Chestionar intrebare: ce profile recomandati?
Alegere Voturi Statistici
PVC 23 76%
aluminiu 3 10%
lemn stratificat 4 13%

termopane, termopane
Subiectul anterior · Subiectul urmator
endy
Scris: Sunday, October 24, 2010 4:54 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/8/2010
cine are termopane puse si transpira geamurile mai e ceva de facut ?????
Katrina
Scris: Sunday, October 24, 2010 5:18 PM
Nivel

Inregistrat: 3/9/2010
Geamurile termopane transpira din mai multe motive.Umiditatea excesiva din incapere,aerisirea incorecta(timp scurt sau foarte rar),prea multe plante de apartament, uscarea rufelor pe calorifere,ar fi unele dintre cauze,asta bineanteles daca nu cumva a fost o eroare de montaj.Daca eroarea de montaj se exclude celelalta cauze sunt mai usor de remediat.
Cand mi-au fost montate termopanele am primit si unele instructiuni si am incercat sa le respect si nu am avut probleme,doar in camera unde tineam florile peste iarna a aparut condensul si asta din cauza ca temperatura nu era constanta ,cand era prea frig mai incalzeam cu o sobita cu gaz iar gazul prin ardere de transforma in CO2 si vapori de apa care condensau pe geam.
endy
Scris: Sunday, October 24, 2010 5:56 PM
Nivel

ale mele sint din lemn rama si nu tin plante si nici nu usuc pe calorifer Cind fac mincare inchid usa de la camera , si totusi dimineata trebuie sa le sterg ca sint aburile geamurile
anca_eu
Scris: Friday, October 29, 2010 8:31 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 8/26/2010
Si la mine se aburesc geamurile termopan. Initial am dat florile la o parte de la geam dar se aburesc in toate camerele, indiferent ca am plante sau nu. Momentan nu avem caldura si mi se pare normal ca la diferenta de temperatura sa se abureasca, afara este 1 grad si in casa am 15 si cel mai rau se aburesc geamurile de pe sud, unde rasare soarele chiar in ele.
endy
Scris: Friday, October 29, 2010 8:36 PM
Nivel

in casa avem 23 gr afara e 0 sau 3 -4 gr si dimineata le sterg intr-o veselie .nu stiu ce sa mai fac
Katrina
Scris: Saturday, October 30, 2010 10:20 PM
Nivel

Trebuie sa te adresezi firmei care ti-a pus termopanele, daca sunt seriosi vor veni cu un aparat care va masura umiditatea si eventualele schimburi de aer interior -exterior,schimburi neperceptibile de propriul nostru organism.
Katrina
Scris: Saturday, October 30, 2010 10:20 PM
Nivel

endy
Scris: Sunday, October 31, 2010 7:48 PM
Nivel

Katrina multumesc , ca ai timp de tinguielile mele , macar imi mai descarc sufletul
zaza_
Scris: Wednesday, August 7, 2013 6:22 PM
Nivel

Inregistrat: 3/25/2008
Pentru ca renovez dormitorul, care din dormitor pentru 3 o sa devina camera lui Matei, am decis sa schimbam fereastra. Asa ca... goana dupa termopane. Sotul a zis ca vrea de la Qfort, mie mi se par foarte scumpi, asa ca am inceput sa citesc pe net. Voi ce aveti pe-acasa, sunteti multumite?
mamiemi
Scris: Thursday, August 15, 2013 1:49 AM
Nivel

Inregistrat: 2/3/2008
Am eu de la Qfort. Am pus tripan Sunt multumita - e foarte mare diferenta la izolarea fonica. Te sfatuiesc insa sa comanzi cu glaf cu tot (si glaf interior si exterior, ca altfel nu se imbina bine. Eu am facut greseala asta.) Merita investitia, chiar daca e mai scump.
zaza_
Scris: Thursday, August 15, 2013 8:57 PM
Nivel

Inregistrat: 3/25/2008
Am pus si eu tot de la ei pana la urma. Am dat inainte o raita pe la softpedia sa vad ca zic pe-acolo oamenii mai priceputi si vreau a zic ca erau foarte blamati. Si la felul cum au montat si la bani, insa nu la calitate. Sincer am vrut din toata inima saiau de la Rehau pentru ca era aceeasi calitate la pret mai mic, cel putin asa mi s-a parut mie... Insa am avut o conversatie care m-a lasat masca. Eu zic: Buna ziua, as dori o fereastra. Dupa ce i-am dat masurile imi spune: Pai plasa este gratis, va costa xxx lei si putem sa o livram in doua saptamani, montaj gratuit. Eu: Este termopan sau tripan. Pai termopan. Si ce coeficient de tranfer termic are? Ea: Pai la ce va trebuie sa stiti coeficientul asta? Eu, in sinea mea: WHAAAAAAT?????Crazy Crazy

O fereastra normala are coeficient de tranfer termic 5.4, cea pe care am cumparat-o are 1.2. Mi separe cel mai important lucru pe care trebuie sa-l stii. Asa ca, tanti de la Qfort a avut rabdare, mi-a facut vreo 5 oferte din care am achizitionat-o pe cea care mi-a convenit cel mai tare. Am luat si plasa si glaf interior. Exterior nu am luat. Sper sa nu fie probleme.
kali
Scris: Wednesday, October 28, 2015 8:51 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Ok, geamuri destepte armate cu otel zincat, sticle termoizolante, bla, bla... buuuun... alegem, ne gandim, negociem, asteptam si... pac! Ma trezesc cu niste profile ceeevaaaa!!! Nimic de comentat la culoare, finisaje, bla, bla, insa sunt tare butucanoase, late, vizibile ( ok, le vazusem inainte insa e altceva in casa ta ). Ori ca n-am eu perdele - inca - si le vad doar pe alea... insa nici alternativa nu stiu care ar fi fost. Mi se parea, demult, ca am geamuri mari. Ele au ramas mari insa fata de spatiul gol care fusese inainte, diferenta e... mare!
Probabil ca ma voi obisnui in timp iar geamurile vor fi doar... geamuri.
miriam
Scris: Wednesday, October 28, 2015 9:18 PM
Nivel

Inregistrat: 5/17/2009
Albe sau maro?
Asa mi se par si mie, avem maro(sau ma rog, stejar auriu).
La mine nici nu este tencuit pe langa ele, cred ca si asta da impresia de butucanos.
kali
Scris: Wednesday, October 28, 2015 10:01 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Serios? Deci nu-s eu cu pluta!?

Schwarzbraun e culoarea; mai pe romaneste un negru maroniu care noua ne place mult. Da, m-am gandit si eu la fatada de aceea ne si grabim cu termosistemul numai sa nu ma mai auda barbat-miu miorlaind.
miriam
Scris: Thursday, October 29, 2015 10:40 AM
Nivel

Inregistrat: 5/17/2009
Daa, plus ca in interior, daca este in rosu, o sa ti se para intunecos pana tencuitiras
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.