|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Anca1090 wrote:Buna mamici . Acum 2 zile am facut un test de sarcina care mi a lasat un gust amar . In prima faza a aparut linia de control apoi începuse sa se vada si linia de test care a disparut dupa 2 minute . Ce sa cred? De ce a aparut asa? Alt test nu a mai facut dupa aceea de frica sa nu fiu dezamagita |

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/8/2016 Mesaje: 309
| Cum sa stai asa? Mai cumpara 2 teste de la firme diferite si fa testul! Eu muream sa stau zile fara sa stiu, sa stau asa...in dubii. |
 Nivel: Membru
Inregistrat: 10/23/2016 Mesaje: 1
| Buna ziua! Sa va spun parcursul meu: am facut test de sarcina ( pozitiv) , apoi o ecografie la 6-7 saptamani ( nu aparea nimic, doar un chist f.mare). Am repetat ecografia si nu se observa nimic, iar diagnosticul a fost sarcina extrauterina. Am fost operata de sarcina extrauterina, dar dupa operatie s-a observat ca nu era vorba de p sarcina extrauterina, ci de un chist cat o portocala carr producea gormoni de sarcina. Acum la 3 zile dupa operatie, am repetat testul si a iesit pozitiv... Nu mai inteleg nimic!!Sarcina in trompe nu e, in uter nu e.. Clar!! A mai patit cineva? |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 1182
| Mary13 wrote:Buna ziua! Sa va spun parcursul meu: am facut test de sarcina ( pozitiv) , apoi o ecografie la 6-7 saptamani ( nu aparea nimic, doar un chist f.mare). Am repetat ecografia si nu se observa nimic, iar diagnosticul a fost sarcina extrauterina. Am fost operata de sarcina extrauterina, dar dupa operatie s-a observat ca nu era vorba de p sarcina extrauterina, ci de un chist cat o portocala carr producea gormoni de sarcina. Acum la 3 zile dupa operatie, am repetat testul si a iesit pozitiv... Nu mai inteleg nimic!!Sarcina in trompe nu e, in uter nu e.. Clar!! A mai patit cineva? Doctorul ce ti-a spus? Chistul respectiv nu se poate opera? |

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Mary13 wrote:... Acum la 3 zile dupa operatie, am repetat testul si a iesit pozitiv... Nu mai inteleg nimic!!Sarcina in trompe nu e, in uter nu e.. Clar!! A mai patit cineva? Este normal! organismul are nevoie de timp ca sa regreseze...sarcina a fost scoasa "cu forta", cum s-ar spune, dar corpul tau inca "se stie gravid"! O sa scada HCG-ul si, in cele din urma, se va opri! |

Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 1182
| aurishta wrote: Este normal! organismul are nevoie de timp ca sa regreseze...sarcina a fost scoasa "cu forta", cum s-ar spune, dar corpul tau inca "se stie gravid"! O sa scada HCG-ul si, in cele din urma, se va opri! A scris ca in urma operatiei s-a observat ca n-a fost extrauterina si ca hcg-ul era prezent in organism din cauza chistului. Deci n-a fost sarcina. Chistul e problema! |

Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Aaa...exact....sunt cam adormita in dimineata asta
|

Inregistrat: 12/3/2008 Mesaje: 2197
| Unde este chistul acela? Ca si eu am unul de 6 cm, si sincer toate testele de sange si de urina au iesit negative....Daca n-a fost sarcina, cum spun ei, inseamna ca e pe undeva in corp. Am inteles ca sunt cazuri cand se poate fixa in abdomen pe undeva, sau numai testul de urina nu e sufient, sa faca o beta HCG sa se edifice. Numai dupa o sarcina pierduta se elimina in cateva luni, daca sarcina e de varsta mai mare.... |
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| beta HCG mai ramane in sange o vreme, cred ca e prea devreme 3 zile, daca vrei sa fii sigura fa-ti analiza din sange si repet-o dupa 2 zile, ar trebui sa fie in scadere. Daca insa creste dupa 2 zile, inseamna ca exista o sarcina pe undeva.. |

Inregistrat: 12/4/2016 Mesaje: 58
| Buna fetelor.....sunt noua deci o sa am cateva intrebari... am 23 de ani si de un an de zile incerc sa am un bebe cu sotul meu... pana acum nimic ...tin sa spun ca nu am tinut niciodata cont de perioada ovulatiei pana luna aceasta... pe data de 19 noembrie am avut ultimul CM, dupa calculele mele pe data de 02 dec. a avut loc ovulatia timp in care si inainte si dupa am avut contact sexual neprotejat....in urma cu 2 luni am fost la medic si am aflat ca am chisturi pe amandoua ovarele, la care mi.a prescris sa iau un tratament care ma ajuta si la aparitia unui bebe. as vrea niste sfaturi va rog sa stiu la ce sa ma astept.. imi doresc din tot sufletul si inima mea un bebe ... . va multumesc. |
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/30/2016 Mesaje: 101
| [quote=Diana!Maya] Buna fetelor.....sunt noua deci o sa am cateva intrebari... am 23 de ani si de un an de zile incerc sa am un bebe cu sotul meu... pana acum nimic ...tin sa spun ca nu am tinut niciodata cont de perioada ovulatiei pana luna aceasta... pe data de 19 noembrie am avut ultimul CM, dupa calculele mele pe data de 02 dec. a avut loc ovulatia timp in care si inainte si dupa am avut contact sexual neprotejat....in urma cu 2 luni am fost la medic si am aflat ca am chisturi pe amandoua ovarele, la care mi.a prescris sa iau un tratament care ma ajuta si la aparitia unui bebe. as vrea niste sfaturi va rog sa stiu la ce sa ma astept.. imi doresc din tot sufletul si inima mea un bebe ... . va multumesc.
Bine ai venit sa dea Dumnezeu sa vina cat mai repede. Si eu sant noua pe aici fetele te vor ajuta cu sfaturi intra pe http://forum.7p.ro/clubul-aspirantelor---55.aspx?g=posts&t=17861&find=unread acolo e mai activ. |

Inregistrat: 12/4/2016 Mesaje: 58
| Multumesc roxinuta sa d*ea Dumnezeu....o sa intru pe linkul de jos.... |
Inregistrat: 5/1/2017 Mesaje: 7
| Am o intarziere de 6 zile, am facut 2 teste dar au iesit negative..zic eu (a doua liniuta se vedea foarte putin, era alba spre roz). Am avut si o scurgere albicioasa si groasa cam in a 4-a zi de intarziere. Ca si simptome, am dureri de cap, stari de greata si ameteli dar trec destul de repede. Creti ca am facut testele prea devreme? |

Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Daca se vede a doua liniute, si pala, e posibil sa fie pozitiv de fapt. :) Le-ai facut dimineata cu prima urina? |
|
Inregistrat: 5/1/2017 Mesaje: 7
| Andreea06 wrote:Daca se vede a doua liniute, si pala, e posibil sa fie pozitiv de fapt. :) Le-ai facut dimineata cu prima urina? Da de dimineata.... Doamne ajuta sa fie..Sper din tot sufletul |
|
|