|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Buna Voiam sa va mai zic cum au evoluat lucrurile. Am fost lunea trecuta la doctor si... parca parca se vedea ceva, dar era prea devreme; asa ca ieri am fost si am repetat ecografia si avem deja 0.58 cm si 132 de batai de inima/min si 6 saptamani si 3 zile |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
|
Felicitari mami...sa cresteti mari si sanatosi!!!!! |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Ruxi,felicitari mami :023: |
Nivel: Membru
Inregistrat: 2/15/2008 Mesaje: 29
| Buna!
eu am avut ultimul ciclu pe 10-11 iulie, luna aceasta ar fi trebuit sa-mi vina in jur de 9, eu am ciclu regulat la 30 de zile. Am o intarziere de 4 zile. Am facut 2 teste de sarcina...dar negative... sper totusi sa fie sarcina! |
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Ruxi, felicitari!
Monza, sa fie cum iti doresti! |
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Fetele, vin cu o intrebare care ma framanta de azi dimineata. Daca acum 4 zile am facut un test si era pozitiv (e drept, cu a doua liniuta mai deschisa decat prima) si astazi am repetat testul si a iesit foarte slab pozitiv, banuiesc ca ar trebui sa ma astept la ce-i mai rau, nu? Stiu ca testele trebuie sa fie din ce in ce mai clare, nu mai slabe. Doamne, cred ca o iau razna ... |
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Liz, in general, daca e pozitiv, e pozitiv oricum! Incearca sa nu iti mai faci o mie de ganduri... Mai ai putin pana la viitoarea echo, asa ca stai linistita! Stiu ca e greu, dar... |
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Liz,te cert putin...de ce nu ai stat tu linistita pana vineri???
of,of,incearca sa mai ai putina rabdare,nu te stresa atat,daca e sa fie bebe atunci o sa se vada clar la 5 saptamani,cred ca stii asta.
te pup,ai grija de tine,da? |
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Liz, hai, capul sus...nu te gandi la prostii...si nu mai fa teste! Roaga-te la Doamne-Doamne sa aiba grija de puiut si mai ai putintica rabdare pana vineri!!!! Pupici!!!! |
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Fetele, singura mea idee era sa vad si eu cum arata un test cu ambele liniute clare. De asta am mai facut un test. Dupa 4 zile testul trebuia sa fie mult mai clar, nu muuuult mai slab. In fine, in seara asta cred ca ma duc la medic, daca are loc si pentru mine. Azi as avea 5 saptamani si 1 zi de la data ultimei menstruatii. Imi fac griji pentru ca sunt patita de 2 ori deja si ma astept iar la surprize. In fine, daca iar se intampla ceva, de data asta e numai si numai vina mea pentru ca am facut si ceva efort. Ce sa fac daca am foarte multe de rezolvat? Cute, Bulinutza . Sami, cearta-ma, ca merit! |
Inregistrat: 10/19/2007 Mesaje: 1404
| Liz, stai linistita! Totul o sa fie bine! Mergi la eco si nu te mai agita atat! pt un bebe cuminte si o mamica tare agitata! |
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Liz si eu as vrea sa vad cum arata un test cu ambele liniutze clare....intelegi mesajul??? |
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/14/2008 Mesaje: 123
| Liz,stai linistita ca totul o sa fie bine!Si mie mi-e cam rau si imi mai zboara gandul aiurea dar il alung asa de repede precum a venit.. Asa fa si tu si lasa prostiile!! Iti tin pumnii sa fie totul bine. |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| buna fetelor,am si yo o intrebare. Am fost la eco trans si sunt in 6 sapt aprox ,dar bebele meu are 4 mm....e in regula? |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 8/17/2008 Mesaje: 55
| fetelor am gasit aazi acest toppic sunt eu cryss26buc mi am pierdut parola si am facut alt id...nuuuu pot sa cred cat timp a trecut de cand am aflat ca sunt gravida oauuu si ce repede a trecut acum parca o am de o viata pe rebeca aici aveti poze cu ea .....mica mea minune http://forum.7p.ro/Jurnal-Rebeca-Andreea.aspx?g=posts&t=6756 |
|
|