Teste de sarcina slab pozitive
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Adriaka
Scris: Thursday, January 3, 2008 12:41 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Chryss,
Eu am 5 saptamini si la eco avea 16 mm.

Hai!!! Mai intra cineva in joc dance ???
Adriaka
Scris: Thursday, January 3, 2008 12:47 AM

Sper sa nu va doara ochii dar ma gindeam ca ar fi bine sa stim, orientativ cit ar trebui sa aiba pt ca am dat search si n-am gasit nimic... iar la urmatorul eco eu mai ajung abia peste 2 saptamini...

SI NU MAI AM RABDAREEEEE !!!!

mami de fetita boy mami de fetita boy mami de fetita boy mami de fetita
simo
Scris: Thursday, January 3, 2008 7:39 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/15/2007
Salutari Adriaka ! Nu ai specificat, dar cred ca te referi la faptul ca ai 5 saptamani de la conceptie, nu de la ultimul CM. Uite ce am gasit eu : la 5 saptamani are 9mm, la 6 sapt are 11mm, iar la 7 sapt are 17 mm ( de la conceptie ). Deci al tau e bine dezvoltat sau e sarcina un pic mai avansata decat crezi tu ( ai avut ovulatia mai repede). Iar cu rabdarea, trebuie sa te inarmezi. Eu sunt in 3 saptamani si ceva de la conceptie, de-abia astept sa ma duc la eco, dar ginecologul meu nu a lucrat pana acum, deci mie numai testele mi-au confirmat sarcina. Sper ca maine lucreaza si ma primeste pe nepusa-masa, ca-ti poti imagina cum stau si eu pe ghimpi. Iti doresc sarcina usoara si sa ai un bebe mare si frumos !flowers
AdrianaC
Scris: Thursday, January 3, 2008 8:01 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Adriaka, felicitari pentru bebe !!! Trebuie sa te inarmezi cu rabdare ca 9 luni nu trec usor ras

Simo, iti tin pumnii sa fie totul OK !
cativ13
Scris: Friday, January 25, 2008 6:23 PM

buna! mi-a intarziat 5 zile. am facut 2 teste de sarcina. la al doilea, a doua liniuta e f putin vizibila. sa imi fac sperante? imi doresc mult un bebic....
Kiki
Scris: Friday, January 25, 2008 6:59 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
cativ13 wrote:
buna! mi-a intarziat 5 zile. am facut 2 teste de sarcina. la al doilea, a doua liniuta e f putin vizibila. sa imi fac sperante? imi doresc mult un bebic....

Eu zic ca poti sa iti faci.
Se poate sa fii insarcinata si sa iti iasa testele negative, sa nu detecteze sarcina, dar invers, sa iti iasa testele pozitive si sa nu fii, nu se poate.
Asa ca felicitari! Programeaza-te la medic sa iti confirme sarcina!firstprize
Aaaa, si bun venit intre pitici! yes
MNiko
Scris: Friday, January 25, 2008 7:17 PM

Kiki wrote:

Eu zic ca poti sa iti faci.
Se poate sa fii insarcinata si sa iti iasa testele negative, sa nu detecteze sarcina, dar invers, sa iti iasa testele pozitive si sa nu fii, nu se poate.
Asa ca felicitari! Programeaza-te la medic sa iti confirme sarcina!firstprize
Aaaa, si bun venit intre pitici! yes

Subscriu. Cativ sa fie intr-un ceas bun si te mai asteptam pe aici cu vesti bune.pupici
cativ13
Scris: Friday, January 25, 2008 7:49 PM

am programare la medic maine dimineata la 10:45. sper sa imi dea vesti bune. multumesc pt incurajariflowers
MNiko
Scris: Friday, January 25, 2008 8:07 PM

cativ13 wrote:
am programare la medic maine dimineata la 10:45. sper sa imi dea vesti bune. multumesc pt incurajariflowers

Succes.
spezam
Scris: Friday, January 25, 2008 11:21 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/21/2006
Eu iti spun de pe acum "Sa fie intr-un ceas bun!" Multa sanatate!
cativ13
Scris: Saturday, January 26, 2008 10:53 AM

am venit de la medic. e sarcina dar nu s-a stabilizat. exista riscul sa fie extrauterina. trebuie sa astept pana vineri, la urmatorul control, cand imi va spune sigur. Doamne, sa fie bine!!!yes
MNiko
Scris: Saturday, January 26, 2008 10:58 AM

cativ13 wrote:
am venit de la medic. e sarcina dar nu s-a stabilizat. exista riscul sa fie extrauterina. trebuie sa astept pana vineri, la urmatorul control, cand imi va spune sigur. Doamne, sa fie bine!!!yes

Nu te gandi la extrauterina. Gandeste pozitiv! E posibil ca embrionul sa nu se fi fixat inca in uter. Multa vafta vineri si pana atunci nu te stresa si sa nu faci efort.
Kiki
Scris: Saturday, January 26, 2008 12:51 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
MNiko wrote:

Nu te gandi la extrauterina. Gandeste pozitiv! E posibil ca embrionul sa nu se fi fixat inca in uter. Multa vafta vineri si pana atunci nu te stresa si sa nu faci efort.

Subscriu la ce a zis MIha. sarcina este inca mica. Menajeaza-te si totul va fi bine! pupici
cativ13
Scris: Sunday, January 27, 2008 2:52 PM

s-a dus.... azi mi-a venit CM. insotit de dureri si de cheaguri inchise la culoare. am inteles k se cheama avort menstrual. dr m-a chemat in spital sa ma internez dar prefer sa ma ingrijesc acasa. banghead
Lilly of the valley
Scris: Sunday, January 27, 2008 2:54 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
daca ai fost insarcinata te sfatuiesc sa mergi la dr., exista riscul unei infectii cu posibilitate sa nu mai poti concepe bebe vreodata.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.