Teste de sarcina
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Alina
Scris: Wednesday, January 10, 2007 4:32 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
oanalaurisa, bine ai venit. O sa te simti bine aici si noi o sa-ti fim aproape. Sa iasa asa cum iti doresti. Iti tinem pumnii maine, asteptam vesti.

Alina attached the following image(s):
mickwelc.gif

oanalaurisa
Scris: Wednesday, January 10, 2007 8:37 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/10/2007
Iti multumesc Alina!

Chiar am nevoie mare de voi!

Am avut la dispozitie multe tipuri de teste de sarcina deoarece sunt farmacista si toata ziua am sub nasul meu teste de diverse marci.

Insa toate zic ca nu...unii zic ca e prea devreme...altii ca nu....incerc sa nu imi pierd speranta.

Dar iti dai seama ca mai am un test in buzunar vorba aia, pentru maine dimineata cand vor fi trecut cica 7 zile din momentul in care trebuia sa imi vina ciclul .

Sotul meu nu stie inca nimic, deoarece nu vreau sa ii dau iluzii desarte si sa fie dezamagit apoi, asa ca astept cele 2 liniute intai sau ce o fi sa fie.

Va multumesc ca sunteti alaturi de mine, iar daca maine am doua liniute am sa va scriu la prima ora.pupici
Alina
Scris: Wednesday, January 10, 2007 8:53 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
oanalaurisa wrote:
Va multumesc ca sunteti alaturi de mine, iar daca maine am doua liniute am sa va scriu la prima ora.pupici

Asteptam vesti bune. pupici
Kiki
Scris: Wednesday, January 10, 2007 9:03 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
oanalaurisa wrote:

Dragele mele,

am citit comentariile voastre de pe acest forum si m-am decis sa ma alatur voua luand in considerare faptul ca si voi ati trecut prin ce trec eu acum.
Mi-a intarziat menstruatia, dar toate testele ies negative, incat m-a apucat disperarea ca o fi alta problema si nu raspunsul pozitiv pe care mi-l doresc eu.
Am incercat mai multe tipuri de teste , inclusiv Clear Blue, care cica e considerat cel mai sigur....
Maine ma duc la ginecolog pentru ca nu mai rezist in tensiunea asta...
Tineti-mi pumnii!fool

Bine ai venit, Oanalaurisa!

Sper sa gasesti pe test cele 2 liniute mult dorite! pupici
delfinasa
Scris: Wednesday, January 10, 2007 9:20 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
bounce Bun venit printre mamici si pitici, Oanalaurisa! Asteptam cu nerabdare vesti bune, cu ochisoriangel.
oanalaurisa
Scris: Wednesday, January 10, 2007 10:28 PM
Nivel

Va multumesc tuturor pentru suport si ne vedem maine dimineata cu vesti sper ca buna, iar daca nu, atunci dupa ora 13 cand ma intorc de la ginecolog.

Va pup! Noapte buna!pupici
Maria & Mario
Scris: Wednesday, January 10, 2007 11:29 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Sa dea Domnul sa ..... fie cu ochisori iti doresc din suflet. Si bine ai venit !!flowers
AdrianaC
Scris: Thursday, January 11, 2007 4:56 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Bine ai venit Oanalaurisa ! Sa fie cum vrei tu !
taki
Scris: Thursday, January 11, 2007 5:30 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Oanalaurisa, bine-ai venit!

Speram sa ne aduci vesti bune!
oanalaurisa
Scris: Thursday, January 11, 2007 8:54 AM
Nivel

Testul de azi dimineata a iesit tot cu o singura liniuta, cam estompata ea, dar e acolo.
La ora 12 am programare la ginecolog, asa ca astept cu infrigurare.
Stiti fetelor, am citit atatea minuni pe net, despre sarcini extrauterine, fibroame , cancer uterin, in raspunsuri date de ginecologi la intrebari pe anumite site-=uri, ca m-a luat groaza.
Astept ora 12 cu sufletul la gura.

Va multumesc si va tin la curent!
Kiki
Scris: Thursday, January 11, 2007 8:59 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Nu fii dezamagita! Se va vedea la ecograf daca este sarcina. Chiar daca aceste teste au in prospect precizat faptul ca detecteaza asrcina chiar si in 7 zile, nu in toate cazurile o detecteaza. Eu am facut multe teste si au iesit negative si totusi ultimul (cam la 3 saptamani) a detectat sarcina, iar ecograful a confirmat-o.
Nu mai citi tot ce scrie pe net (cazurile nasoale ma refer), ca o sa fii paranoica toata sarcina sic asa cum am fost si eu banghead
Pupici! Asteptam vesti! pupici
oanalaurisa
Scris: Thursday, January 11, 2007 9:00 AM
Nivel

Dragele mele, cred ca daca ma duc azi la medic si e bebe, atunci nu stiu daca le mai recomand cu inima deschisa clientelor care vin la farmacie testele astea de sarcina :004 Din pacate majoritatea care vin dupa teste de sarcina sunt copile de la 17 ani in sus si am mai observat ca pastila de a doua zi - Postinorul - merge ca pe banda. Trist dar adevarat pentru ca in timp face praf ficatul si degeaba le zici sa ia un anticonceptional care se ia in fiecare zi sau sa se protejeze ca nu ai cu cine vb.
Va pup!
taki
Scris: Thursday, January 11, 2007 9:00 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

oanalaurisa wrote:

Testul de azi dimineata a iesit tot cu o singura liniuta, cam estompata ea, dar e acolo.

Fii optimista! Ai sa vezi ca o sa vina si vestile bune! angel pupici
oana_nicole
Scris: Thursday, January 11, 2007 9:01 AM
Nivel

oanalaurisa wrote:

Stiti fetelor, am citit atatea minuni pe net, despre sarcini extrauterine, fibroame , cancer uterin, in raspunsuri date de ginecologi la intrebari pe anumite site-=uri, ca m-a luat groaza.
Astept ora 12 cu sufletul la gura.

In primul rand

Asteptam vestile tale dupa ce te intorci de la doctor. pupici pupici pupici Sa dea Dumnezeu sa fie asa cum iti doresti. pupici
oanalaurisa
Scris: Thursday, January 11, 2007 9:01 AM
Nivel

La 3 saptamani dupa ce ti-a intarziat ciclul te referi?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.