Teste de sarcina
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Wednesday, September 25, 2013 1:41 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
onutza wrote:
buna..am si eu o intrebare Boredom ...pe 24 august am avut mentruatia pana pe 26...de pe 3 septembrie am avut contacte neprotejate..de cateva zile am o usoara durere de ovare,3 zile am vomat doar cand gustam putina ciocolata,credeti k sunt insarcinata ???

Este inca devreme poate sa te pronunti, depinde si daca aveai sau nu un CM regulat, care era durata CM ...

Asteapta 1 saptamana de la data la care ar trebui sa ai CM si fa-ti un test de sarcina.

Succes !
AdrianaC
Scris: Wednesday, September 25, 2013 1:51 PM

Ana1986 wrote:
...Acum sunt in a 24 zi de CM...si ca si simptome notabile ar fi..mictiuni dese,o usoara modificare a sanilor care u devenit mai elastici si mai senisibili la atingere, foarte balonata ... astazi pt ca muream de curiozitate mi-am cumparat un test de sarcina Sure Check..care din pacate a iesit negativ....eu sper ca inca este foarte devreme si ca nu exista inca suficient hormon de sarcina ca sa fie detectat...am inca mari sperante ...Va rog sa mi raspundeti cu situatii similare sau cum ati aflat voi prima data ca sunteti gravidute,ce simtome ati avut si schimbari! Va pup pe toate si cat la mai multe burtici fericite!

In ziua a 24-a poate sa fie inca devreme. Stiu ca sunt unele teste care se lauda ca detecteaza inca dupa prima saptamana de la ovulatie, dar nu cred in ele.

Mai asteapta 2-3-5 zile de la data la care ar trebui sa ai CM si mai fa atunci un test.

Succes !
Ana1986
Scris: Wednesday, September 25, 2013 11:24 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 9/24/2013
Multumesc mult adryana.inca sunt inca steptari,sper sa fie bine!
ElenaMF
Scris: Friday, November 28, 2014 10:35 PM
Nivel

Inregistrat: 11/28/2014
Buna fetelor!
Va spun experienta mea privind aceste teste. Analiza BHCG in ziua 9 de la conceptie ( am facut monitorizare ecografica si stiu sigur cand am ovulat si cand am conceput) avea valoarea 1.93 (deci negativa). In ziua 12 testul de sarcina din urina negativ, BHCG pozitiv (54). Conform statisticilor, BHCG se pozitiveaza dupa ziua 11 de la conceptie,iar testul de sarcina dupa ziua 12-13. Bineinteles ca analiza de sange este cea mai concludenta si benefic de urmarit in dinamica la 48 de ore.
Simptomele desi le-am urmarit cu mare atentie, au fost foarte inselatoare si prea putin evidente. Ce m-a ajutat sa mi se indeplineasca visul: Dzeu , Maica Domnului si Sfintii. Si cand spun ca ajutorul a fost divin, credeti-ma ca vorbesc dupa ce am fost in situatia sa intru la menopauza prematur dupa o depresie, ovulatii rare prin zilele 23 -25, ciclu la 45-55 de zile ( o harababura totala). Am baut ceai de coada soricelului si m-am rugat . Dzeu sa va ajute tuturor!
Ami87
Scris: Sunday, May 24, 2015 4:57 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 5/24/2015
Buna fetele, ma bucur sa ma alatur acestui grup.
Am si eu o nelamurire. Pe data de 5 mai am avut cm, pe data de 15 mai am avut contact neprotejat(nu a ejaculat inauntru), pe data de 17 era ziua de ovulatie, pe data de 22 am avut o sangerare, fara durere de burta, fara nici un alt simptom. Pe data de 31 ar trebuii sa imi vina cm, azi am facut un test de sarcina a iesit negativ. E posibil totusi sa fie sarcina, dar sa fi facut testul prea devreme? Hands
pisicuta_green
Scris: Thursday, October 1, 2015 12:48 PM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2015
Buna fetelor, eu sunt noua pe acest forum si as vrea sa va cer parerea..Incerc sa ramân gravida de ceva timp si acum am o întârziere de 5 zile a c.m. si am facut un test de sarcina,bn pâna acum mai bine zis 3 care sunt asa mai ciudate, liniuta C este rosie cum este mereu si liniuta T este roz.Am prog. la medic abea peste o saptamâna si ma cam doare burta, în primele saptamâni de sarcina este normal sa ai dureri de burta sau cel mai sigur nu este vb de bebe.Astept pareri,multumesc mult.

pisicuta_green attached the following image(s):
img_20151001_075142.jpg

AdrianaC
Scris: Thursday, October 1, 2015 2:43 PM

Ami87 wrote:
Buna fetele, ma bucur sa ma alatur acestui grup.
Am si eu o nelamurire. Pe data de 5 mai am avut cm, pe data de 15 mai am avut contact neprotejat(nu a ejaculat inauntru), pe data de 17 era ziua de ovulatie, pe data de 22 am avut o sangerare, fara durere de burta, fara nici un alt simptom. Pe data de 31 ar trebuii sa imi vina cm, azi am facut un test de sarcina a iesit negativ. E posibil totusi sa fie sarcina, dar sa fi facut testul prea devreme? Hands

Buna Ami !
E putin probabil, dar nu imposibil. Daca a scapat totusi vreun "mititel" mai zburdalnic si inauntru... poate trai si 72 de ore, deci poate sa fi avut ocazia sa ajunga la marea intalnire...

Pana la urma a fost ceva sau nu?
AdrianaC
Scris: Thursday, October 1, 2015 2:43 PM

pisicuta_green wrote:
Buna fetelor, eu sunt noua pe acest forum si as vrea sa va cer parerea..Incerc sa ramân gravida de ceva timp si acum am o întârziere de 5 zile a c.m. si am facut un test de sarcina,bn pâna acum mai bine zis 3 care sunt asa mai ciudate, liniuta C este rosie cum este mereu si liniuta T este roz.Am prog. la medic abea peste o saptamâna si ma cam doare burta, în primele saptamâni de sarcina este normal sa ai dureri de burta sau cel mai sigur nu este vb de bebe.Astept pareri,multumesc mult.

Felicitari ! Esti insarcinata ! Bravoo

Bine ai venit la noi ! O sa gasesti mult suport si raspunsuri la multe intrebari ! SimplyLove
pisicuta_green
Scris: Thursday, October 1, 2015 10:29 PM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2015
AdrianaC wrote:

Felicitari ! Esti insarcinata ! Bravoo

Bine ai venit la noi ! O sa gasesti mult suport si raspunsuri la multe intrebari ! SimplyLove

Multumesc mult :-*
Mic.pitic
Scris: Sunday, November 8, 2015 10:22 AM
Nivel

Inregistrat: 11/8/2015

Buna fetele! Sunt noua aici si am nevoie de ajutor! Ma stresez psihic! Am 4 teste clear blue slab pozitive si inca doua fildas parca ! Am fost la eco abdominal si mi s.a spus ca am uterul inchis si lichid in uter pale bun... am avut menstra 3 zile pe 2.11 fara dureri si teste slab pozitive inainte si dupa menstra,ast sa ma duc la eco intra,tin sa mentionez ca nu am simtome doar dureri cumplite de cap!Cray

Mic.pitic attached the following image(s):
received_903552403046297.jpegreceived_903552349712969.jpegreceived_903552343046303.jpeg

ioana_cris22
Scris: Tuesday, November 10, 2015 2:51 PM
Nivel

Inregistrat: 11/10/2015
Buna. Am o nelamurire. Am avut contacte ne protejate acum 3 sapt, nu a lasat in mine. De vreo 2 sapt simt un disconfort la ovare. Menstruatia a ibtarziat 3 zile. Ieri am facut un test dar era cu a 3-a urina si a doua liniuta a iesit roz pal.dar problema e ca in primele 5 min nu aparuse nimic si l-am aruncat in sertar dupa care cand l-am luat sa il arunc am vazut a doua liniuta. Azi pe la amiaza am mai facut un test dar deja cred ca eram la a 5-a urina si a iesit negativ. Nu stiu ce sa cred...

ioana_cris22 attached the following image(s):
received_10207629635680196.jpeg

bby88
Scris: Tuesday, November 10, 2015 2:56 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/31/2015
ioana_cris22 wrote:
Buna. Am o nelamurire. Am avut contacte ne protejate acum 3 sapt, nu a lasat in mine. De vreo 2 sapt simt un disconfort la ovare. Menstruatia a ibtarziat 3 zile. Ieri am facut un test dar era cu a 3-a urina si a doua liniuta a iesit roz pal.dar problema e ca in primele 5 min nu aparuse nimic si l-am aruncat in sertar dupa care cand l-am luat sa il arunc am vazut a doua liniuta. Azi pe la amiaza am mai facut un test dar deja cred ca eram la a 5-a urina si a iesit negativ. Nu stiu ce sa cred...

Repeta peste o zi sau 2 dar cu prima urina
iuli33
Scris: Tuesday, November 10, 2015 8:50 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 8/26/2014
ioana_cris22 wrote:

eu zic ca este pozitiv
HOPE
Scris: Tuesday, November 10, 2015 8:54 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/27/2014
ioana_cris22 wrote:

E pozitiv.
ioana_cris22
Scris: Wednesday, November 11, 2015 8:42 AM
Nivel

Inregistrat: 11/10/2015
Mi-a venit menstruatia in dimineata asta :-( ...cu niste dureri...
Nu inteleg care a fost treaba cu testul
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.