fie perfect vizibile? Va rog sa imi spuneti daca ati patit asa. Pup la toata lumea |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17840
| oanalaurisa wrote: Buna fetelor!
Ma simt tare rau sa stiti, sunt atat de balonata si am niste dureri de stomac de simt ca explodez. Eu nu mai inteleg nimic, ciclul nu mi-a venit. Mi-am luat de la servici niste medicamente ca nu mai pot de durere. Ce o fi cu mine oare?
Oana, daca pana acum ai avut ciclul regulat, iar acum spui ca deja ti-a intarziat destul de mult si mai ai si dureri de burtica, mai fa un test de sarcina. Ori poate sa fie sarcina si inca sa nu se fi prins bine, caz in care vei vedea probabil cat de curand niste pete maronii, cam ca la ciclu, dar foarte slab cantitativ, fie sarcina s-a prins, dar durerile pot fi din cauza ca organismul tau inca nu s-a obisnuit.
De asemenea, ar putea fi si o raceala puternica jos, dar asta numai in cazul in care ai mai avea si alte simptome.
Sfatul meu este sa mergi sa vezi un medic ginecolog cat se poate de repede.
Succes si sa ne tii la curent ! |
|
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Bine ai venit Cla_udia! Daca a doua liniuta este mai slaba nu inseamna ca sunt probleme cu sarcina in nici un caz. Cum apare liniuta depinde de varsta sarcinii, concentratia urinei, calitatea testului etc. Mai fa un test si un control la medic! Sa fie cu noroc!
|
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17840
| cla_udia wrote:Buna tuturor. Eu sunt noua pe aici si vreau sa va intreb ceva. Daca la testul de sarcina apare o liniuata, iar cea de a doua este foarte slaba inseamna ca sunt probleme cu sarcina? Cele doua liniute trebuie sa fie perfect vizibile? Va rog sa imi spuneti daca ati patit asa. Pup la toata lumea
Cla_udia, in primul rand bine ai venit in familia 7 PiTiCi ! Sper sa te simti bine alaturi de noi.
In al 2-lea rand, ca sa iti raspund la intrebarea ta, ar trebui sa stim ceva mai multe detalii. Daca ciclul este regulat, in a cata zi de la absenta ciclului ai facut testul de sarcina?
Si la mine primul test, pe care l-am facut zic eu mult prea devreme, adica in prima zi in care ar fi trebuit sa imi vina ciclul, a iesit cu a 2-a liniuta foarte putin vizibila.
Repetand testul la vreo 4 zile dupa aceea, liniuta a 2-a a iesit mult mai pronuntata.
Te asteptam cu detalii si sper sa fie asa cum iti doresti ! |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| cla_udia wrote:Buna tuturor. Eu sunt noua pe aici si vreau sa va intreb ceva. Daca la testul de sarcina apare o liniuata, iar cea de a doua este foarte slaba inseamna ca sunt probleme cu sarcina? Cele doua liniute trebuie sa fie perfect vizibile? Va rog sa imi spuneti daca ati patit asa. Pup la toata lumea
Mai intai bine ai venit, speram sa iti placa familia noastra. Eu am patit asa cu primul meu copil, Catinca, a doua liniutza era foarte vaga, dar era. Asa ca ai putea repeta testul, asa am facut si eu, iar la al doila test, a doua liniutza a fost extrem de vizibila, |
|
| AdrianaC wrote:
Oana, daca pana acum ai avut ciclul regulat, iar acum spui ca deja ti-a intarziat destul de mult si mai ai si dureri de burtica, mai fa un test de sarcina. Ori poate sa fie sarcina si inca sa nu se fi prins bine, caz in care vei vedea probabil cat de curand niste pete maronii, cam ca la ciclu, dar foarte slab cantitativ, fie sarcina s-a prins, dar durerile pot fi din cauza ca organismul tau inca nu s-a obisnuit.
De asemenea, ar putea fi si o raceala puternica jos, dar asta numai in cazul in care ai mai avea si alte simptome.
Sfatul meu este sa mergi sa vezi un medic ginecolog cat se poate de repede.
Succes si sa ne tii la curent !
Adriana draga, am fost la un ginecolog inainte de a scrie cele de mai sus insa a zis ca nu am nimic, nici probleme cu ovarele dar nici ca sunt insarcinata. A zis ca daca pana luni nu-mi vine ciclul atunci sa il sun, dar ca cica se pregateste sa-mi vina. Asta a zis joi, azi e sambata si nici vorba. Nu stiu ce sa mai cred. |
|
|