Teste de sarcina
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Sunday, February 12, 2006 11:09 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Mirandolina
Scris: Sunday, February 12, 2006 2:06 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Testul de sarcina poate fi pozitiv la 7 zile dupa data conceptiei. Teoretic, in functie de ultima data a menstruatiei, ovulatia are loc in a 14-a zi a ciclului menstrual, daca este vorba de un ciclu regulat, cu perioada de 28 de zile.
taki
Scris: Monday, February 13, 2006 3:08 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
Nu stiu prea multe despre testele de sarcina, dar eu cand mi le-am facut ( 6 teste au iesit pozitive ) sa vad daca sunt insarcinata aveam doar cateva spatamani.
A doua zi am fost la control si la ecograf nu-mi aparea nimic, dar mi-au mai facut inca un test si a iesit pozitiv...deci, testele depisteaza sarcina destul de repede.
Kiki
Scris: Tuesday, February 14, 2006 10:47 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
taki wrote:
Nu stiu prea multe despre testele de sarcina, dar eu cand mi le-am facut ( 6 teste au iesit pozitive ) sa vad daca sunt insarcinata aveam doar cateva spatamani.
A doua zi am fost la control si la ecograf nu-mi aparea nimic, dar mi-au mai facut inca un test si a iesit pozitiv...deci, testele depisteaza sarcina destul de repede.

Spre deosebire de tine, eu am facut 5-6 care au iesit negative, abia ultimul mi-a indicat doua liniute, si ultima era asa amarata...Asa ca am fugit la doctor si a reiesit ca eram insarcinata in 6 saptamani. bounce
kry
Scris: Tuesday, February 14, 2006 1:12 PM
Nivel

cyclops mie toate mi-au iesit negative pana acum....
codruta
Scris: Tuesday, February 14, 2006 1:40 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/14/2006
eu aveam de 3 saptamani bebe in burtica si testele tot negative imi ieseau. Imi luam de alea care se pot face la orice ora ca nu aveam rabdare sa stau pana dimineata.colors Pe la o luna si doua zile a binevoit sa se coloreze a doua liniuta. N-am stat sa-mi pun problema daca e sau nu, desi liniuta era tare anemica.Saream in sus impreuna cu sotul pe la 5 dimineata, cu betisorul in mana si cu paharasul cu pipi in cealaltacyclops
AdrianaC
Scris: Tuesday, February 14, 2006 5:36 PM

kry wrote:
cyclops mie toate mi-au iesit negative pana acum....

Mai ai rabdare si mai incearca.
Nu iti pierde speranta si increderea, ca o sa apara si bebe.
Mirandolina
Scris: Wednesday, February 15, 2006 10:36 AM
Nivel

La mine au iesit pozitive din prima (am facut doua teste). Si nici macar nu imi intarziase ciclul.
Anaida
Scris: Thursday, February 16, 2006 10:27 AM
Nivel

Si eu am facut mai multe teste pana sa se vada clar liniuta...la primele iesea o liniuta clara, iar cea dea doua foarte vaga (probabil nivelul hormonului de sarcina -gonadotropina- nu crescuse atat de mult incat sa se vada foarte clar la testele de urina, dar cred ca la un test de sange s-ar fi vazut clar!)
AdrianaC
Scris: Thursday, February 16, 2006 5:30 PM

Ca sa fii sigura ca e sarcina se poate face betaHCG - o analiza de sange in urma careia vezi exact daca esti sau nu insarcinata.
monique
Scris: Wednesday, February 22, 2006 1:26 AM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
La mine a iesit pozitiv testul abia la 3 saptamani... anterior facusem vreo 10 teste... eu eram convinsa ca-n luna de miere am ramas insarcinata, si pana la urma am avut dreptate!
gugulet
Scris: Thursday, February 23, 2006 10:29 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/23/2006
buna fetelor,
eu va spun ca am avut o luna in noiembrie in care cm a fost de 36 de zile si eu deja credeam ca sunt graviduta si am facut domnule la teste si tot negative imi ieseau asa ca am toata increderea in ele.
Vesna
Scris: Thursday, March 2, 2006 12:10 PM
Nivel

Inregistrat: 2/27/2006
Eu am facut o singura data testul de sarcina si ala a iesit pozitiv!
Dar acum, de cand cu voi, mi-a cam intrat morcoviorul...uff Ma duc la farmacie sa-mi cumpar unul, ca eu nu am menstra inca...
Miri
Scris: Thursday, March 2, 2006 1:25 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
De cite ori am facut testul de sarcina si s-a dovedit a fi negativ,nici nu am fost insarcinata.Ultima data l-am facut la 5 saptamini de la ultima menstruatie cu rezultat pozitiv si cu un final asteptat atitia ani:un bebe!:006:
delfinasa
Scris: Thursday, March 2, 2006 3:10 PM
Nivel
Nivel: Senior

Primul test facut, punct ochit, punct lovit!...dupa simptomurile ce s-au instalat dupa prima luna era sarcina sigur, iar testul mi-a confirmat clar de tot, cu un linioi rosu-rosu ce m-a dat pe spate cand l-am vazut...mi-a luat ochii, nu-mi venea sa cred, ca mie deja imi intrase in cap ca am ceva la stomacras...si chiar aveam: o aveam pe delfinasa in burta si imi facea semne si eu nu ma prindeamsic ras

Acum, referitor tot la testele de sarcina care aici sunt precise, nu te lasa in coada de peste...mie- mi-a venit primul ciclu in decembrie cam de Craciun si m-a tinut 2 saptamani, abundent, ciudatel la culoare si consistenta, dar asa am inteles ca se poate intampla...boooon, acum il tot astept si n-a mai venit din nou...speriata rau, desi ne-am protejat, de Valentine's day m-am dus si mi-am luat un test de sarcina si a iesit negativ...n-am nici un alt simptom asociat sarcinii, inca o alaptez pe delfinasa de 4-5-6 ori/zi, deci ce poate fi? dereglare hormonala? eu n-am avut asa ceva in viata mea, am avut un ciclu stas, ceas mergea...pe 9 martie ma duc la doctor, dar stau asa ca pe ace ce naiba am, ca de la nasterea asta parca mi s-a dat tot organismul peste cap.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.