Teste de sarcina Vol. II
Subiectul anterior · Subiectul urmator
oanalaurisa
Scris: Tuesday, November 27, 2007 1:33 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/10/2007
vivi25 wrote:
Clear Blue de cand da rezultat pozitiv? Si cat costa?

Din ziua cand trebuie sa iti vina ciclul si nu-ti vine.Costa cam 22-30 ron,depinde de farmacie.
shirel
Scris: Tuesday, November 27, 2007 10:16 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Ieri mi-am facut si eu un test dee sarcina ,am crezut ca poate,poate dar nimic
...poate data viitoare oricum muncim din toate puterile daca nu ,cred ca mergem sa facem injectare.Oricum vremea trece si trebuie sa mai facem macar 2 piticii.hohot
Ely
Scris: Tuesday, November 27, 2007 11:16 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2006
shirel wrote:
Ieri mi-am facut si eu un test dee sarcina ,am crezut ca poate,poate dar nimic
...poate data viitoare oricum muncim din toate puterile daca nu ,cred ca mergem sa facem injectare.Oricum vremea trece si trebuie sa mai facem macar 2 piticii.hohot

bravo bravo Shirel ma bucur pentru voi ca vreti mai multi bebei si-mi place ca esti curajoasa.Bafta mami sigur o sa vina bebica poate de Craciun il aduce mosul.pupici
santa
vivi25
Scris: Wednesday, November 28, 2007 8:48 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/19/2007
Da Shirel..bafta multa! Sa ne dea Dumnezeu ce ne dorim! Adevarul e ca atunci cand iti doresti atat de tare un bebe simti ca timpul trece suppperr greu! Dar lasa..ne facem noi maridance cool
AmethystRain
Scris: Thursday, December 6, 2007 3:23 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/6/2007
Dragelor...m-am prins si eu cum pot sa postez un mesaj...dimineata am scris pe chat, crezand ca o sa apara aicifool Sunt atat de bulversata, ca nu mai stiu unde scriu...
Bine v-am gasit, in primul rand. Cautam pe net lamuriri despre testele de sarcina si v-am intalnit...calde, deschise, zero fitze. Lamuritoare discutzii am citit pe forum, dar nu in totalitate.
Va sa zica: in a 6-a zi de menstruatie (poate spre a 7-a, ca, nah...era noapte si n-am sta cu ochii pe ceas sa vad daca trecuse de 12! Ce prostii vorbesc!)am conceput un copil...sau poate nu. Eu nu am ciclul mai mare de 27, 28 de zile si acush e 7 decembrie... trebuia sa soseasca pe 3-4 decembrie. Sanii imi sunt tari, dar nimic mai mult...nici greata, nimic din ce am trait cu fetita mea...Fetelor, nu stiu ce sa mai fac, nu pot sa ma rabdare,nu dorm noaptea, vreau sa stiu daca Iustina mea o sa aiba o sora...Am facut 4 teste: 2 Clearblue si unul Surecheck. Primul-la vreo saptamana dupa conceptie a iesit neconcludent, de emotii nu mi-am controlat jetul si cred ca s-a innecat, de nu a iesit nimic! Al doilea l-am facut pe 3 decembrie-negativ.Ultimul Clearblue, pe 5 decembrie, ieri-negativ. Azi dimineatza ( ca a devenit un obicei, dupa ce ma zbat toata noaptea, dimineatza se duce sotzul meu la farmacie, doar doar ma mai linistesc dupa ce fac testul), deci pe 6 decembrie, in a 2 zi de intarziere am facut Surecheck-ul-negativ! Pai, bine-nu e acum, nu e, incercam dupa post iar, dar de ce nu am menstruatie si de ce imi simt sanii asa tari, din moment ce eu nu am avut ever intarzieri si nici alte probleme? Voi ce parere aveti?
Dr meu nu ma poate primi pana sapt viitoare si pe alt site nu a binevoit nici un dr sa raspunda...Imi fac f multe ganduritoanerele,asa de multe ca nu dorm, se trezeste si sotul meu si iar incep cu discutiile despre bebelush... Iustina are 2 ani si jumatate si ar fi o diferenta perfecta intre ei...dar nu vreau sa ma gandesc prea mult la asta...pur si simplu as vrea sa stiu de ce oare menstruatia mea nu apare? Am citit la voi si ca Clearblue-ul e f bun dar si ca testele sunt sigure dupa 10-14 zile, nu asa cum spune prospectul...Nu stiu ce sa mai cred si ma simt groaznic!!!! Cele pe care testele v-au inselat, si Clearblue era printre ele? Si Surecheck? Si le-ati facut in prima zi de ciclu?
La Iustina am facut un "Barza" si a iesit clar din prima...era ziua 20-23 de la conceptie, nu mai retin. Acum sunt 26 de zile de la conceptie...Credeam ca aceste teste sunt mai performante decat "Barza" pe care nu il gasesc. Oanalaurisa, crezi ca sunt mi performante? de l farmacie mi-au spus ca Clearblue e as bun, ca spune adevarul chira inante de prima zi de intrziere, cica au avut niste cliente care au facu asa. nu cred ca m-ar fi mintit, nu? dar nu am nici cel mai mic semn de menstrautie.
Ma doare putin burta, vag si inconsecvent Si sunt dureri f diferite de cele puternice si localizate, pe care le aveam la menstruatie... eu zic ca-s dureri de la nidatie...am si nceput de azi sa iau acid folic, ca asa am luat cu Iusti, 1 pastiluta pe zi. Week-endul trecut sotul meu a avut niste examene f grele pt care am plecat 1 luna din Bucuresti, ca sa invete...Sa imi intarzie de la stress-ul examenului, de la schimbarea de mediu sau astea-s doar baliverne? Ca doar nu e prima data cand sunt stresata...
M-a mai speriat o chestie: unei prietene de-ale voastre dr i-a gasit "fibrom" si, de fapt, i-a omorat copilul. Doamne, sa nu patesc la fel, ca stiu ca sacul embrionar nu se vede bine la 3-4 sapt de la conceptie! Deja sunt paranoica...Mi se pare ca ecograful dr cu care am nascut eu e cam...cetzos. Dr e un domn si un super profesionist-daca ati mers la dr Nayel Isreb, stiti despre ce vorbesc...dar daca va gresi de data asta? Deja am luat-o razna, uitati-va la ce ma gandesc!
Daca sunt usor racita "la burta", bebe ar putea fi afectat? Pe la jumatatea lui noiembrie am luat Algocalmin, ca ma rupea capul...oare il afecteaza negativ? Trebuia sa merg la chirurg, ca am o unghie incarnata si infectata, dr deja imi prescrisese Augmentin, dar nu am luat, tocmai gandindu-ma ca sunt insarcinata! Nu stiu cum de am luat Algocalmin, ce-o fi fost in capul meu

nervi
Uh, cred ca v-am incarcat cu ale mele...Sper ca am fost coerenta...tare vreau sa stiu daca la voi Clearblue si Surecheck au gresit vreodata si in ce conditii.
Multumesc dragelor, iertati-ma ca m-am descarcat asa!
Va imbratisezflowers
AmethystRain
Scris: Thursday, December 6, 2007 3:24 PM
Nivel

Dragelor...m-am prins si eu cum pot sa postez un mesaj...dimineata am scris pe chat, crezand ca o sa apara aicifool Sunt atat de bulversata, ca nu mai stiu unde scriu...
Bine v-am gasit, in primul rand. Cautam pe net lamuriri despre testele de sarcina si v-am intalnit...calde, deschise, zero fitze. Lamuritoare discutzii am citit pe forum, dar nu in totalitate.
Va sa zica: in a 6-a zi de menstruatie (poate spre a 7-a, ca, nah...era noapte si n-am sta cu ochii pe ceas sa vad daca trecuse de 12! Ce prostii vorbesc!)am conceput un copil...sau poate nu. Eu nu am ciclul mai mare de 27, 28 de zile si acush e 7 decembrie... trebuia sa soseasca pe 3-4 decembrie. Sanii imi sunt tari, dar nimic mai mult...nici greata, nimic din ce am trait cu fetita mea...Fetelor, nu stiu ce sa mai fac, nu pot sa ma rabdare,nu dorm noaptea, vreau sa stiu daca Iustina mea o sa aiba o sora...Am facut 4 teste: 2 Clearblue si unul Surecheck. Primul-la vreo saptamana dupa conceptie a iesit neconcludent, de emotii nu mi-am controlat jetul si cred ca s-a innecat, de nu a iesit nimic! Al doilea l-am facut pe 3 decembrie-negativ.Ultimul Clearblue, pe 5 decembrie, ieri-negativ. Azi dimineatza ( ca a devenit un obicei, dupa ce ma zbat toata noaptea, dimineatza se duce sotzul meu la farmacie, doar doar ma mai linistesc dupa ce fac testul), deci pe 6 decembrie, in a 2 zi de intarziere am facut Surecheck-ul-negativ! Pai, bine-nu e acum, nu e, incercam dupa post iar, dar de ce nu am menstruatie si de ce imi simt sanii asa tari, din moment ce eu nu am avut ever intarzieri si nici alte probleme? Voi ce parere aveti?
Dr meu nu ma poate primi pana sapt viitoare si pe alt site nu a binevoit nici un dr sa raspunda...Imi fac f multe ganduritoanerele,asa de multe ca nu dorm, se trezeste si sotul meu si iar incep cu discutiile despre bebelush... Iustina are 2 ani si jumatate si ar fi o diferenta perfecta intre ei...dar nu vreau sa ma gandesc prea mult la asta...pur si simplu as vrea sa stiu de ce oare menstruatia mea nu apare? Am citit la voi si ca Clearblue-ul e f bun dar si ca testele sunt sigure dupa 10-14 zile, nu asa cum spune prospectul...Nu stiu ce sa mai cred si ma simt groaznic!!!! Cele pe care testele v-au inselat, si Clearblue era printre ele? Si Surecheck? Si le-ati facut in prima zi de ciclu?
La Iustina am facut un "Barza" si a iesit clar din prima...era ziua 20-23 de la conceptie, nu mai retin. Acum sunt 26 de zile de la conceptie...Credeam ca aceste teste sunt mai performante decat "Barza" pe care nu il gasesc. Oanalaurisa, crezi ca sunt mi performante? de l farmacie mi-au spus ca Clearblue e as bun, ca spune adevarul chira inante de prima zi de intrziere, cica au avut niste cliente care au facu asa. nu cred ca m-ar fi mintit, nu? dar nu am nici cel mai mic semn de menstrautie.
Ma doare putin burta, vag si inconsecvent Si sunt dureri f diferite de cele puternice si localizate, pe care le aveam la menstruatie... eu zic ca-s dureri de la nidatie...am si nceput de azi sa iau acid folic, ca asa am luat cu Iusti, 1 pastiluta pe zi. Week-endul trecut sotul meu a avut niste examene f grele pt care am plecat 1 luna din Bucuresti, ca sa invete...Sa imi intarzie de la stress-ul examenului, de la schimbarea de mediu sau astea-s doar baliverne? Ca doar nu e prima data cand sunt stresata...
M-a mai speriat o chestie: unei prietene de-ale voastre dr i-a gasit "fibrom" si, de fapt, i-a omorat copilul. Doamne, sa nu patesc la fel, ca stiu ca sacul embrionar nu se vede bine la 3-4 sapt de la conceptie! Deja sunt paranoica...Mi se pare ca ecograful dr cu care am nascut eu e cam...cetzos. Dr e un domn si un super profesionist-daca ati mers la dr Nayel Isreb, stiti despre ce vorbesc...dar daca va gresi de data asta? Deja am luat-o razna, uitati-va la ce ma gandesc!
Daca sunt usor racita "la burta", bebe ar putea fi afectat? Pe la jumatatea lui noiembrie am luat Algocalmin, ca ma rupea capul...oare il afecteaza negativ? Trebuia sa merg la chirurg, ca am o unghie incarnata si infectata, dr deja imi prescrisese Augmentin, dar nu am luat, tocmai gandindu-ma ca sunt insarcinata! Nu stiu cum de am luat Algocalmin, ce-o fi fost in capul meu

nervi
Uh, cred ca v-am incarcat cu ale mele...Sper ca am fost coerenta...tare vreau sa stiu daca la voi Clearblue si Surecheck au gresit vreodata si in ce conditii.
Multumesc dragelor, iertati-ma ca m-am descarcat asa!
Va imbratisezflowers
AmethystRain
Scris: Thursday, December 6, 2007 3:29 PM
Nivel

Oooo,scuze ca am mancat litere si ca l-am trimis de doua ori...N-a fost cu intentie...flower
Kiki
Scris: Thursday, December 6, 2007 3:44 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
AmethystRain, bine ai venit! pupici Iti doresc un test cu doua liniute! pupici
La noi, testele nu au gresit...decat primele...oare cate or fi fost? scratch toate negative...
Ultimul test, Barza, a iesit cu 2 liniute hainoroc , iar cele anterioare, Surecheck si fel de fel de minunatii mai scumpe sau mai ieftine, toate negative...
AdrianaC
Scris: Thursday, December 6, 2007 4:13 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
AmethystRain,

Si eu tot cu Barza am rezolvat problema ras

Pe de alta parte e putin probabil sa fii insarcinata, daca "evenimentul" s-a produs in a 6-a, a 7-a zi.

E posibil sa fie doar o mica dereglare. Mai asteapta 2-3 zile si daca in maxim 1 saptamana de la data la care ar fi trebuit sa ai CM nu soseste, mergi la un medic si vezi ce si cum.

Succes !
felyy
Scris: Thursday, December 6, 2007 4:14 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/16/2007
Daca zici ca ti-a intarziat deja 2 zile,eu zic ca ar fi trebuit sa iese deja pozitiv .Majoritatea testelor ies pozitive la 14 zile de la conceptie.Un singur algocalmin nu face rau la bebe ,asa ca din punctul asta de vedere nu iti face griji.Te asteptam cu vesti si poate intri si in clubul aspirantelor (sa vezi acolo teste negative sic ).O prietena farmacista mi-a zis ca nu conteaza firma testului de sarcina,pt. ca toate sunt facute pe acelasi principiu si sunt la fel de sigure.Mi-a recomandat ,,Narcis,,,care este doar 3.7 RON si asa ca pe acesta o sa-l incerc luna asta.Luna trecuta am facut 3 teste de sarcina-2 scumpe si unu ieftin si toate negative.Daca esti insarcinata iese pozitiv si cel mai ieftin test si invers daca nu esti gravida nu conteaza cat dai pe test pt. ca tot negativ iti arata.pupici
oanalaurisa
Scris: Thursday, December 6, 2007 4:33 PM
Nivel

Testele Clearblue si Surecheck sunt foarte bune,insa daca rezultatul e pozitiv atunci iese cu orice test,la orice ora.
Surecheck in schimb are avantajul de a arata si sarcina extrauterina , asa ca e putin superior celorlalte teste.
Mie nu mi-a intarziat ciclul niciodata pana anul acesta,insa pe baza de stress am avut si intarziere de 14 zile si m-am gandit exact la ce te gandesti tu acum.
Relaxeaza-te si mai asteapta,totul va fi bine.
Si bine ai venit printre noi!
AmethystRain
Scris: Thursday, December 6, 2007 5:08 PM
Nivel

Fetele meleeee. Multumesc ca mi-ati raspuns.

Kiki, la tine Barza a iesit pozitiv la 3sapatamani de la conceptie, parca, nu-i asa? La mine de ce nu iese Clearblue pozitiv, la 3 apt de la conceptie....sau , daca nu iese, de ce nu am menstrautie? Mai ales ca nu am avut niciodata dereglari.Iar incep!!!!

Adriana, Alba-ca-Zapada, stiu...dar, daca nu am menstr inca, poate sa insemne ca au rezistat spermatozoizii...Unele surse zic ca rezista 3 zile, altle 5, altele 7!!! M-a zapacit de tot netul asta! Imi e fff greu sa mai astept, ma consum f tare.

Multumesc, Felyy...Si eu cred ca ar fi trebuit sa iasa pozitiv, sau sa am menstratie...Una din doua trebuia sa fie! Multumesc de lamuriri despre teste. Am citit si " Clubul aspirantelor", sa vad cum scriu si acolo, ca sunt cam nauca zilele astea, zici ca am dus 5 sesiuniin 2 zile de intarziere si mai am de dus, pana ma lamuresc!

Dragelor, mqi e ceva ce am uitat, incerc sa fiu mai sintetica in exprimare: Algocalmin e posbil sa fi luat 2, nu 1; am baut niste bere, de vreo 2-3 ori (in cantit firesti, la masa)-oare are bebe ceva; in jur de 20 nov am avut secretii specifice ovulatiei, glera abundenta ca albusul de ou...Sa fi avut 2 ovulatii luna trecuta? Daca ovulul a fost fecundt pe in a 6-a zi sau ulterior (rezistand spermatozoizii), atunci, trebuia sa mai am aclele secretii? S-a mai produs altaovulatie?

Multumesc, pup.
oanalaurisa
Scris: Thursday, December 6, 2007 5:12 PM
Nivel

Berea si algocalminul ala ,uita-le!
Ai rabdare si vei primi raspunsul dorit !
AmethystRain
Scris: Thursday, December 6, 2007 5:16 PM
Nivel

Oanalaurisa, mutumesc de lamuriri. M-am regasit in povestea ta...14 zile de intarziere? Nu stiu cum as rezista...Indraznesc sa sugerez ca poate ti-a intarziat atunci menstrautia pe ntru ca luasesi anticonceptionale cu cateva luni inainte...Sau nu are legatura? (Nu te supara, sunt de formatie umanista asa ca nu am cunsotinte in materie.) Eu nu am luat deloc anticonceptionale, deci nu poricep de la ce sa se deregleze.

Deci sunt sigure testele pe care le-am facut...e o sansa sa ma incadrez in 0,1% (ca spun ca sunt sigure mai mult de 99%)?

Siiii...cum o sa o cheme pe bebelusha ta?:)
oanalaurisa
Scris: Thursday, December 6, 2007 5:19 PM
Nivel

AmethystRain wrote:
Oanalaurisa, mutumesc de lamuriri. M-am regasit in povestea ta...14 zile de intarziere? Nu stiu cum as rezista...Indraznesc sa sugerez ca poate ti-a intarziat atunci menstrautia pe ntru ca luasesi anticonceptionale cu cateva luni inainte...Sau nu are legatura? (Nu te supara, sunt de formatie umanista asa ca nu am cunsotinte in materie.) Eu nu am luat deloc anticonceptionale, deci nu poricep de la ce sa se deregleze.

Deci sunt sigure testele pe care le-am facut...e o sansa sa ma incadrez in 0,1% (ca spun ca sunt sigure mai mult de 99%)?

Siiii...cum o sa o cheme pe bebelusha ta?:)

Sunt sigure testele pe care le-ai facut,asteapta sa treaca putin timp sa vedem ce se-ntampla.
Pe micuta mea o va chema MIRABELA-SERENA.pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.