Teste de sarcina slab pozitive
Subiectul anterior · Subiectul urmator
MNiko
Scris: Sunday, January 27, 2008 9:26 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
cativ13 wrote:
s-a dus.... azi mi-a venit CM. insotit de dureri si de cheaguri inchise la culoare. am inteles k se cheama avort menstrual. dr m-a chemat in spital sa ma internez dar prefer sa ma ingrijesc acasa. banghead

Imi pare rau. Nu neglija indicatiile medicului chiar daca preferi sa stai acasa.
raly
Scris: Monday, January 28, 2008 6:42 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Trebuie neaparat sa mergi la medic!Cu asa ceva nu este de joaca!Imi pare rau pentru cele intamplate!
kali
Scris: Monday, January 28, 2008 9:40 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
cativ13 wrote:
s-a dus.... azi mi-a venit CM. insotit de dureri si de cheaguri inchise la culoare. am inteles k se cheama avort menstrual. dr m-a chemat in spital sa ma internez dar prefer sa ma ingrijesc acasa. banghead

Du-te la medic... probabil vrea sa-ti faca chiuretaj pentru ca e posibil sa nu fi eliminat tot. cry
Imi pare rau pentru cele intamplate, dar nu te neglija.
monza
Scris: Friday, February 15, 2008 2:01 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/15/2008
Buna!
sunt noua pe acest forum, vad ca nu s-a mai scris demult.
Problema mea e urmatoarea: ultimul ciclu mi-a venit pe 11.01, iar luna aceasta mi-a intarziat.Eu sper sa fiu graviduta.Mi-am facut 3 teste pana acum, 2 inainte de intarziere, adica pana pe 11, ciclul meu e regulat, 30 de zile. Toate au fost negative. Ieri nu am mai avut rabdare si am facut si beta hcg, mi s-a spus ca valoarea e sub 1, deci e negativ.Am intrebat de cand ar trebui sa iasa pozitiv, mi s-a spus ca dupa cel putin 3 saptamani.
Acum nu mai stiu ce sa mai cred!Nu am nici un semn ca mi-ar veni CM, n-am dureri de burta sau nscurgeri maronii de inceput....nimic...
Voi ce credeti?
Kiki
Scris: Friday, February 15, 2008 2:03 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Monza, bine ai venit intre pitici!hainoroc
Eu zic sa mai astepti! Si daca nu vine nici Cm si nici testul nu iese pozitiv, trebuie sa mergi la medic.
Se poate intampla sa iti iasa teste negative si sa fii totusi insarcinata! Succes! pupici
monza
Scris: Friday, February 15, 2008 4:57 PM
Nivel

Bine v-am gasit, Kiki!

unul din teste-Barza, a iesit a 2a liniuta f firava, aproape imperceptibila....dar de ce mi-a iesit hcg-ul negativ?
daca fecundarea a fost in jur de 30-31, se poate sa fie prea devreme?
Kiki
Scris: Friday, February 15, 2008 4:59 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Se poate sa fie prea devreme.
Mie mi-au iesit o gramada de teste negative pana la a doua linuta. Abia in saptamana a cincea mi-a detectat-o si a confirmat-o ecograful. ras
monza
Scris: Saturday, February 16, 2008 10:44 AM
Nivel

Offf. Aseara si azi dimineata, dupa ce am urinat, cand m-am sters, pe hartie era ceva slab maroniu. Dar nu-mi curge nimic pe chilor, e curat. Asta ce sa mai fie. Simt asa, ca o tensiune in partea stanga. Speram ca poate acolo s-a asezat bebele. Sa-mi vina CM? sper ca nu. Poate e menstra falsa. Sper!
lucy_katerina
Scris: Saturday, February 16, 2008 3:30 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/9/2008
Mie mi-a venit ultima data Cm tot in 11 ian. De-atunci ..nimic. In 9 feb mi-am facut un test de sarcina. La inceput cea de-a doua liniuta era aproape invizibila, apoi incet...a devenit la fel de roz ca si cealalta.
Mai incearca un test. ras
Succes. bounce
monza
Scris: Sunday, February 17, 2008 8:17 PM
Nivel

Mi-a venit ieri CM, f abudent.nervi
jana ursu
Scris: Wednesday, March 26, 2008 3:45 PM

uff
salutare fetelor,
sunt noua pe aici,si am si eu o nedumerire,
am CM neregulat adica 33-35 zile
luni,marti si miercuri saptamina acesta am facut teste 3 la numar dimineata,toate au iesit la fel :a doua liniuta a aparut f.tirziu dupa prima liniuta si e f.pala la toate trei teste.
astazi am fost la ecograf si el a zis ca nu vede nimik,doar atit,si ca sa fac alt test de sarcina peste 1 saptamina,
voi ce ziceti?sunt sau nu insarcinata?
va rog ajutatima
jana
va multumescpale
MNiko
Scris: Wednesday, March 26, 2008 4:21 PM

Jana bine ai venit. Eu cred ca esti insarcinata, dar poate ca sarcina este mult prea mica si nu se vede la ecograf(de altfel intensitatea culorii celei de-a doua liniute este influentata de varsta sarcinii). Mai asteapta o saptamana si repeta testul cum ti-a spus medicul, dar...eu iti spun Felicitari.
jana ursu
Scris: Thursday, March 27, 2008 8:34 AM

salutare,
nu mi-a venit CM,SI SA VA ZIC CA MULTE FETE ZIC CA TESTUL DUPA 5 MIN NU MAI E VALABIL,ADICA SUNT TESTE CARE AU TENDINTA SA SE POZITIVEZE MAI TIRZIU,
ASA CA NU PREA CRED SA FIE SARCINA,SI EU ASTEPT SA-MI VINA cm.
bafta la bebesic
oanalaurisa
Scris: Thursday, March 27, 2008 3:35 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/10/2007
jana ursu wrote:
salutare,
nu mi-a venit CM,SI SA VA ZIC CA MULTE FETE ZIC CA TESTUL DUPA 5 MIN NU MAI E VALABIL,ADICA SUNT TESTE CARE AU TENDINTA SA SE POZITIVEZE MAI TIRZIU,
ASA CA NU PREA CRED SA FIE SARCINA,SI EU ASTEPT SA-MI VINA cm.
bafta la bebesic

TU vezi ce scrie pe prospectul testului,nu ce zic "multe fete"...ia un test CLEARBLUE sau SURECHECK.
stele_pe_cer
Scris: Wednesday, May 21, 2008 10:28 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Cum adica " sa se pozitiveze mai tarziu" cyclops cyclops cyclops ??? Pe test scrie ca rezultatul se verifica intre 3-5 minute.Si scrie sigur in limba romana, foarte clar. Am deja 3 teste Barza facute, evident, si nici unul nu s-a pozitivat intre timp!

Si din ce citesc eu in posturile tale cea de-a doua liniutza bate in sarcina.Iar ecograful clasic nu are cum sa-ti depisteze sarcina in stadiul asta.Nu sunt sigura ca nici intravaginal ecografia nu este elocventa.Mie intravaginal la 5 saptamani (cred, nu mai stiu sigur) mi-a detectat sarcina.Sau poate kiar mai maricica, ca se simteau bataile inimii fatului.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.