Teste de sarcina slab pozitive
Subiectul anterior · Subiectul urmator
cryss26buc
Scris: Thursday, August 16, 2007 7:43 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
fool care e faza cu testele de sarcina slab vizibila a doua liniuta? mi a venit ultimul cm pe 30 iunie am ciclu neregulat iar pe 13 mi am facut un test si a iesit a doua liniuta in ceata nu ff colorata dar vizibila am fost pe 14 la eco abdominala dar a zis ca nu aveam vezica urinara prea plina dar ca se vede endometrul marit a zis sa revin peste 3 sapt numai am rabdare ne dorim de mult bebe sanii m au durut incepand cu 16 iulie si burta si spatele dar ca la cm oare sunt gravida? cum pot fi sigura?la un control ginecolog s ar vedea? ajutati ma fetelor va rog...cry cry cry pale
MNiko
Scris: Thursday, August 16, 2007 6:00 PM

Nu stiu exact cum de se coloreaza a doua liniuta, dar mi s-a spus ca este mai slaba sau mai aprinsa in functie de varsta sarcinii. Asta ar fi si unul din motivele pt care unele teste facute prea devreme au rezultat negativ.
cryss26buc
Scris: Thursday, August 16, 2007 6:11 PM

oare si oare sunt gravida? sa mai astept?fool nervi
MNiko
Scris: Thursday, August 16, 2007 6:25 PM

Eu am facut un singur test de sarcina la 3 zile dupa ce mi-a intarziat si mi-au aparut 2 liniute, dar una foarte putin vizibila. M-am dus la ecograf dupa inca o saptamana si ceva si s-a vazut sarcina de 5 saptamani.
Eventual mai poti face un test, dar nu stiu daca or sa fie diferente mari fata de primul.
cryss26buc
Scris: Friday, August 17, 2007 9:31 AM

mai am facut unul si a iesit mai intens acum am dureri de cap nush daca sunt normale mie frica sa nu fie o extrauterina cry mai ales ca am chisturi si o inflamatie pe col mie frica de mor luni ma duc sa fac o eco transv...ma rog la D zeu sa fie bineangel
Tzontzonica
Scris: Friday, August 17, 2007 9:46 AM

Sa iti ajute DUmnezeu sa fie o sarcina perfect sanatoasa si sa vii luni fericit asa ne spui vestea cea mare!

Tinem pumnii!
MNiko
Scris: Friday, August 17, 2007 11:18 AM

cryss26buc wrote:
mai am facut unul si a iesit mai intens acum am dureri de cap nush daca sunt normale mie frica sa nu fie o extrauterina cry mai ales ca am chisturi si o inflamatie pe col mie frica de mor luni ma duc sa fac o eco transv...ma rog la D zeu sa fie bineangel

Durerile de cap poti sa le ai de la atatea ganduri pe care ti le faci acum. Eu asa mei patesc uneori. Incearca sa te calmezi si sa nu mai pui tot raul inainte. Dupa mine sigur esti insarcinata si stresul nu face bine.
Bafta la doctor. O sa vezi ca o sa fie totul bine.
cryss26buc
Scris: Friday, August 17, 2007 1:11 PM

multumesc dar nush ce sa fac nu e riscant sa fac o tranvaginala? sa fac un control mai bine? ce ziceti?
Ely
Scris: Friday, August 17, 2007 5:58 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2006
cryss26buc wrote:
multumesc dar nush ce sa fac nu e riscant sa fac o tranvaginala? sa fac un control mai bine? ce ziceti?

Se poate depista si cu analize de sange s.Am citit pe undeva ca sunt mamicute care au facut transvaginala si a fost bine. Eu zic ca e ceva timp din iunie si ar trebui sa se vada.Bafta si sa fie cu ochisori.pupici
Andreea&Ariana
Scris: Saturday, August 18, 2007 8:00 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/23/2007
Buna,Cryss!Este sigur bebe,stai linistita ca eco endovaginala nu-l afecteaza pe bebe,mai ales daca este sarcina mai mica ajuta medicul sa vada mai bine bebelusul!Eu am facut eco endovaginala incepand cu saptamana a 5-a,si acum tot endovaginala fac,eu am avut probleme cu sarcina si doar la eco endo.se vedea foarte bine bebelul si nu am deloc probleme!
Stai linistita,fara sa te stresezi,fara efort si stat in picioare!
Bafta multa si sa dea D-zeu sa vii cu vestea cea mare!
anaxena1
Scris: Monday, August 20, 2007 4:53 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 8/20/2007
stai linistita cu transvaginala...la mine nu s-a vazut nici acolo...si m-au speriat ca ea extrauterina...dar era unde trebuie
cryss26buc
Scris: Monday, August 20, 2007 6:46 PM

dance am aflat este mami de fetita sunt in aprox 4 sapt are 8 mm bebe sper ca se va dezvolta bine tre sa mai merg saptamana viitoare sa vedem daca creste sa dea Dumnezeu sa fie ok. E bine 8 mm la aprox 4 sapt?scratch
Tzontzonica
Scris: Monday, August 20, 2007 6:51 PM

dance dance dance dance dance hainoroc hainoroc hainoroc hainoroc hainoroc hainoroc cool cool cool cool cool cool cool flowers flowers flowers flowers flowers flowers flowers flowers flowers flowers

In sfarsit o veste buna pe luna asta!!!! Sa fie intr-un ceas bun, sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos si frumos!

dance dance dance dance dance dance dance dance dance dance dance dance dance dance dance
cryss26buc
Scris: Tuesday, August 21, 2007 8:03 AM

pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici multumesc mult sper sa se dezvolte bine inca mai stau in stresfool dar dumnnezeu va avea grija de bebe sunt sigura.Vreau sa va intreb ceva:la voi bebe cat avea la 4 saptamani?cati mm ?
MNiko
Scris: Tuesday, August 21, 2007 4:53 PM

cryss26buc wrote:
pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici multumesc mult sper sa se dezvolte bine inca mai stau in stresfool dar dumnnezeu va avea grija de bebe sunt sigura.Vreau sa va intreb ceva:la voi bebe cat avea la 4 saptamani?cati mm ?

Ce masuratori? mie la 5 saptamani mi-a zis ca e bebe si m-am multumit cu atat. Mi-a dat un set de analize pe care sa le fac si sa ma duccu rezul;tatul dupa 2 saptamani. E drept si ca atunci cand am intrat in cabinet eu i-am zis doctoritei ca vreau sa-mi spuna daca sunt sau nu insarcinata si probabil ea a crezut ca nu mi-l doresc. Abia dupa ecografie i-am zis ca vreau sa ma supravegheze ea in sarcina si m-a intrebat mirata "deci vreti sa-l pastrati?", iar cand i-am spus ca da s-a luminat pur si simplu la fata.

Incearca sa dai la o parte stresul si nu te mai agita degeaba ca mai mult rau iti faci. S-au nascut copii sanatosi si bine dezvoltati si cu 50cm si cu 54cm, sau mai slabi sau mai grasuti. Sanatate multa si sa auzim numai de bine.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.