Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| Tipareste testul inainte de a te apuca de el.
TEST DE TREI MINUTE SAU CAT ESTI DE PREGATIT IN A RECEPTIONA O COMUNICARE
1. Citeste toate punctele inainte de a face ceva. 2. Scrie-ti numele, cu litere de tipar, in coltul din dreapta al acestei hartii. 3. incercuieste cuvantul nume din a doua propozitie. 4. Deseneaza cinci cerculete pe coltul din stanga sus al acestei hartii. 5. Spune-ti numele cu voce tare. 6. Mai scrie-ti o data numele sub al doilea titlu al acestei hartii. 7. Dupa primul titlu scrie da,da,da. 8. Incercuieste a cincia propozitie. 9. Pune un X in coltul din stanga jos al hartiei. 10. Daca iti place acest test, spune da si daca nu iti place spune nu. 11. Cu voce tare spune-ti numele mic, cand ajungi la acest punct din test. 12. Pe marginea din dreapta a hartiei, inmulteste 69 cu 7. 13. Deseneaza un dreptunghi in jurul cuvantului hartie din propozitia nr. 4. 14. Daca crezi ca ai respectat toate instructiunile cu atentie pana in acest punct, striga "am respectat instructiunile!". 15. Pe marginea din stanga a hartiei aduna 69 cu 98. 16. Numara invers cu voce tare de la 10 la 1. 17. Ridica-te in picioare, intoarce-te pe loc o data si aseaza-te pe scaun. 18. Spune cu voce tare APROAPE AM TERMINAT; AM RESPECTAT TOATE INSTRUCTIUNILE. 19. Daca esti primul care ai ajuns pana in acest punct spune SUNT CAMPION IN A RESPECTA INSTRUCTIUNILE. 20. Acum ca ai terminat, citeste cu atentie instructiunile din prima propozitie si indeplineste numai instructiunea cu numarul 2.
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Stiam testul asta. Ne-a fost dat la niste cursuri de managmentul clasei, pe care trebuia sa le fac cand predam la scoala. Pot sa ma laud ca n-am picat in capcana lui. |
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/23/2008 Mesaje: 869
| si eu il stiam! ni l-a adus diriga cand eram prin clasa a-XII-a. |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/26/2007 Mesaje: 1462
| |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| tare |