Nivel: Membru
Inregistrat: 2/2/2015 Mesaje: 58
| de 4 luni ne chinuim sa fc un bebe ,j nimik |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Aici mai gasesti multe alte fete cu probleme asemanatoare! Te invit sa te alaturi acelui grup, cu toate intrebarile, temerile si sperantele tale! Cu siguranta vei gasi raspunsuri multe si variate, precum si incurajari! |
|

Inregistrat: 5/10/2010 Mesaje: 34
| Buna fetelor ....am avut ultimul cm pe 20 ianuarie , iar de pe 2 februarie pana pe 9 inclusiv am prestat Acum ar trebui sa imi vina pe 18 februarie -20 maxim, dar nimic Mi-am facut un test sure check pe 18 si a iesit o linie foarte foarte slab vizibila cu urina a doua , am mai facut pe 19 inca unul barza dupa pranz, a doua linie iesiind fffff slaba , si am mai facut unul azi de dimi( sure check ) cu primul jet de urina si a iesit negativ . Mentionez ca ma doare foarte rau spatele , am leucoreea acea laptoasa , cosuri pe spate ,ameteli, dureri de burta de zic ca gata acum vin rusii Voi ce parere aveti ???
am3lya attached the following image(s):

|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/26/2013 Mesaje: 2144
| Acest test e slab pozitiv.E linia pala.Eu asa o vad.Nu mi se pare a fi negativ. |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/15/2014 Mesaje: 295
| am3lya wrote:Buna fetelor ....am avut ultimul cm pe 20 ianuarie , iar de pe 2 februarie pana pe 9 inclusiv am prestat Acum ar trebui sa imi vina pe 18 februarie -20 maxim, dar nimic Mi-am facut un test sure check pe 18 si a iesit o linie foarte foarte slab vizibila cu urina a doua , am mai facut pe 19 inca unul barza dupa pranz, a doua linie iesiind fffff slaba , si am mai facut unul azi de dimi( sure check ) cu primul jet de urina si a iesit negativ . Mentionez ca ma doare foarte rau spatele , am leucoreea acea laptoasa , cosuri pe spate ,ameteli, dureri de burta de zic ca gata acum vin rusii Voi ce parere aveti ???
Acest test e pozitiv , eu una te felicit parerea mea este ca vei fii mamica |
|
Inregistrat: 3/6/2015 Mesaje: 11
| Felicitari
|
|
| Ultima menstruației am avut-o pe 30 ianuarie, trebuia sa îmi vina pe 27 , 28 februarie , pe 27 februarie am avut o cadere de calciu (prima cadare ) si am ajuns la spital , mi-am facut un test pe 4 luna asta si a ie?it negativ , înca nu mi-a venit CM Când sa îmi fac urmatorul test ???? |
|

| Nedeclu Valy wrote:Ultima menstrua?iei am avut-o pe 30 iunie , trebuia sa îmi vina pe 27 , 28 februarie , pe 27 februarie am avut o cadere de calciu (prima cadare ) si am ajuns la spital , mi-am facut un test pe 4 luna asta si a ie?it negativ , înca nu mi-a venit CM Când sa îmi fac urmatorul test ???? probabil ai vrut sa scrii 30 ianuarie ,parerea mea e ca ar trebui sa iti iasa daca faci un test ai o saptamana deja intarziere. Daca iti iese tot negativ s-ar putea sa ai o dereglare hormonala. |
|
| Da scuze 30 ianuarie |
|
| biancaanamaria wrote:probabil ai vrut sa scrii 30 ianuarie ,parerea mea e ca ar trebui sa iti iasa daca faci un test ai o saptamana deja intarziere. Daca iti iese tot negativ s-ar putea sa ai o dereglare hormonala. Am facut test Evrika la 12 ziua , dupa ce bausem si cafea În cât timp să refac testul ??? Sau să fie din cauza căderi de calciu ?? |
|

| Nedeclu Valy wrote: Am facut test Evrika la 12 ziua , dupa ce bausem si cafea  În cât timp sa refac testul ??? Sau sa fie din cauza caderi de calciu ?? fa maine dimineata un test cu prima urina daca nu luni fugi si fa analiza la sange bthcg si stii sigur.Scrie pe clubul aspirantelor 36 tot aici pe site o sa primesti mai multe raspunsuri de la fete |
|
Inregistrat: 5/18/2015 Mesaje: 1
| Buna ziua... mi-am facut o citologie in luna ianuarie rezultind ca in 2-3 luni s ami se dea rezulatatul.. in luna martie am avut contact sexual in ata de 9 si 10 martie cu prezervativ si cu pastile anticonceptive (incepusem sa le i-au din data de 1 martie, dar un le-am inceput exact dupa ciclu).. ina ceste zile am folosit si prezervativ.. in data de 13 martie am lasat pastilele si nici un am mai avut nici un tip de contact nici in ziua de azi de atunci... evident in dat de 13 martie cind am lasat de luat pastilele mi-a venit ciclu menstrual in data de 15 la 2 zile.. in luna aprilie mi-a venit ciclu menstrual in data de 15 normal( amintesc un am mai avut contac si nici un am mai luat pastile anticonceptive).. el 24 martie imi da rezulattul de la citologie si resulta ca am o infectie si mi se da un tratament de tricolam 4 pastile in aceiasi zi si 10 zile flagyl vaginal... termin tratamentul in 4 mai... eu ma gindeam ca ciclu o sa imi vian in 15 dar in 10 mai am avut ciclu( ca nus tiu daca este ciclu sau ce este doar o zi júmate... ( la inceoput un pic maron si dupa normal a doau zi nimic iar atrei zi dimineata doar normal cu cheaguri)... un stiu daca este normal asta sau este din causa de la acest tratament sau sint insarcinata? dar va spun din nou am luat pastile acele 2 zile si am folosit prezervativ... in data de 14 cum eran ingrijorata ca mi-a venit asa repede cu 5 zile inainte si asa putin mi.am facut 2 teste de sarcina.. prprimul a la a doua urina de dimineata negativ si urmatorul mai tirziu tot negativ... a doau zi in 15 mi-am facut la prima urina dimineata tot negativ, in 16 mi.am facut altul la prima urina dimineata tot negativ... in 17 altul tot negativ.. azi mi.-am facut altul de alta firma diferia de celelate si tot negativ.. am fost la doctor dimineata mi-au facut si ei un test si a iesit tot negativ... mi-au facut si o ecografie vagina... si spune ca un se vede sarcina.. sint 68 de zile de la ultimul si unicul contact care am avut atunci in martie si 7 test de sarcine newgative... in martie am avut ciclu in aprilie la fel si in mai v-am spus am avut o zi juamte.. pot fi chiar daca am avut ciclu sa fiu insarcinata ? se pot da 7 teste negativ si sa pot fi insarcinata? se poate ac doctirita sa un fi vazut ca sint insracinata cu ecografía...? din martie si pina acuma ar trebui sa se vada ceva zic si eu un?.. ( stiu ca par nebuna) dar am nevoie sa ies de aceste indoieli.. si stres.. un am nici un síntoma de sarcina.. un vomit un am sinii umflati.. un ametesc.. un nimic... atunci???? cite propabilitati pot fi sa fiu insarcinata??? va multumesc anticipat Maria.. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/22/2013 Mesaje: 1837
| Maria stai calma NU ESTI INSARCINATA!!:) |
|
Inregistrat: 2/26/2016 Mesaje: 59
| buna fetelor, de cateva zile tot va citesc....sperand ca voi gasi un rasp pt problema mea....dar momentan sunt intre 2 extreme....si o dau deja in paranoia....asa ca as vrea sa va povestesc, iar voi sa-mi speneti din experienta voaastra care ar fi rezultatul..
de 4 luni incercam la bebe, dar niciodata pana luna asta nu s-a nimerit sa incercam in ziua cea mare... in tot acest timp mi-am momitorizat cm cu o aplicatie...si am cm o data la 28 zile..adica regulat luna asta am devenit mai seriosi si am prins si ovulatia(dupa spusele calendarulu). in 23 trebuia sa-mi vina...dar nu a venit....aveam simtome mestruale ca de obicei...sani sensibili, dureri de burta,balonare, dureri de spate...picioare amortite...oboseala.. ieri adica 25 trebuia sa fie ultima zi...(atat ma tine pe mine ...3 zile) dar nu a venit...in tot acest timp aveam simptome ca si cum as fi... azi am mai ramas doar cu sanii sensibili.. in 24 ...bucuroasa ca am o zi intarziere mi-am facut test...negativ...dezamagirea a fost mare....ar o pritena mi-a zis ca a patit cam aceasi chetie...nu a fost pozitiv...si cand a vazut ca nici in urmatoarea luna nu vine cm s-a dus la costrol si asa a aflat de bebe(ei numai dupa o luna jumate i-a fost pozitiv testul)....mi-a zis sa mai stau cateva zile si sa mai fac un test...dar mi-e frica sa nu vad iar negativul.....asa ca va intreb pe voi... un alt raspuns ar fi ca am un job la care ma cam stresez...dar asta nu a fac doar de acum...ci de multe luni si cm tot mi-a fost regulat.
astept cu nerabdare posibilele solutii de la voi....eu simt ca deja o iau razna...desi ar trebuii sa incerc sa nu ma stresez...nu pot... multumesc ca m-am ascultat.. |
|

Inregistrat: 2/28/2016 Mesaje: 5
| jully, inca nu a venit? Daca nu, fa-ti un test maine dimineata. Poate e bebe Daca iti iese negativ si tot nu iti vine, mai faci peste o saptamana.
|
|
|