Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| cativ13 wrote:s-a dus.... azi mi-a venit CM. insotit de dureri si de cheaguri inchise la culoare. am inteles k se cheama avort menstrual. dr m-a chemat in spital sa ma internez dar prefer sa ma ingrijesc acasa. Imi pare rau. Nu neglija indicatiile medicului chiar daca preferi sa stai acasa. |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Trebuie neaparat sa mergi la medic!Cu asa ceva nu este de joaca!Imi pare rau pentru cele intamplate! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| cativ13 wrote:s-a dus.... azi mi-a venit CM. insotit de dureri si de cheaguri inchise la culoare. am inteles k se cheama avort menstrual. dr m-a chemat in spital sa ma internez dar prefer sa ma ingrijesc acasa.
Du-te la medic... probabil vrea sa-ti faca chiuretaj pentru ca e posibil sa nu fi eliminat tot. Imi pare rau pentru cele intamplate, dar nu te neglija. |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 2/15/2008 Mesaje: 29
| Buna! sunt noua pe acest forum, vad ca nu s-a mai scris demult. Problema mea e urmatoarea: ultimul ciclu mi-a venit pe 11.01, iar luna aceasta mi-a intarziat.Eu sper sa fiu graviduta.Mi-am facut 3 teste pana acum, 2 inainte de intarziere, adica pana pe 11, ciclul meu e regulat, 30 de zile. Toate au fost negative. Ieri nu am mai avut rabdare si am facut si beta hcg, mi s-a spus ca valoarea e sub 1, deci e negativ.Am intrebat de cand ar trebui sa iasa pozitiv, mi s-a spus ca dupa cel putin 3 saptamani. Acum nu mai stiu ce sa mai cred!Nu am nici un semn ca mi-ar veni CM, n-am dureri de burta sau nscurgeri maronii de inceput....nimic... Voi ce credeti? |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Monza, bine ai venit intre pitici! Eu zic sa mai astepti! Si daca nu vine nici Cm si nici testul nu iese pozitiv, trebuie sa mergi la medic. Se poate intampla sa iti iasa teste negative si sa fii totusi insarcinata! Succes! |
|

| Bine v-am gasit, Kiki!
unul din teste-Barza, a iesit a 2a liniuta f firava, aproape imperceptibila....dar de ce mi-a iesit hcg-ul negativ? daca fecundarea a fost in jur de 30-31, se poate sa fie prea devreme? |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Se poate sa fie prea devreme. Mie mi-au iesit o gramada de teste negative pana la a doua linuta. Abia in saptamana a cincea mi-a detectat-o si a confirmat-o ecograful. |
|

| Offf. Aseara si azi dimineata, dupa ce am urinat, cand m-am sters, pe hartie era ceva slab maroniu. Dar nu-mi curge nimic pe chilor, e curat. Asta ce sa mai fie. Simt asa, ca o tensiune in partea stanga. Speram ca poate acolo s-a asezat bebele. Sa-mi vina CM? sper ca nu. Poate e menstra falsa. Sper! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/9/2008 Mesaje: 217
| Mie mi-a venit ultima data Cm tot in 11 ian. De-atunci ..nimic. In 9 feb mi-am facut un test de sarcina. La inceput cea de-a doua liniuta era aproape invizibila, apoi incet...a devenit la fel de roz ca si cealalta. Mai incearca un test. Succes. |
|

| Mi-a venit ieri CM, f abudent. |
|
| salutare fetelor, sunt noua pe aici,si am si eu o nedumerire, am CM neregulat adica 33-35 zile luni,marti si miercuri saptamina acesta am facut teste 3 la numar dimineata,toate au iesit la fel :a doua liniuta a aparut f.tirziu dupa prima liniuta si e f.pala la toate trei teste. astazi am fost la ecograf si el a zis ca nu vede nimik,doar atit,si ca sa fac alt test de sarcina peste 1 saptamina, voi ce ziceti?sunt sau nu insarcinata? va rog ajutatima jana va multumesc |
|
| Jana bine ai venit. Eu cred ca esti insarcinata, dar poate ca sarcina este mult prea mica si nu se vede la ecograf(de altfel intensitatea culorii celei de-a doua liniute este influentata de varsta sarcinii). Mai asteapta o saptamana si repeta testul cum ti-a spus medicul, dar...eu iti spun Felicitari. |
|
| salutare, nu mi-a venit CM,SI SA VA ZIC CA MULTE FETE ZIC CA TESTUL DUPA 5 MIN NU MAI E VALABIL,ADICA SUNT TESTE CARE AU TENDINTA SA SE POZITIVEZE MAI TIRZIU, ASA CA NU PREA CRED SA FIE SARCINA,SI EU ASTEPT SA-MI VINA cm. bafta la bebe |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| jana ursu wrote:salutare, nu mi-a venit CM,SI SA VA ZIC CA MULTE FETE ZIC CA TESTUL DUPA 5 MIN NU MAI E VALABIL,ADICA SUNT TESTE CARE AU TENDINTA SA SE POZITIVEZE MAI TIRZIU, ASA CA NU PREA CRED SA FIE SARCINA,SI EU ASTEPT SA-MI VINA cm. bafta la bebe
TU vezi ce scrie pe prospectul testului,nu ce zic "multe fete"...ia un test CLEARBLUE sau SURECHECK. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Cum adica " sa se pozitiveze mai tarziu" ??? Pe test scrie ca rezultatul se verifica intre 3-5 minute.Si scrie sigur in limba romana, foarte clar. Am deja 3 teste Barza facute, evident, si nici unul nu s-a pozitivat intre timp!
Si din ce citesc eu in posturile tale cea de-a doua liniutza bate in sarcina.Iar ecograful clasic nu are cum sa-ti depisteze sarcina in stadiul asta.Nu sunt sigura ca nici intravaginal ecografia nu este elocventa.Mie intravaginal la 5 saptamani (cred, nu mai stiu sigur) mi-a detectat sarcina.Sau poate kiar mai maricica, ca se simteau bataile inimii fatului.
|
|
|