Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Cel mai bun test de inteligenta
Cat de destept esti cu adevarat? Testul in-cult a suferit insa cateva modificari, datorita celor care se cred destepti, dar gandesc inside the box. Relaxati-va, oameni buni, si faceti testul (il gasiti aici) |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/11/2007 Mesaje: 818
| Sunt student eminent,am luat 8 din 11! |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| 10 din 11, ca m-a pacalit arca |
|
| Pe mine ma pacalit si aia cu zilele din luna. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Si eu sunt student eminent: 9 din 11. Tot arca lui Moise m-a pacalit... si a 5-a roata la masina, ca o soferita buna ce sunt, n-am auzit de ea... |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Miru wrote:Si eu sunt student eminent: 9 din 11. Tot arca lui Moise m-a pacalit... si a 5-a roata la masina, ca o soferita buna ce sunt, n-am auzit de ea...
da parca ai fi singura soferita care nu stie de roata de rezerva! , Moise |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Kiki wrote:10 din 11, ca m-a pacalit arca
Rusine pe nasul meu si pe mine m-a fentat arca |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Si eu am primit 10 din 11 eu am uitat de roata de rezerva(daca nu am prea folosit-o)Ei,dar in schimb asta cu arca lui noe am stat si m-am gindit care Moise ca parca era NOe(este din religia mea ar fi culmea sa nu o stiu,dar pentru citeva secunde m-a derutat) Text misto!! la premiante! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Tot n-am priceput e 30 impartit la 1/2 si da 70 oare sunt singura cu inteligenta normala pe aici? si nu mi-a placut intrebarea cu roata de rezerva |
|
| mihaela75 wrote:Tot n-am priceput e 30 impartit la 1/2 si da 70 oare sunt singura cu inteligenta normala pe aici? si nu mi-a placut intrebarea cu roata de rezerva Miha, 30 impartit la 1/2 inseamna de fapt 30 inmultit cu 2. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| sau 60:1! Daca aduci la numitor comun... Am avut emotii cand am vazut intrebarea. Dar februarie si Moise m-au dus pe aratura... doar 9! dac cica o sa am noroc in dragoste... curand... poate... |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| 10 din 11.
Am gresit socoteala, din cauza grabei vreau sa cred. |
|
| Eu am facut 11 din 11!! Si am si 9 ani :018: |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Si daca ai citit regulamentul forumului,sti ca nu ai voie aici. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Ia uitati-va
Testul de inteligen?a al lui Einstein, cel mai renumit din lume. Îl rezolva 2 la suta dintre noi
Einstein1O statistica arata ca doar 2% dintre oameni pot rezolva probabil cel mai renumit test de logica din toate timpurile. În urma cu aproape un secol, renumitul savant Albert Einstein ar fi conceput acest test pentru a scapa de valul de studen?i care îl solicitau sa le fie îndrumator. Mit sau adevar, cert este ca amuzantul test a fost o adevarata senza?ie, mai ales dupa apari?ia internetului ?i a re?elelor de socializare. Mai jos, va propunem testul de inteligenta al lui Einstein:
Exista 5 case, fiecare de alta culoare. În fiecare casa locuieste o singura persoana, fiecare de alta nationalitate. Fiecarui locatar îi place o anumita bautura, fumeaza o anumita marca de tigari si detine un anumit animal de casa. Nici una din cele 5 persoane nu bea aceeasi bautura, nu fumeaza aceeasi marca de tigari, si nu detine acelasi animal de casa.
Se dau urmatoarele:
a) Britanicul locuieste în casa rosie; b) Suedezul are un câine; c) Danezul bea cu placere ceai; d) Casa verde se afla în stânga casei albe; e) Locatarul casei verzi bea cafea; f) Persoana care fumeaza Pall Mall are o pasare; g) Locatarul casei din mijloc bea lapte; h) Locatarul casei galbene fumeaza Dunhill; i) Norvegianul locuieste în prima casa; j) Fumatorul de Marlboro locuieste lânga cel care are o pisica; k) Locatarul care are un cal locuieste lânga cel care fumeaza Dunhill; l) Fumatorul de Winfield bea bere; m) Norvegianul locuieste lânga casa albastra; n) Germanul fumeaza Rothmans; o) Fumatorul de Marlboro are un vecin care bea apa.
Întrebare: Cine este proprietarul acvariului cu pesti? Rezolvarea testului de inteligenta al lui Albert Einstein n-ar trebui sa ia mai mult de 15-20 minute. |
|
|