Teste de sarcina
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Kiki
Scris: Thursday, January 11, 2007 9:11 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
oanalaurisa wrote:

La 3 saptamani dupa ce ti-a intarziat ciclul te referi?

Nu, la 3 saptamani dupa momentul in care am ramas insarcinata (a fost o sarcina planificata si am fost sigura ca s-a prins sarcina din prima)sic
oanalaurisa
Scris: Thursday, January 11, 2007 10:15 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/10/2007

Conform unul calculator american de ovulatie pe care l-am gasit pe net, la mine cica cea mai fertila zi din dec ar fi fost data de 20 si implantarea ar fi avut loc in 28 dec.
Iar azi suntem in data de 11 doar asa ca s-ar putea sa ai dreptate ca ma paranoizez aiurea, dar adevarul e ca tot ce imi doresc e un bebe.
Mersi de incurajari!
Kiki
Scris: Thursday, January 11, 2007 11:14 AM
Nivel

Lasa, Oana, ca vei vedea la ecograf. Oricum, mult succes! pupici
dya
Scris: Thursday, January 11, 2007 11:58 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 5/12/2006
Oana in primul rind
Mult succes iti doresc si te asteptam cu vesti...bounce bounce bounce
oanalaurisa
Scris: Thursday, January 11, 2007 12:26 PM
Nivel

Acum m-am intors de la medic.
M-a trimis intai sa fac un test beta-hcg, care din nefericire a iesit negativ.
Cand am vazut ca a iesit negativ m-am gandit la alte minuni.
Mi-a facut ecograf si a zis ca ovarele sunt perfecte, fara chisturi, fibrom nu am,dar ca nici insarcinata nu sunt.
Si ca daca nu-mi vine ciclul pana luni sa il sun.
Ca cica sunt prea stressata, dar fetelor am avut perioade mai stressante in viata mea si nu mi-=a intarziat ciclul niciodata.
Naiba stie ce sa mai cred....sunt daramata...sunt singura acasa si ma bucur ca nu i-am zis nimic sotului meu,pentru ca nu as vrea sa simta si el dezamagirea pe care o simt eu acuma,stau si plang ca o proasta in fata calculatorului,
Asta este!'
plans
Kiki
Scris: Thursday, January 11, 2007 12:31 PM
Nivel

Mami, capul sus! pupici Asteapta pana luni, vezi ce se intampla.

Nu vreau sa te incurajez aiurea, dar...cand am fost prima oara la ecograf doctora a vazut sarcina ca s-a uitat cu mare atentie. Mi-a spus ca e asa mica incat daca nu te uiti atent nici nu se vede.

Vezi si tu ce zice luni doctorul asta si eventual cere si o alta parere de la un alt medic, ca sa stai linistita! pupici
oanalaurisa
Scris: Thursday, January 11, 2007 12:34 PM
Nivel

Asa de nasol ma simt acum de nu ai idee, am un gol in suflet cat China.
Maine pot primi o alta parere de la alt medic, dar nu stiu daca sa ma duc ca sa primesc iar acelasi raspuns.
Habar n-am ce sa fac...nu mai am chef sa fac nimic, incerc sa ma calmez ca sa pot merge la 15 la servici unde trebuie sa fiu cu capul sus si cu zambetul pe buze, cu concentrarea la maxim.
mommy
Scris: Thursday, January 11, 2007 12:34 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/18/2006
Bine ai venit Oanalaurisa!

Imi pare rau ca nu a iesit pozitiv! Dar nu iti pierde speranta, mai ales ca totul este in regula cu ovarele si uterul. Ciclul poate intarzia uneori, chiar daca este regulat de obicei. Mie mi s-a intamplat de vreo 2-3 ori sa intarzie 7-10 zile fara nici un motiv aparent si fara vreo problema medicala.
Sa ti se indeplineasca dorinta cat mai curand!
pupici
oanalaurisa
Scris: Thursday, January 11, 2007 12:36 PM
Nivel

Multumesc mult Miru!
Chestia e ca la mine e o exactitate ca ceasul si de aia m-am simtit incurajata sa sper.
dya
Scris: Thursday, January 11, 2007 12:41 PM
Nivel

Imi pare nespus de rau ca nu a iesit asa cum ai vrut tu , insa nu este cazul sa te gindesti la ce este mai rau ,iar daca vrei ar fi bine , dupa cum a zis si Kiki , sa ceri si a doua parere.
Daca din punct de vedere al sanatati este OK atunci eu zic sa nu-ti faci griji si sa te stresezi pentru ca ocazii mai sunt.
kali
Scris: Thursday, January 11, 2007 12:42 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Imi pare rau, Oanacry
Poate luna viitoare va fi cu ochisori. Hai, capul sus!pupici
Cris Rusu
Scris: Thursday, January 11, 2007 12:45 PM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2006
Imi pare rau ca s-a intamplat asa... Desi si la mine era ca ceasul pana sa raman gravida, o singura data mi-a intarziat o luna, pe baza stresului de la serviciu. Cum am terminat cu premiera de Oedipe, a doua zi mi-a si venit... Nu pot decat sa spun ca sper sa fie totusi cu ochisori, si daca nu e, atunci sa fie luna viitoare... pupici
dya
Scris: Thursday, January 11, 2007 12:51 PM
Nivel

Oana daca nu este cu suparare citi ani ai si de cind incerci a avea un bebe?
Eu testul de sarcina l-am facut cred cam dupa o saptamina de intirziere a ciclului si a iesit pozitiv. Nu stiu cum se numea exact insa era din acelea care le poti face la orice ora din zi. Dupa inca o saptamina mai am facut unul diferit de primul si tot pozitiv a iesit moment in care m-am dus la medic. La ecograf am primit raspuns exact ca si Kiki ...sarcina fiind foarte mica abia s-a vazut am stat vreo 15 minute pina a putut sa-mi zica sigur 100% ca sunt insarcinata.
Eu pina acum un an nu am avut planificat un bebe si cind ne-am hotarit am si ramas doar ca nu am putut tine sarcina. Nici in ziua de astazi nu stiu adevaratul motiv , pentru ca analizele au iesit toate bune. Pina acum nu am mai avut curajul in a incerca din nou.
Cris Rusu
Scris: Thursday, January 11, 2007 12:53 PM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2006
dya wrote:

....
Eu pina acum un an nu am avut planificat un bebe si cind ne-am hotarit am si ramas doar ca nu am putut tine sarcina. Nici in ziua de astazi nu stiu adevaratul motiv , pentru ca analizele au iesit toate bune. Pina acum nu am mai avut curajul in a incerca din nou.

cry cry uff
dya
Scris: Thursday, January 11, 2007 12:55 PM
Nivel

Cris Rusu wrote:

cry cry uff

Ei , ce ai patit ??? Las ca am promis solemn ca ma pun pe treaba.sic ras pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.