Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Ce teste de sarcina ati facut? Ce fel de teste de sarcina ati folosit (mostre de urina sau probe de sange) ? Cat de elocvente au fost (fals pozitive sau fals negative) ? (continuarea discutiei incepute aici)
Informatii despre testele de sarcina gasiti aici, |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Azi maine ar trebui sa imi vina ! pana acum am facut 3 teste ultimul fiind azi dimineata si a fost destul de ciudat !Adica parca iesise si a doua liniuta foarte vaga dar pe orizontala nu pe verticala cum arata pe prospect dar pana am iesit din baie sa arat sotului meu .....a disparut ! Nu stiu ce a fost asta ! Ne dorim un bebe mult de tot ! Nu prezint nici un simptom de nici un fel ! Nu stiu ce sa cred.....dar mai aseptam
|
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Mirelah, bine ai venit! Ai rabdare, vine bebe cand te astepti mai putin! |
|
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Kiki wrote:Mirelah, bine ai venit! Ai rabdare, vine bebe cand te astepti mai putin!
Subscriu! Alina attached the following image(s):
|
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/19/2007 Mesaje: 215
| Da, si eu am facut azi un test..sunt in ziua 22, si tot asa mi s-a parut ciudat. Am zis ca mi se pare mie, dar imediat dupa ce s-au scurs cele 5 minutele, stand cu testul intr-o anumita pozitie am vazut o a doua liniuta, dar slab de tot..aproape invisibila ce mai (nici macar nu folosisem prima urina de dimineata)...nici nu stiu ce sa zic, insa inca mai sper ca e destul de devreme..Weekendul viitor ar cam trebui sa imi vina (sper sa nu vina), asa sunt insa de emotionata, zici ca dau un examen si alta nu Saptamana asta mi-a dat doamna doctor sa fac niste analize pt detectarea toxoplasmozei si alte tampenii, analize de rutina, dinainte de sarcina si ma tenteaza ideea sa fac si un BHCG...dar mi-e teama, oare daca am abia 3 saptamani de la ultima menstruatie exista vreo sansa sa imi iasa la analiza de sange acel hormon specific sarcinii?
|
|
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Vivi, nu iti face griji inutile!Stai sa se confirme sarcina-succes! -si apoi va trebui oricum sa-ti faci analizele.
Mirelah, bine ai venit la noi! |
|
| Miri..stii tu cum e..nerabdarea e la ordinea zilei Am fost azi de dimineata sa imi ia sange pentru analizele date de ginecoloaga mea. Interesant a fost ca i-am zis tipei sa imi faca si Beta HCG sa vedem daca e sa nu vorba de sarcina si mi-a zis o chestie care m-a intrigat: ca sa nu ma bazez pe hormonul asta, ca nu stie daca in Z23 de CM se poate depista ceva (deci ar fi cel putin 7 zile dupa data ovulatiei) si ca abia in 5 zile se da rezultatul. Pai ce smekerie am facut???...mai niciuna ca mai stau 2 zile si vine ciclul. Din ce am citit de la voi aveam impresia ca analiza asta e mai sigura decat un test de sarcina si ca se afla relativ repede..In fine...m-am cam bosumflat..Imi place insa ca nu am nici un simptom de CM..eu in mod normal trebuia sa incep de saptamana trecuta cu sani durerosi..vad ca acum sunt un pic mariti si intariti si atata, in rest stau cumintei, nu ma deranjeaza! Voi ce parere aveti? |
|
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Vivi, sa fie asa cum iti doresti tu!Bafta multa! |
|
| Saru' mana Miri! Pup |
|
| Mai fetelor, e ciudat...ieri dimineata am inceput sa am o durere surda, de parca mi-ar veni menstruatia. M-am speriat grozav, nu doar ca nu vroiam sa vina, dar era muuult prea devreme. Mie niciodata nu mi-a venit mai devreme cu 9 zile. Era chiar culmea. Pe la pranz, pana seara s-a potolit brusc si dintr-o data Seara, cand am ajuns acasa, iar m-a luat. Ma durea la stinghia piciorului, in ambele parti. Ziceai ca tragi de partea mea dreapta si stanga, ca sa imi intinzi burta. A fost o senzatie super naspa. Ma tot gandeam, zic ia sa vezi bucurie, ca o sa imi vina CM. Pe naiba, azi de dimineata nu mai am nici o senzatie de genul ala si nici CM nu a venit..Ce o fi fost?? Sunt cam ingandurata. Ma puteti ajuta cu un sfat ceva? Multumesc |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| vivi25 wrote:Mai fetelor, e ciudat...ieri dimineata am inceput sa am o durere surda, de parca mi-ar veni menstruatia. M-am speriat grozav, nu doar ca nu vroiam sa vina, dar era muuult prea devreme. Mie niciodata nu mi-a venit mai devreme cu 9 zile. Era chiar culmea. Pe la pranz, pana seara s-a potolit brusc si dintr-o data Seara, cand am ajuns acasa, iar m-a luat. Ma durea la stinghia piciorului, in ambele parti. Ziceai ca tragi de partea mea dreapta si stanga, ca sa imi intinzi burta. A fost o senzatie super naspa. Ma tot gandeam, zic ia sa vezi bucurie, ca o sa imi vina CM. Pe naiba, azi de dimineata nu mai am nici o senzatie de genul ala si nici CM nu a venit..Ce o fi fost?? Sunt cam ingandurata. Ma puteti ajuta cu un sfat ceva? Multumesc
Draga mea,nu te mai tortura singura,asteapta putin ,distrage-te cu alte chestii,apoi pe vineri fa un test de sarcina si mai vorbim. Bafta! |
|
| da...cred ca o iau razna de tot..ai dreptate oana..pe vineri mai fac un test! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Alina wrote:Ce teste de sarcina ati facut? Cat de elocvente au fost?
Eu am facut ClearBlue. Foarte elocvent. Rezultat corect din prima. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| Roxanel wrote:
Eu am facut ClearBlue. Foarte elocvent. Rezultat corect din prima.
Sunt perfect de acord cu tine! O prietena de-a mea a facut mai multe teste si doar ClearBlue i-a iesit din prima. |
|
| Clear Blue de cand da rezultat pozitiv? Si cat costa? |
|
|