Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2009 Mesaje: 1038
| Delfinasa , tocmai ca ma uitasem la data postarii dar eu vedeam iunie 2001 .Nu stiu de ce dar asa vedeam . Cat despre test mai asteptam , mai incercam pana cand o sa fie cu ochisorii.Sa dea Domnul sa fie cat mai repede |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 2/8/2012 Mesaje: 21
| Interesant de stiut despre testele de sarcina
Urmarind un documentar foarte tare (Nascuti la comanda – Decreteii 68’) despre care am scris aici am aflat despre testele de sarcina (bazate pe reactia Galli-Mainini) care se realizau cu ajutorul broastelor sau a tritonilor.
Reactia Galli-Mainini se bazeaza pe prezenta hormonului de sarcina hCG in urina femeii insarcinate. Practic se injecta un broscoi cu urima femeii pentru care se realiza testul. Dupa aproximativ 4 ore se recolteaza din urina broastei si se efectueaza un examen microscopic. Daca se constata spermatozoizi, reactia este pozitiva iar femeia este gravida. |
|
Inregistrat: 9/6/2012 Mesaje: 2
| buna....am si eu o mica dilema..daca o pot numi asa...poate ma ajuta cineva cu o explicatie...pe 14 iulie am avut menstruatia normala,pe 31 iulie a aparut din nou,dar 2 zile...pe 12 august mi-am facut testul de sarcina si a iesit negativ cu toate ca dupa calculele mele ar fi trebuit sa am 2 saptamani de sarcina.Pe data de 31 august mi-a venit menstruatia din nou,cu o culoare putin modificata,dar tot 2 zile.acum ce sa cred?cu toate ca eu am ceva simptome caracteristice sarcinii,nu inteleg totusi de ce apare menstruatia inca?E posibil ca inca testul sa nu imi indice sarcina?Cand imi recomandati sa fac un nou test de sarcina?sau cum sa procedez totusi sa aflu daca sunt mamica? astept sfaturile voastre... |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/21/2012 Mesaje: 324
| ...alexandra22...parerea mea sa mai faci un test de sarcina...din 14 iulie a trecut destul timp asa ca e posibil sa fii insarcinata...asteptam vesti... |
|
Inregistrat: 9/6/2012 Mesaje: 2
| buna fetelor nu nu sunt insarcinata sunt doar niste chisturi multumesc pt ajutor pup
|
|
Inregistrat: 10/29/2012 Mesaje: 1
| Buna seara fetelor, Eu sunt noua pe forum, sper ca postez corect
Am atasat o poza cu un test facut ieri seara, sure check, si va cer si voua pareri despre el, nu stiu ce sa cred...
UM a fost pe 30 sept, iar contact am avut pe 13 si pe 17 oct..ar fi trebuit sa- mi vina pe 28 oct, am un ciclu destul de regulat..
Voi ce spuneti..
O seara buna..va pup cu drag Nu reusesc sa atasez poza..dk puteti sa ma ajutati..multumesc |
|

Inregistrat: 9/4/2011 Mesaje: 1263
| dai pe iconita attach |
|
Inregistrat: 11/14/2012 Mesaje: 3
| buna...sunt noua pe forum ...sper sa ma primiti si pe mine printre voi.....vrem si noi un bebe dar se cam lasa asteptat...cert e ca ultima menstra am avuto pe 26 octombrie, si pina azi nici zare sa apara..am facut deja 3 teste de sarcina si toate negative nustiu ce sa mai cred.......voi ce parere aveti....care ar putea fi cauza? |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/1/2007 Mesaje: 636
| Pai daca ultima menstruatie a fost pe 26 octombrie, ce vrei sa arate testul? Abia ai trecut de data ovulatiei. |
|

Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| Mai Irina..Roxie are dreptate! de ce ai facut testul??? ca doar sarcina nu se depisteaza de pe o zi pe alta. Stai intai sa vina data urmatoarei menstre si doar daca aceasta nu mai vine, atunci e cazul sa faci un test. Iti inteleg entuziasmul, dar va trebui sa mai astepti! daca ultima data a venit pe 26 octombrie si ai sa zicem un ciclu regulat de 28 de zile, urmatoarea data ar fi 22-23 noiembrie asa ca NU MAI strica testele aiurea pt ca n-o sa-ti arate nimic! |
|
| cer scuze am facut eu o greseala......26 septembrie a fost ultima menstra |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Daca pana acum nu ti-a iesit nici un test pozitiv, atunci nu este o sarcina, ci o dereglare hormonala care trebuie luata in serios avand in perspectiva un bb |
|
| ms mult pentru raspuns...voi mai astepta pina la sfirsit de luna daca nu apare singerarea cu siguranta voi merge la medic..... |
|

Inregistrat: 9/13/2013 Mesaje: 1
| buna..am si eu o intrebare ...pe 24 august am avut mentruatia pana pe 26...de pe 3 septembrie am avut contacte neprotejate..de cateva zile am o usoara durere de ovare,3 zile am vomat doar cand gustam putina ciocolata,credeti k sunt insarcinata ??? |
|
Inregistrat: 9/24/2013 Mesaje: 35
| Buna! Sunt noua pe acest forum si ca si voi ,aspiranta la titlul de mamica! M-am alaturat voua in speranta ca discutiile purtate aici imi vor usura "asteptarile".Sa incep, bineinteles"cu inceputul"..Am 27 de ani si imi doresc foarte tare o minune de bebel....Pentru mine si sotul meu este prima data cand incercam sa concepem un copilas....este a 3 luna de cand incercam..stiu unele din aspirantele de viitoare mamica mi-ar spune ca sa nu -mi fac griji ca sunt femei care au incercat ani de zile pana sa aduca pe lume un copil...dar eu traiesc cu o oarecare teama pt ca anul trecut ,accidental am ramas insarcinata ..si in ciuda faptulu inca nu ne programasem asta ,am fost extrem de fericiti.Din pacate fericirea nu a durat mult si datorita unor dezechilibre hormonale , am pierdut sarcina..cred ca nici nu i pot spune asa pt ca nu avea decat 3 sau 4 sapt si din fericire nu am avut nevoie de un chiuretaj..s-a eliminat singur prin menstruatie.Nu va pot spune cat de trista si dezamagita am fost..chiar daca nu apucase sa se formeze inca ceva ...m-am simtit "goala" si fff trista...Nu am maii ncercat de atunci ...s-a facut 1 an jumatate insa acum ne-am facut curaj si inca avand o mare teama in suflet sa nu mi se intample ca "atunci", ne-am apucat de creat minuni....Eu am un ciclu de 31 de zile..ultima menstruatie a fost pe 1 sept..ovulatia cred ca s-a petrecut in jurul datei de 15-16....cand bineinteles ca am "prestat " si noi intens,ca doar doar ne va trimite si noua Dumnezeu o minune..Acum sunt in a 24 zi de CM...si ca si simptome notabile ar fi..mictiuni dese,o usoara modificare a sanilor care u devenit mai elastici si mai senisibili la atingere, foarte balonata ....aa si in plus...stiu , poate ca o sa radeti de mine ca deja sunt paranoia dar tot visez ca imi fac test de sarcina si vad 2 liniute,plus ca am visat si soricei ..ceea ce am ciitit pe net ca insemna ca esti gravida sau ca urmeaza sa fii.....Si ca sa revin la topicul pricipal...astazi pt ca muream de curiozitate mi-am cumparat un test de sarcina Sure Check..care din pacate a iesit negativ....eu sper ca inca este foarte devreme si ca nu exista inca suficient hormon de sarcina ca sa fie detectat...am inca mari sperante ...Va rog sa mi raspundeti cu situatii similare sau cum ati aflat voi prima data ca sunteti gravidute,ce simtome ati avut si schimbari! Va pup pe toate si cat la mai multe burtici fericite! |
|
|