|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Kiki wrote:Se poate sa fie prea devreme. Mie mi-au iesit o gramada de teste negative pana la a doua linuta. Abia in saptamana a cincea mi-a detectat-o si a confirmat-o ecograful.
What ? Se poate ca la data presupusa a venirii ciclului sa nu poata fi detectata sarcina? Inseamna ca mai am o sansa... |

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 5/4/2008 Mesaje: 113
| nnn uam mai auzit pana acum de asa ceva dar un control ginecologic trebuie sa te scoata din ceata |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 10/19/2007 Mesaje: 41
| si eu am avut un test de sarcina la care se vedea foarte foarte slab a doua liniutza, mai mult o deduceam....dar era dupa 12 zile, asa ca era sarcina prea mica, si hormonii de sarcina care coloreaza liniutza, erau in cantitate mica, dar....... :801: |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| cand m-am convins eu ca sunt insarcinata[eram in Spania]am luat un test care m-a costat 19 euro.nu era cu liniute ci cu un cerc cu punct.la inceput se colora cercul rosu iar apoi trebuia sa ramana din el doar un punct rosu pe mijloc.restul se decolora.mie mi-a ramas punctul :023: |
|
| Buna fetelor :)
Azi am facut doua teste de sarcina si, la fel ca si cateva dintre voi care au postat pe aici, am obtinut si a doua liniuta, numai ca mai slaba ca intensitate decat prima.
Ultimul ciclu l-am avut pe 20 iunie, dar nu e regulat - luna trecuta de exemplu mi-a intarziat cu aproximativ o saptamana (am facut si atunci 2 teste dar nimic :D)
Acum...tot am niste senzatii prin burtica, asemanatoare cu cele din primele zile de ciclu...o durere slaba de tot si surda.
Nu stiu dc are rost sa ma duc la doctor saptamana asta..ma gandeam sa mai astept macar o saptamana, si-asa nu ar putea vedea nimic la ecograf.
Voi ce credeti? Este sarcina? Va pup |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Eu zic ca este sarcina!!!!!!!
Mai asteapa o sapt si mai fa un test...
Felicitari!!!!:023: |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| bulinutza am crezut ca ne dai vreo veste! oricum ma bucur si pt. ruxioa, cred ca esti insarcinata |
|

Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| mariuta wrote:bulinutza am crezut ca ne dai vreo veste! oricum ma bucur si pt. ruxioa, cred ca esti insarcinata
Offf,mariuta draga...abia astept sa va dau o asemenea veste....dar inca sunt in "stand-by"... |
|
| Am mai facut azi de dimineata un test, iar 2 linii Cred ca e adevarat!!
Ma duc luni la medic |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| ruxioa wrote:Am mai facut azi de dimineata un test, iar 2 linii Cred ca e adevarat!! Ma duc luni la medic
Ruxi, felicitariiiiiii!!! Sa ne tii si pe noi la curent. |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Ruxi,felicitari,asteptam si rezultatele de la ecograf |
|
Inregistrat: 9/11/2007 Mesaje: 1349
| felicitari Ruxi, asteptam si de la tine bulinutza sa ne dai o asemenea veste astept vesti si de la Liz, Bulibuli, Leut :023: |
|

Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| ruxioa wrote:Am mai facut azi de dimineata un test, iar 2 linii Cred ca e adevarat!! Ma duc luni la medic
Felicitati! Sa fie intr-un ceas bun! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Felicitari,Ruxioa! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/15/2008 Mesaje: 119
| ruxioa wrote:Am mai facut azi de dimineata un test, iar 2 linii Cred ca e adevarat!! Ma duc luni la medic Felicitarile mele si sa dea DD sa ai o sarcina usoara si un BB sanatos asa cum il doresti |
|
|