Teste de sarcina Vol. II
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AmethystRain
Scris: Thursday, December 6, 2007 5:51 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/6/2007
Adriana, tu esti cea careia i-au iesit negative testele de sarcina pana la 6 sptamani, cand ai mers la echo? Daca da, cu ce regularitate le-ai facut? Erau si Clearblue si Surecheck printre ele? Luai ceva tratament?
Multumesc.
Parca m-am mai linistit, dupa ce am vb cu voi...Cred ca fac o excursie pe afara, cu ai mei...Sper sa obosesc si sa dorm ca un om normal...Ca ma trezesc noaptea brusc si ma gandesc: Sarcina-Nu e Sarcna, Sarcina-Nu e Sarcina. ce o fi fost cu ovulatia avuta cam pe 20 noiembrie? Uite asa ma tot sucesc si rasucesc...Si apoi ma uit la Iustina mea mica...Un frate acum, sau mai tarziu, ca nu arde? Oare cat va mai trece pana ma voi lamuri, sa stiu ce am de facut de aici inainte?!
AmethystRain
Scris: Thursday, December 6, 2007 5:58 PM
Nivel

Oanalaurisa, sa iti traiasca Mirabela-Serena si sa ai o nastere usoara. Eu ,la o saptamana dupa ce am nascut-o pe Iustina, vroiam sa se intoarca timpul inapoi, sa o mai nasc o data...:)Si n-am plecat din CF2 pana nu am revazut sala de nasteri unde s-a patercut miracolul, in prima zi a lunii iunie, cu o ploie racoroasa si Icoana Maicii Domnului pe peretele din sala...
ANDREEA&BIANCA
Scris: Thursday, December 6, 2007 5:59 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/11/2007
Mi-am facut si eu unul in seara asta(un test de sarcina)dar a iesit negativ.Tot imi intarzie...Of.M-as fi bucurat sa iasa pozitiv!Sa aiba si Bia un fratior!
oanalaurisa
Scris: Thursday, December 6, 2007 5:59 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/10/2007
AmethystRain wrote:
Oanalaurisa, sa iti traiasca Mirabela-Serena si sa ai o nastere usoara. Eu ,la o saptamana dupa ce am nascut-o pe Iustina, vroiam sa se intoarca timpul inapoi, sa o mai nasc o data...:)Si n-am plecat din CF2 pana nu am revazut sala de nasteri unde s-a patercut miracolul, in prima zi a lunii iunie, cu o ploie racoroasa si Icoana Maicii Domnului pe peretele din sala...

MULTUMESC!pupici
AmethystRain
Scris: Thursday, December 6, 2007 6:27 PM
Nivel

Tot "rasfoind" subiectele mi-am dat seama ca am uitat sa intreb ceva important, pana ajung la medicul meu...M-am apucat, de capul meu, sa iau acid folic, ca asa am luat si cand eram cu iustina insarcinata...Concentratia e de 5 mg, dar am vazut ca unele dintre voi iau de 4 mg. Oare sa ma opresc pana ajung la medic, ca azi e prima zi cand iau, sper sa nu fie prea concntrat pt bebe, daca e acolo.
Si m-a palit un gust metalic acuma!...O fi semn de ceva? Ooooof, cred ca ma abonez la farmacie, la teste de sarcina!
oanalaurisa
Scris: Thursday, December 6, 2007 6:33 PM
Nivel

AmethystRain wrote:
Tot "rasfoind" subiectele mi-am dat seama ca am uitat sa intreb ceva important, pana ajung la medicul meu...M-am apucat, de capul meu, sa iau acid folic, ca asa am luat si cand eram cu iustina insarcinata...Concentratia e de 5 mg, dar am vazut ca unele dintre voi iau de 4 mg. Oare sa ma opresc pana ajung la medic, ca azi e prima zi cand iau, sper sa nu fie prea concntrat pt bebe, daca e acolo.
Si m-a palit un gust metalic acuma!...O fi semn de ceva? Ooooof, cred ca ma abonez la farmacie, la teste de sarcina!

O tableta de acid folic pe zi,5 mg,ajunge.
AmethystRain
Scris: Thursday, December 6, 2007 6:38 PM
Nivel

Multumesc, Oanalaurisaflower Sunt datoare vanduta la tine, pe seara astapupici

Fetelor, nu mai pot...nu ai am rabdarebounce
felyy
Scris: Thursday, December 6, 2007 8:20 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/16/2007
Doza zilnica de acid folic este de 0.4mg , cel mai indicat este sa iei de 1 mg . 5mg este cu mult peste doza recomandata ,asa am luat si eu la inceput,dar acum am trecut pe 1 mg pt. ca m-a avertizat o prietena care este doctorita.In farmacii nu prea se gaseste de 1 mg , eu am gasit f. greu.
Ely
Scris: Thursday, December 6, 2007 8:40 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2006
Andreea & Bianca ce curajoasa esti sa vrei bebe 2 asa repedebravo .Eu as vrea dar nu am curajuff .Spor la treaba mami si sa vina fratiorul sau surioara Biancai cat mai repede.pupici

Amethyst bine ai venit printre noi si mult succes.pupici
AmethystRain
Scris: Friday, December 7, 2007 2:43 PM
Nivel

Merci, Ely.

Fetelor,la mine... nu-i. Nu ma doboara asta, imi voi urmari ovultaia si o sa incerc in cea mai propice perioada fertila. Sau voi lasa la acel moment sa vina cand vrea el si totul de la sine, asa cum a fost si la fetita mea care a venit dintr-o singura incercare. Graba, nu-i f mare.

Acuma, am alta albina-n cap: am luat niste Nurofen Plus, ca ma durea fff tare burta dimineta. (Tot gasesc ciudat ca mi-a intarziat menstr. 3-4 zile. Obiectiv, pare un fleac...pt mine au trecut ca lunile, nu ca zilele.)
De aseara, dinainte sa apara sangerarea, am un gust ciudat, specific parca celui pe care l-am avut cand eram insarcinata cu Iustina. Si m-m gandit ca s-ar putea sa am ciclu pe sarcina!!! Si luasem si nurofenul ala! Daca ar fi asa, 1 tableta Nurofen Plus ii face rau bebelui? Stiti ce simptome ar trebui sa am la un ciclu pe sarcina? As mai face maine un Surecheck, am vazut pe site-ul lor ca se poate face si cand sangerarea e prezenta. Dar revin cu intrebarea: Surecheck-ul si Clearblue-ul, facute corect, din prima zi de inatrziere, au fost vreodata contrazise de medic sau echo la vreuna dintre voi?
Mi-am amanat vizita la medic, ca nu pot merge asa...Si o intreb pe asistenta daca ar putea fi ciclu pe sarcina...Si-mi zice ca DApale

Va rog, spuneti-mi care-s alte simptome intr-un asemenea caz si daca testele numite mai sus v-au dat erori vreodata (facute in conditiile specificate in prospect)....ce-o fi cu gustul asta?

Multumesc.
oanalaurisa
Scris: Friday, December 7, 2007 3:18 PM
Nivel

AmethystRain wrote:
Merci, Ely.

Fetelor,la mine... nu-i. Nu ma doboara asta, imi voi urmari ovultaia si o sa incerc in cea mai propice perioada fertila. Sau voi lasa la acel moment sa vina cand vrea el si totul de la sine, asa cum a fost si la fetita mea care a venit dintr-o singura incercare. Graba, nu-i f mare.

Acuma, am alta albina-n cap: am luat niste Nurofen Plus, ca ma durea fff tare burta dimineta. (Tot gasesc ciudat ca mi-a intarziat menstr. 3-4 zile. Obiectiv, pare un fleac...pt mine au trecut ca lunile, nu ca zilele.)
De aseara, dinainte sa apara sangerarea, am un gust ciudat, specific parca celui pe care l-am avut cand eram insarcinata cu Iustina. Si m-m gandit ca s-ar putea sa am ciclu pe sarcina!!! Si luasem si nurofenul ala! Daca ar fi asa, 1 tableta Nurofen Plus ii face rau bebelui? Stiti ce simptome ar trebui sa am la un ciclu pe sarcina? As mai face maine un Surecheck, am vazut pe site-ul lor ca se poate face si cand sangerarea e prezenta. Dar revin cu intrebarea: Surecheck-ul si Clearblue-ul, facute corect, din prima zi de inatrziere, au fost vreodata contrazise de medic sau echo la vreuna dintre voi?
Mi-am amanat vizita la medic, ca nu pot merge asa...Si o intreb pe asistenta daca ar putea fi ciclu pe sarcina...Si-mi zice ca DApale

Va rog, spuneti-mi care-s alte simptome intr-un asemenea caz si daca testele numite mai sus v-au dat erori vreodata (facute in conditiile specificate in prospect)....ce-o fi cu gustul asta?

Multumesc.

Nu e un capat de lume ca ai luat o tableta de Nurofen Plus ,dar nu mai lua nici un medicament si da,testele astea nu prea dau erori.
Ideea e urmatoarea: daca rezultatul e pozitiv,iti iese cu orice test.
AmethystRain
Scris: Friday, December 7, 2007 4:04 PM
Nivel

Probabil ca numai o paranoica, asa cum sunt eu, crede ca are ciclu pe sarcina...Pe 4 dec trebuia sa am menstr. Pe 5 dec am facut test Clearblue-negativ. Pe 6 dec am facut Surecheck-negtiv. Pe 7 dec, (azi-dimineata) a venit menstr...si eu vreau sa repet Surecheck-ul maine sau poimaine, ca sa stiu daca am ciclu pe sarcina pt ca mi se pare ca am un gust ciudatel in gura.
Aveti rabdare cu mine si nu chemati salvarea!
flowers
oanalaurisa
Scris: Friday, December 7, 2007 4:06 PM
Nivel

AmethystRain wrote:
Probabil ca numai o paranoica, asa cum sunt eu, crede ca are ciclu pe sarcina...Pe 4 dec trebuia sa am menstr. Pe 5 dec am facut test Clearblue-negativ. Pe 6 dec am facut Surecheck-negtiv. Pe 7 dec, (azi-dimineata) a venit menstr...si eu vreau sa repet Surecheck-ul maine sau poimaine, ca sa stiu daca am ciclu pe sarcina pt ca mi se pare ca am un gust ciudatel in gura.
Aveti rabdare cu mine si nu chemati salvarea!
flowers

Acuma nu incepe sa iti faci procese de constiinta si sa te consideri paranoica,desi esti prea preocupata de problema,te intelegem,ca am trecut si noi prin asta,incearca doar sa nu te agati de orice amanunt,ca nu se face primavara cu o singura randunica.Pupici! Nu chemam salvarea,te scuturam noi daca e cazul! Mai ales eu,ca eu is aia rea pe aici!pupici pupici pupici pupici toanerele
AmethystRain
Scris: Friday, December 7, 2007 4:19 PM
Nivel

Daaaaaa?...Deci inca nu am trecut pe rosu?boxing Daca ai fi in locul meu, ai repeta Surecheck-ul? ras Ciclu pe sarcina...
oanalaurisa
Scris: Friday, December 7, 2007 4:26 PM
Nivel

AmethystRain wrote:
Daaaaaa?...Deci inca nu am trecut pe rosu?boxing Daca ai fi in locul meu, ai repeta Surecheck-ul? ras Ciclu pe sarcina...

Eu daca as fi in locul tau,as astepta sa-mi treaca ciclul,apoi as merge la medic si as vedea care-i situatia.

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.