Teste de sarcina slab pozitive
Subiectul anterior · Subiectul urmator
dovlecica13
Scris: Friday, October 22, 2010 10:19 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Multumesc mult.......o sa vad tin la curent....sper sa-si faca aparitia si cea dea doua liniuta.....va pup....pupici

wav
alinutzza
Scris: Friday, March 25, 2011 10:27 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/25/2011
Buna ziua la toata lumea
Am rasfoit internetul si am reusit sa va gasesc .
Daca ati patit ca mine sau stie cineva sa ma lamureasca....
Am ciclu foarte neregulat .Ultima zi de CM a fost pe 28 noiembrie.De atunci nu am mai avut,dar e ceva normal pentru mine .Incepand din ianuarie au inceput sa ma doara sanii foarte tare si parca s-a modificat ceva la ei.Nu am dat importanta ,caci am crezut ca o sa imi vina ciclul. CM nu a venit si de vreo 3 sapt ma simt rau si am inceput sa vomit. Mi-am facut ieri dimineata un test de sarcina Narcis care a iesit cu 2 liniute.A doua este foarte vizibila adik spre sarcina zic eu. Dupa vreo 2 ore in care am baut o cescuta de cafea am mai facut unul Barza gold. La acesta cea de-a doua liniuta abia se vede.E in ceata ,parca ar fi spre negativ. Ce sa fac? Voi ce ma sfatuiti .De la farmacie mi-au spus sa astept inca 5 zile si sa repet testul si ca ei cred ca e sarcina. La doctor ma primeste abia peste 2 sapt.Vreau sa ma duc la particular si doar atunci poate sa ma primeasca.Va rog ajutati-ma. coeur
irina21
Scris: Friday, March 25, 2011 10:31 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/9/2011
Alinutza nu pot sa ti spun decat FELICITARI GRAVIDUTO! Eu sunt absolut sigura ca e sarcina mi se pare intarzierea cam luunga si zic sa astepti sa te duci la medic sa iti confirme sarcina..dar ma gandesc n ai putea sa te duci sa faci o ecografie ca sa fii sigura??
alinutzza
Scris: Friday, March 25, 2011 10:47 AM
Nivel

Inregistrat: 3/25/2011
Iti multumesc din suflet pentru raspuns si sa dea Bunul Duimnezeu sa ai gura de aur si sa fiu pentru ca imi doresc foarte mult ,iar sotul meu este in stare de disperare sa aiba un copil.O sa vad cu echo poate reusesc la un cabinet .La mine in oras nu am incredere in medicii de la spital.
irina21
Scris: Friday, March 25, 2011 10:56 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/9/2011
Sa te ajute dumnezeu sa fie cum iti doresti si asta ar fi parerea mea ori un eco ori poti face bhcg -ul acea analiza de sange si afli siiiiguurr!Sa ne tii la curent si mult succes1topai
Andreea22
Scris: Thursday, October 4, 2018 10:50 AM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2018
Buna ziua ! Am facut un test de sarcina seara au iesit 2 liniute cu a doua ff putin vizibila si a doua zi de dimineata am facut din nou si au iesit la fel. Cm trebuie aa imi vina pe 15.10.2018. Pot fii insarcinata? Multumesc ! Cray Cray
Alle.p
Scris: Thursday, October 4, 2018 10:59 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/13/2018
Buna Andreea,

Mai e mult pana la urmatoarea menstra. Pe cat ti-a venit ultima data?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.