Test de sarcina ...
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Tatianadeea
Scris: Thursday, December 14, 2017 5:55 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 10/31/2017
Buna... Am ?i eu o nelamurire ..in octombrie a venit menstrua?ia pe 13 ?i trebuia sa vina pe 11 acum in dec ..nu a aparut ?i nici nu dadea semne ca ar aparea ...am facut un test de sarcina care eu zic ca e pozitiv linia a aparut imd nu e a?a intensa ca cea de control dar e foarte vizibil nu te chinui sa o observi .. ideea e. Ca e mai sub?ire ca cea de control nu e a?a groasa ..ce crede?i e vreo gre?ala ? Conteaza daca nu e a?a groasa ca prima ? Simptome am dar nu ca ?i la prima sarcina e mai diferit .. ca simptome am.. somnolenta dorm ziua cu bebele .. sânii nu ma dor sunt doar pu?in mariti... Am ame?eli ..seara nu prea reu?esc sa adorm ?i înainte sa adorm am o u?oara stare de greata .si u?oare crampe dar nu a?a ca la stop ?i ma lasa imediat de urinat urinez des dar ?i înainte urinam des..deci am întârziere 4 zile de menstrua?ie e bebe?:) La doctor a?tept sa merg cat de curând depinde când ma programeaza .
DiaCatalina
Scris: Thursday, December 14, 2017 8:08 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/7/2017
Buna si felicitari mamico!yes Bravoo Hilar Big Laugh

A doua linie trebuie sa fie cat de slabut vizibila ca e pozitiv..daca tu zici ca a aparut imediat e sarcina. La fel ca a doua va fi putin mai incolo.. acum mergi maine la beta hcg citeste despre ea e analiza de sange care iti confirma sarcina si care dupa o repeti si trebuie sa se observe o dublare sau mai mult si e totul bine.

Ma bucur pentru tine
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.