Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| buna fetelor, am si eu o problema cu liniutele astea, am facut testul dimineata,intre spalat pe dinti si machiat, miam aruncat o privire si nu am vazut nimic, dupa ce ne-am intors seara , cand strangeam de prin casa, i-am dat sotului testul sa-l arunce, si el a venit si m-a intrebat: te-ai uitat bine la el? dupa ce-l iau din mana lui, ce vad?! o a doua liniuta slaba, dar la lumina zilei se vede, nu o banui! oare sunt gravidutza?! tare mult ne-am bucura! voi ce spuneti?! |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Maryanna, daca sarcina e mica, de regula cea de-a doua liniuta iese mai slaba ca intensitate decat prima, dar trebuie sa apara in timpul recomandat de testul de sarcina. Scrie pe prospect la fiecare, de obicei undeva intre 3-5-10 minute. Cel mai bine ar fi sa repeti testul dupa 2 zile si stii clar daca e bebe sau nu. Daca nu e acum, fruntea sus! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| subscriu la ce a scris Liz,asa am patit si eu si nu era bebe!!! bine ai venit la noi!! |
|
| multumesc pentru raspunsuri, am sa incerc sa stau calma, sa ignor "presupusele semne de sarcina"( sani mariti, senzatia de foame si apoi aceea de plin cand stau cu farfuria in fata), am sa repet testul peste cateva zile, si am sa vin cu rezultatul. va doresc o zi frumoasa! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Sa ne dai de veste si noua!!!
|
|

| Maryanna, cate zile de intarziere ai? Oricum, speram sa fie bebe! |
|
| liz, de pe 10 cand trebuia sa vina, pana azi sunt 10! |
|

| Pai, ar trebui sa iasa pe test daca e bebe. Mai fa unul maine cu prima urina de dimineata ca ar fi mai concentrat hormonul de sarcina. Sper sa vezi dublu! |
|
| si eu sper sa vad dublu,sa-i pot spune si sotului meu vestea ( nu i-am spus de liniuta pala pentru k daca nu e nu vreau sa-i mai fac si lui griji-si asa isi face muulte ganduri de dragul meu, si trebuie sa fie foarte calm la serviciu, sa se poata concentra cat mai bine).can am vesti va scriu, "dublu" sper!
|
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| maryana , bun venit pe forum. eu am patit la prima sarcina. am facut testul in baie , a doua liniuta nu am vazut-o. am venit cu el in camera si cand s-a uitat sotul meu dupa vreo 30 de min, s-a vazut si a doua linuta, dar numai la lumina zilei se vedea. si era sarcina, intarziere aveam vreo 3-5 zile . sper sa fie si la tine.
|
|
| buna!sunt si eu noua pe aici.am o nelamurire si va rog sa ma ajutati.pe data de 15 sep.am avut mentruatie,pe 27 si 29 sep. am avut contact neprotejat.........pe data de 5 oct.am o scurgere maronie de cateva picaturi pe zi,timp de 3 zile.e posibil sa fiu gravida?am tot facut teste si toate au iesit negative,ultimul a fost azi cu urina de dimineata.se poate sa fi fost acea scurgere,nidatia,sau doar o dereglare?menstruatia nu a venit,nu am niciun simtom.tare m-as bucara sa fiu gravi....chiar imi doresc un BB.va pup.si astept un raspuns de la voi. |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| dovlecica13 wrote:buna!sunt si eu noua pe aici.am o nelamurire si va rog sa ma ajutati.pe data de 15 sep.am avut mentruatie,pe 27 si 29 sep. am avut contact neprotejat.........pe data de 5 oct.am o scurgere maronie de cateva picaturi pe zi,timp de 3 zile.e posibil sa fiu gravida? am tot facut teste si toate au iesit negative,ultimul a fost azi cu urina de dimineata.se poate sa fi fost acea scurgere,nidatia,sau doar o dereglare?menstruatia nu a venit,nu am niciun simtom.tare m-as bucara sa fiu gravi....chiar imi doresc un BB.va pup.si astept un raspuns de la voi. Cred ca ti-ai dat singura raspunsul. |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Tu ai CM regulat? De cate zile? Azi practic ai implinit 36 de zile. Compara cu cat tine al tau in mod normal. Implantarea se face de regula dupa ovulatie la 1-2 saptamani si atunci se poate sa apara nidatia -care te duce cu gandul la faptul ca poate ai ramas insarcinata-. Totul depinde de regularitatea ciclului tau menstrual. Corpul incepe sa degaje hcg cand se instaleaza sarcina, majoritatea testelor depistandu-l incepand cu prima zi de intarziere. Daca ti-a iesit negativ si inca nici o urma de menstruatie, ori estui insarcinata si inca nu produci nivelul de hcg pe care il detecteaza majoritatea testelor de facut acasa, ori intradevar nu esti. |
|
| CM nu este regulat 32-40 zile...... |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Mai asteapta sa faci 40 de zile atunci si, daca nu-ti vine intre timp, repeta testarea. Iti tin pumnii sa apara liniutele! |
|
|