Test sarcina slab pozitiv
Subiectul anterior · Subiectul urmator
MaryAdy
Scris: Sunday, August 23, 2020 9:17 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 8/23/2020
Buna ziua, am 34 de ani si de circa 6 luni incercam sa avem un bebe. La 3 zile intarziere am facut un test Barza la care mi-au aparut 2 liniute,  dar cea de test era mai estompata.  A doua zi am ridicat în bra?e copilul unei prietene de circa 3 ani si am simtit o durere ascu?ita în partea de jos a abdomenului .  L-am lasat jos imediat. Ce ma sperie este ca ziua urmatoare pe hârtia igienica au ramas urme de sânge maro. Am facut un test la prânz care a ie?it identic cu primul, adica liniuta de test estompata. Dupa înca o zi, cu prima urina de diminea?a am refacut test ?i liniuta este ?i mai ?tearsa., iar pe hârtie am acelasi sânge maro închis cu câteva chegulete aproape negre. Dupa înca o zi mi-a venit menstruatia. Dureri de burta nu am avut decât minore ca deobicei înainte de menstruatie. Am o rugaminte pentru cele care ma pot ajuta, se poate sa fii avut bebe si in momentul in care am luat acel copil în bra?e sa se fii dezlipi sarcina? Mul?umesc anticipat, din pacate pâna luni nu pot sa merg la doctor.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.