|
Nivel: Membru
Inregistrat: 11/10/2015 Mesaje: 3
| Ginecologul a spus ca a fost mica sarcina si din pacate s-a dus :-( |
Inregistrat: 11/17/2015 Mesaje: 49
| Buna ziua dragelor ! Sunt noua pe acest forum. O sa incep prin a va spune ca in luna Iunie am primit vestea mare ca sunt insarcinata iar in luna Iulie s-a constatat ca sarcina s-a oprit din evolutie...a fost cea mai neagra perioafa din viata mea luna asta am incercat din nou, am avut prima zi de menstruatie pe 25 oct, iar luna asta ar trebui sa imi vina pe 22 noi, azi nu am mai avut rabdare si am facut un test de sarcina care a fost negativ... Ce credeti ?!? Va multumesc |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 1312
| Mikipop wrote:Buna ziua dragelor ! Sunt noua pe acest forum. O sa incep prin a va spune ca in luna Iunie am primit vestea mare ca sunt insarcinata iar in luna Iulie s-a constatat ca sarcina s-a oprit din evolutie...a fost cea mai neagra perioafa din viata mea luna asta am incercat din nou, am avut prima zi de menstruatie pe 25 oct, iar luna asta ar trebui sa imi vina pe 22 noi, azi nu am mai avut rabdare si am facut un test de sarcina care a fost negativ... Ce credeti ?!? Va multumesc
Eu cred ca e prea devreme pentru test. Asteapta macar inca vreo 4-6 zile. Bafta sa fie cu ochisori :* |
| Bby88 , multumesc frumos ptr raspuns si sa dea Domnul sa auzim numai de bine la toata lumea |
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Da, e prea devreme...asteapta inatai sa iti intarzie CM-ul...abia apoi fa test! Ca sa fii scutita de dezamgiri! |
| Multumesc fetelor Pe 22 noi ar trebui sa vina CM( sper sa nu vina) nu o sa mai fac nici un test, decat daca intarzie. Va pup si sa auzim numai de bine |
Inregistrat: 12/15/2015 Mesaje: 1
| sunt noua pe acest grup... am citit mesajele voastre la sectiunea aspirante....As vrea sa va expun cazul meu: pe data de 21 noiembrie am avut ciclu, a tinut normal (5 zile). Durata ciclului este de 25-26 zile. Pe 28, pe 29 noiembrie, pe 1 decembrie si pe 5 decembrie am avut contact sexual neprotejat. In perioada asta nu am avut cine stie ce semne, zilele trecute am avut doar o mica sensibilitate la nivelul sanilor (nu m-au durut, ci ca o arsura...dar nu era ceva insuportabil),.... Astazi, pe 15 decembrie, am avut cateva pete maro, un pic de greata, intepaturi la nivel lombar si disconfort/ durere suportabila la nivel abdominal. Ieri m-am simteam ametita...simteam ca am momente cand pic jos... azi doar o singura data am avut senzatia de ameteala In mod normal pe 17 decembrie ar trebui sa-mi vina ciclu... credeti ca as putea fi insarcinata? Cand pot sa-mi fac testul de beta hcg i? Maine merg la analize si ma gandeam sa cer si aceasta proba. Am fost la ginecoloc in noiembrie si nu aveam probleme de sanatate. Mentionez ca s eu si sotul ne dorim bebe.. insa am inceput "sa muncim" de o luna sau 2.
Va multumesc mult! |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/10/2015 Mesaje: 1883
| dam_margined wrote:sunt noua pe acest grup... am citit mesajele voastre la sectiunea aspirante....As vrea sa va expun cazul meu: pe data de 21 noiembrie am avut ciclu, a tinut normal (5 zile). Durata ciclului este de 25-26 zile. Pe 28, pe 29 noiembrie, pe 1 decembrie si pe 5 decembrie am avut contact sexual neprotejat. In perioada asta nu am avut cine stie ce semne, zilele trecute am avut doar o mica sensibilitate la nivelul sanilor (nu m-au durut, ci ca o arsura...dar nu era ceva insuportabil),.... Astazi, pe 15 decembrie, am avut cateva pete maro, un pic de greata, intepaturi la nivel lombar si disconfort/ durere suportabila la nivel abdominal. Ieri m-am simteam ametita...simteam ca am momente cand pic jos... azi doar o singura data am avut senzatia de ameteala In mod normal pe 17 decembrie ar trebui sa-mi vina ciclu... credeti ca as putea fi insarcinata? Cand pot sa-mi fac testul de beta hcg i? Maine merg la analize si ma gandeam sa cer si aceasta proba. Am fost la ginecoloc in noiembrie si nu aveam probleme de sanatate. Mentionez ca s eu si sotul ne dorim bebe.. insa am inceput "sa muncim" de o luna sau 2.
Va multumesc mult! Buna! Ce ai mai facut? Pana acum trebuia sa fi aflat |
|
Inregistrat: 4/12/2016 Mesaje: 9
| Buna ziua fetelor!!! Sunt noua pe aici.. Sunt la 5 zile de intarziere a cm am facut ieri un test a iesit negativ am repetat unu de dimineata tot negativ... Simtome de sarcina zic eu prezint dar ma inducr in eroare testele... Tin sa mentionez am un ciclu menstrual regulat la 26 de zile.. Ma puteti ajuta cu un sfat?? |
|
|